VIRUS (Nor)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- Gore_Obsessed
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Re: VIRUS (Nor)
Zajebiste :D 

-
- mistrz forumowej ceremonii
jest napawde zajebiscie dobrze.na dzien dzisiejszy podoba mi sie bardziej niz debiut i dwójka. slucham non stop jak opetany.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Maleficio
- Kontakt:
- Bloodcult
a mnie się ta płyta chyba nie podoba...
- white_pony
- weteran forumowych bitew
muzycznie jak najbardziej. natomiast ten wokal absolutnie mi nie podchodzi.
do not make equal what is unequal
- Morbid Marcin
grot - bardzo dobre! :)
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- twoja_stara_trotzky
no piszczcie piszcie piszcie ;)
kto za kto przeciw? ;)
ja na koniec wam powiem, czy dobra czy zła ;)
kto za kto przeciw? ;)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
coś w ten deseń ;)[V] pisze:jest napawde zajebiscie dobrze.na dzien dzisiejszy podoba mi sie bardziej niz debiut i dwójka. slucham non stop jak opetany.
- Scaarph
ja to poczekam, aż powiesz, bo jeszcze źle odgadnę i będzie niepowodzenie :)twoja_stara_trotzky pisze:no piszczcie piszcie piszcie ;)
kto za kto przeciw? ;)
- Maleficio
- Kontakt:
jakoś nie ma co za wiele pisać... oprócz tego może, ze dziś się dowiedziałem, ze Czral po norwesku się wymawia "Srał" i to jest zajebiste!twoja_stara_trotzky pisze:no piszczcie piszcie piszcie ;)
kto za kto przeciw? ;)
-
Wstępnie podoba mi się bardziej niż The Black Flux, Trzeba się przyzwyczaić, to nie muzyka która jest oczywista po jednym przesłuchaniu, ale ma w sobie coś co wciąga od samego początku i ciężko się oderwać. Podoba mi się ogólna atmosfera, wszystko chodzi jak precyzyjny mechanizm; jakieś zegary, koła zębate, tłumiki, rurki, syk pary i ekran na którym wyświetlają się nieco zamazane obrazy przedstawiające spalone słońcem pustynie, kaniony, ruiny miast.
Z samych tytułów to na razie najbardziej podchodzą mi Chromium Sun (jeśli można o muzyce VIRUS mówić że jest przebojowa, to to jest hicior), Dead Cities of Syria i Red Desert Sand. Natomiast słuchając finalnego The Call of Tuskers, mam dziwne skojarzenia wokalne z ULVER, ale to może kwestia tego, że dopiero teraz zaczyna mnie puszczać kac po przedwczorajsym piciu.
Z samych tytułów to na razie najbardziej podchodzą mi Chromium Sun (jeśli można o muzyce VIRUS mówić że jest przebojowa, to to jest hicior), Dead Cities of Syria i Red Desert Sand. Natomiast słuchając finalnego The Call of Tuskers, mam dziwne skojarzenia wokalne z ULVER, ale to może kwestia tego, że dopiero teraz zaczyna mnie puszczać kac po przedwczorajsym piciu.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
oczywiscie ze to on
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Glene
Wiadomo kto w Polsce będzie miał te płytę w sprzedaży? ż odsłuchem wstrzymam się do zakupu oryginału. ąż tak wielkiego ciśnienia na nią nie mam.
- Skaut
zachowujesz się tak jakbyś poprzednich dwóch nie słyszał ;)535 pisze:I mam wrażenie, że słychać Go nie tylko w The Call of Tuskers, ale także w Red Desert Sand.
Wszystko jedno - dawno tak nie oszalałem po usłyszeniu nowego materiału, nawet nie jestem w stanie, tak bez dłuższego zastanowienia, przypomnieć sobie jakaż to płyta zawładnęła moim umysłem tak szybko i w takim stopniu (i dlaczego VOIVOD:)))?).
Coś tam było! Człowiek!