a to zmieniłoby postać rzeczy, wtedy bym napisał, że nie słucham ;]est pisze:Ty patrz, miałem kolegę Pacjenta zacytować.
Grotesque Hysterectomy - Reek[2007]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Grotesque Hysterectomy - Reek[2007]
Ty to jesteś kawał drania ;)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re:
Prawidłowo. Zostanie przewodnikiem rozbrykanych osłów nigdy nie było moją ambicją.Skaut pisze:a to zmieniłoby postać rzeczy, wtedy bym napisał, że nie słucham ;]est pisze:Ty patrz, miałem kolegę Pacjenta zacytować.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Czy to znaczy, że mam się obrazić?;)
-
Ty nie, wręcz przeciwnie.est pisze:Czy to znaczy, że mam się obrazić?;)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Skaut
Przewodnikiem mogę być kogo tylko zechcesz, zawsze to lepiej niż gadać o muzyce z baranem.Pacjent pisze:Prawidłowo. Zostanie przewodnikiem rozbrykanych osłów nigdy nie było moją ambicją.Skaut pisze:a to zmieniłoby postać rzeczy, wtedy bym napisał, że nie słucham ;]est pisze:Ty patrz, miałem kolegę Pacjenta zacytować.
Coś tam było! Człowiek!
- Lykantrop
Oho... polecą kolejne friend requesty...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Skaut
-
Re:
Wręcz przeciwnie. Kierowałem to raczej do tych, którzy nie łyknęli moich polecanek. Ty dalej pokrywaj swoje owieczki, ja nie zamierzam budować stada, ani być niczyim przewodnikiem.Skaut pisze:w sumie to jest śmieszne nawet, bo na dobrą sprawę Pacjent chciał obrazić mnie, a wyszło na to, że obraził wszystkich, którzy moje polecanki łyknęli :D:DLykantrop pisze:Oho... polecą kolejne friend requesty...
- Skaut
no i git, siedź zatem nadal pod swoim kamyczkiem.Pacjent pisze:Wręcz przeciwnie. Kierowałem to raczej do tych, którzy nie łyknęli moich polecanek. Ty dalej pokrywaj swoje owieczki, ja nie zamierzam budować stada, ani być niczyim przewodnikiem.Skaut pisze:w sumie to jest śmieszne nawet, bo na dobrą sprawę Pacjent chciał obrazić mnie, a wyszło na to, że obraził wszystkich, którzy moje polecanki łyknęli :D:DLykantrop pisze:Oho... polecą kolejne friend requesty...
Coś tam było! Człowiek!
-
Dobra chopaki dajcie już spokój bo połowa postów w temacie to te wasze bzdury :)
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
ooo, chop z ABSU tam gra, więc się sprawdzi co to za jedne
- Skaut