ANIMA DAMNATA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
EM
zaczyna szaleć

16-02-2007, 20:24

[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
dlugopisy lubi gowno nawet posuwac [/quote]

Kazdy, lubiacy w kakalko, posuwa de facto gowno. Tylko ze dlugopisyy plci wlasnej, a my, wrecz na odwrot.
Mort
rasowy masterfulowicz

16-02-2007, 22:41

to sobie pogadaliście :+C, lepiej napiszcie jak tam nowa Anima Damnata, jeszcze nie widziałem tego w polskim distro, ale może już ktoś z Was jest po przesłuchaniu całości
I AM MORBID
Awatar użytkownika
EM
zaczyna szaleć

16-02-2007, 23:02

[quote][i]Wysłane przez Mort[/i]
to sobie pogadaliście :+C, lepiej napiszcie jak tam nowa Anima Damnata, jeszcze nie widziałem tego w polskim distro, ale może już ktoś z Was jest po przesłuchaniu całości [/quote]

Zespol ma do sprzedania, wiec napisz do kogos z nich. Plyta jest inna niz dwa ostatnie wydawnictwa: mniej brudu, wiecej przemocy.
Awatar użytkownika
NW.
postuje jak opętany!
Kontakt:

17-02-2007, 15:34

[quote][i]Wysłane przez EM[/i]
mniej brudu, wiecej przemocy. [/quote]

ciekawe czy zachwyty przebija te nad nowym AZARATH

Kazdy, lubiacy w kakalko, posuwa de facto gowno. Tylko ze dlugopisyy plci wlasnej, a my, wrecz na odwrot. [/quote]

jak partnerka sie oprozni i wymyje to powinna byc 'czysta droga'
Obrazek
Awatar użytkownika
Duvelor
weteran forumowych bitew

17-02-2007, 16:07

Ja dopiero czekam na nową Anima Damnata, ale te dwa kawałki co znam są zajebiste. Dla mnie "przyjemniejsze" niż Azarath. Chociaż to przecież inna muzyka. Czyli w sumie nie ma co zestawiać i porównywać.
Awatar użytkownika
EM
zaczyna szaleć

17-02-2007, 16:15

[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
mniej brudu, wiecej przemocy. [/quote]

ciekawe czy zachwyty przebija te nad nowym AZARATH [/quote]

Spolaryzuje publike. Ta plyta to bardziej kontrolowana przemoc, podczas gdy poprzednie materialy byly raczej dzikoscia. No i jest szybsza

[quote]
Kazdy, lubiacy w kakalko, posuwa de facto gowno. Tylko ze dlugopisyy plci wlasnej, a my, wrecz na odwrot. [/quote]

jak partnerka sie oprozni i wymyje to powinna byc 'czysta droga' [/quote]

Ale zaden mus. Nie ma to jak Dirty Sanchez. A przeciez dziewczyny lubia braz.
Awatar użytkownika
EM
zaczyna szaleć

18-02-2007, 12:51

[quote][i]Wysłane przez Wishman[/i]
Chociaż to przecież inna muzyka. Czyli w sumie nie ma co zestawiać i porównywać. [/quote]

No i o to chodzi.
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

18-02-2007, 13:02

Chociaż to przecież inna muzyka. Czyli w sumie nie ma co zestawiać i porównywać. [/quote]

No i o to chodzi. [/quote]

Wszystko można porównywać. (inna sprawa czy zawsze ma to sens)
Idąc taki myśleniem nie można by było nic porównać bo przecież każda kapela gra inną muzyke.
PENIS METAL
Awatar użytkownika
EM
zaczyna szaleć

18-02-2007, 13:35

Jasne. Niemniej Azarath i AD radykalnie sie roznia, czego czesto publika wydaje sie nie dostrzegac, bo zwykle wrzuca sie obydwie kapele do jednego wora.
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

18-02-2007, 14:13

Chcąc, nie chcąc, Anima wypracowała sobie pewien kultowy status wśród gówniarstwa i forów internetowych (a także ludzi generalnie nie słuchających takiego łojenia), nie przez muzykę, a przez SEX SHIT SATAN i sadomasochizm. Potem każdy musi mieć coś mądrego do napisania, jakiś żarcik o gównie i komentarz do gwoździ. Pierdolnijcie się w łeb i może raczej posłuchajcie tej kapeli. Tak jak EM zajebał tekstem "Rozmawiamy w sposob niekonwencjonalny o niekonwencjonalnym zespole." to mi się po prostu płakać chce.
Awatar użytkownika
Duvelor
weteran forumowych bitew

18-02-2007, 14:22

Jasne. Niemniej Azarath i AD radykalnie sie roznia, czego czesto publika wydaje sie nie dostrzegac, bo zwykle wrzuca sie obydwie kapele do jednego wora. [/quote]

Otóż to. Lepiej ująć tego nie można.
Awatar użytkownika
EM
zaczyna szaleć

18-02-2007, 14:29

[quote][i]Wysłane przez Czesław[/i]
Chcąc, nie chcąc, Anima wypracowała sobie pewien kultowy status wśród gówniarstwa i forów internetowych (a także ludzi generalnie nie słuchających takiego łojenia), nie przez muzykę, a przez SEX SHIT SATAN i sadomasochizm. Potem każdy musi mieć coś mądrego do napisania, jakiś żarcik o gównie i komentarz do gwoździ. Pierdolnijcie się w łeb i może raczej posłuchajcie tej kapeli. Tak jak EM zajebał tekstem "Rozmawiamy w sposob niekonwencjonalny o niekonwencjonalnym zespole." to mi się po prostu płakać chce. [/quote]

Anima wypracowala sobie pewien status, a uczynila to wlasnie muzyka. Za paru idiotow leci wylacznie na otoczke, to juz nie moj problem. Ale widocznie tak samo popularne stalo sie jebanie AD za to, ze istnieje. Oczywiscie mozna sie jarac miernota muzyczna, ktory z powodu swoich ograniczonych mozliwosci i braku odwagi zieje nienawiscia do AD i wiecznie uzywac tych samych "argumentow". W koncu AD jest latwa do zaatakowania, czy to z powodu wizerunku, czy z powodu obrazoburczego nastawienia wobec wlasnej "sceny", gdzie zawsze znajdziesz kilku klakierow, ktorzy z checie podchwyca watek, jakie to chuje ci trzej panowie. Wiec jesli chcesz sie doczepic do zespolow, ktore "nie zasluguja" na cos, to racze zaczac od centrali mocy w Ostrolece. A dla ciebie to nie "taki tam EM", tylko "Mosci Pan EM".
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

18-02-2007, 14:30

[quote][i]Wysłane przez Czesław[/i]
Chcąc, nie chcąc, Anima wypracowała sobie pewien kultowy status wśród gówniarstwa i forów internetowych (a także ludzi generalnie nie słuchających takiego łojenia), nie przez muzykę, a przez SEX SHIT SATAN i sadomasochizm. Potem każdy musi mieć coś mądrego do napisania, jakiś żarcik o gównie i komentarz do gwoździ.[/quote]

:rotfl: :lol2:

Twoje imie/ksywa mnie nie zawiodła...CZESŁAW :lol:
PENIS METAL
Awatar użytkownika
Duvelor
weteran forumowych bitew

18-02-2007, 16:14

Tych trzech gości robi zajebiście dobrą muzykę. Poza tym to świetni kolesie. Każdy kto na nich pluje, a nie zna ich twórczości to bita pała. Muzyka ma przede wszystkim bawić i uszczęśliwiać, ale czasem też zmuszać do myślenia. Groteska zawarta w ich tekstach też. Ja myślę, że ich twórczość spełnia swoje zadanie.
Mort
rasowy masterfulowicz

18-02-2007, 17:12

Tych trzech gości robi zajebiście dobrą muzykę. Poza tym to świetni kolesie. Każdy kto na nich pluje, a nie zna ich twórczości to bita pała. Muzyka ma przede wszystkim bawić i uszczęśliwiać, ale czasem też zmuszać do myślenia. Groteska zawarta w ich tekstach też. Ja myślę, że ich twórczość spełnia swoje zadanie. [/quote]

rotfl, jakie zadanie, jakie przeslanie? :+C

graja bardzo dobrze, "Agonizing..." to jedna z najlepszych plyt death metalowych nagranych w tym kraju, ale IMO oni przede wszystkim bawia i uszczesliwiaja a nie daja do myslenia
I AM MORBID
haath
zaczyna szaleć

18-02-2007, 19:00

Twoje imie/ksywa mnie nie zawiodła...CZESŁAW :lol: [/quote]
Nie pierdol "Czesiu" to kultowe imię w pewnych mrocznych kręgach.
Awatar użytkownika
NW.
postuje jak opętany!
Kontakt:

18-02-2007, 19:13

[quote][i]Wysłane przez madmaxia[/i]
Gadacie o gównie w temacie nadzwyczaj odpowiednim :/ załamac sie mozna [/quote]

zamknij pape

Ale zaden mus. Nie ma to jak Dirty Sanchez. A przeciez dziewczyny lubia braz. [/quote]

jak najbardziej

Niemniej Azarath i AD radykalnie sie roznia[/quote]

roznic sie roznia, ale przekaz zniszczenia ten sam
Obrazek
Awatar użytkownika
Trojan
postuje jak opętany!

18-02-2007, 21:09

Da się juz gdzieś kupić nowy album?

btw. ładny syf robi się na forum
Down the bottle's nest
haath
zaczyna szaleć

18-02-2007, 21:32

[quote][i]Wysłane przez Trojan[/i]
Da się juz gdzieś kupić[/quote]
Da się praktycznie wszędzie, ale kwota oscyluje w granicach 38-45zł. Za miesiąc będzie po 30 na allu.

EDIT:Się poprawię 28-35
na allu za 1-2 miechy 20.
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

18-02-2007, 21:43

Koniec pierdolenia! Na allegro ta plyta jeszcze niedawno byla za 25 i 30zl, ale sie zbyla.
Kto oczekiwal slodkich i wesolych melodii zawiedzie sie i to bardzo. Moze rzeczywiscie nie ma tyle brudu co na poprzednich wydawnictwach, ale brzmienie jest wyborne. Warto bylo czekac, bo plyta rozpierdala od poczatku do konca, takie hity jak "The Gospel of Debauchery", "Celebracja Ascezy" czy "Der Hurenbock von Sancta Sedes" niedlugo beda graly wszystkie radia!
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
ODPOWIEDZ