"taking photoshop black metal to the new level"...
ale moze muzyka bedzie fajna
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Nie wiem czy to dobrze. Samael nigdy nie nagrał dwóch takich samych płyt do momentu 'Solar Soul', który jest ich najsłabszym albumem i brzmi jak odrzuty z sesji 'Reign Of Light'. Już bym wolał żeby szli do przodu i coraz dalej odchodzili od metalu niż nagrywali gorsze wersje swoich starych płyt.Heretyk pisze:coś tam pierdolili, że wrócą do stylistyki znanej z Passage, więc po ostatnich gównach jakie wydawali może się odbiją od dna
cóż, zobaczymy. ja akurat jakiegoś specjalnego parcia na tę płytę nie mam, zwłaszcza, ze w tym roku wychodzi masa bardziej oczekiwanych przeze mnie albumów, ale znam takich, którzy robią pod siebie na samą myśl o "Above", czy jak to się tam zwie. pewnie z ciekawości posłucham, tylko że na pewno jeszcze nie teraz.Warcrimer pisze: Nie wiem czy to dobrze. Samael nigdy nie nagrał dwóch takich samych płyt do momentu 'Solar Soul', który jest ich najsłabszym albumem i brzmi jak odrzuty z sesji 'Reign Of Light'. Już bym wolał żeby szli do przodu i coraz dalej odchodzili od metalu niż nagrywali gorsze wersje swoich starych płyt.
i na to niestety się zanosi. Co więcej, to brzmi jak jakiś Rhapsody black metalWarcrimer pisze:Nie wiem czy to dobrze. Samael nigdy nie nagrał dwóch takich samych płyt do momentu 'Solar Soul', który jest ich najsłabszym albumem i brzmi jak odrzuty z sesji 'Reign Of Light'. Już bym wolał żeby szli do przodu i coraz dalej odchodzili od metalu niż nagrywali gorsze wersje swoich starych płyt.Heretyk pisze:coś tam pierdolili, że wrócą do stylistyki znanej z Passage, więc po ostatnich gównach jakie wydawali może się odbiją od dna
to Ty słyszysz tam jakieś riffy?Maleficio pisze:kurwa, jakies rify z Dissection zajebane... pojebalo ich? Tak sie gralo 10 lat temu...kiedy oni sie bawili w The Prodigy