AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- -=(Evil_Zoom_B)=-
- starszy świeżak
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez WojWod[/i]
[quote][i]Wysłane przez BadBlood[/i]
tez zespoly przynajmniej nie sa "politycznie poprawne" i nie udaja ugrzecznionych, pseudo-inteligenckich kolesiow (jak to bywa z ta "czolowka" krajowego death metalu), a i muza jest na swiatowym poziomie. Swoja droga wspolczuje wysuwania wnioskow na podstawie wywiadow. [/quote]
A wnioski o "pseudo-inteligencji" to nie z wywiadów wyciągasz? Brawa za żelazną logikę wypowiedzi! LOL! [/quote]
Wlasnie tak sie sklada, ze i z wywiadow, i nie z wywiadow, ale bynajmniej nie mam tu na mysli plotek. Mam dzieki temu porownanie i tym razem rowniez idzie to na korzysc Azarath itp. zespolow, bo one w wywiadach wypowiadaja sie przynajmniej tak naturalnie jak w rzeczywistosci, a z wieloma innymi bywa roznie... [/quote]
wg mnie to innego rodzaju gra - choć uprawiana z mniejszą dozą plastiku niż w wykonaniu "pseudo-inteligencji" i z tego powodu mniej rozpoznawalna...
[quote][i]Wysłane przez BadBlood[/i]
tez zespoly przynajmniej nie sa "politycznie poprawne" i nie udaja ugrzecznionych, pseudo-inteligenckich kolesiow (jak to bywa z ta "czolowka" krajowego death metalu), a i muza jest na swiatowym poziomie. Swoja droga wspolczuje wysuwania wnioskow na podstawie wywiadow. [/quote]
A wnioski o "pseudo-inteligencji" to nie z wywiadów wyciągasz? Brawa za żelazną logikę wypowiedzi! LOL! [/quote]
Wlasnie tak sie sklada, ze i z wywiadow, i nie z wywiadow, ale bynajmniej nie mam tu na mysli plotek. Mam dzieki temu porownanie i tym razem rowniez idzie to na korzysc Azarath itp. zespolow, bo one w wywiadach wypowiadaja sie przynajmniej tak naturalnie jak w rzeczywistosci, a z wieloma innymi bywa roznie... [/quote]
wg mnie to innego rodzaju gra - choć uprawiana z mniejszą dozą plastiku niż w wykonaniu "pseudo-inteligencji" i z tego powodu mniej rozpoznawalna...
Per rectum ad astra!
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
No dokładnie. Zdecydowana większość muzyków, którzy na zdjęciach stroją groźne miny, a w wywiadach stroją się w piórka metalowych ekstremistów, których życiową pasją jest urywanie łbów pozerom, w "realu" okazuje się sympatycznymi kolesiami i kapitalnymi kompanami do browara.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Mental
Subskrybenci Pagan Rec. pewnie juz wiedza, a dla reszty mam taka oto wiadomosc:
Po dłuższej przerwie, spowodowanej nieobecnością Inferna, który odwalił gigantyczną ilość koncertów z BEHEMOTH, są w końcu konkrety na temat trzeciej płyty AZARATH. Album nagrany zostanie w czerwcu, a realizacją zajmie się Arek "Malta" Malczewski. Tytuł krążka - "Diabolic Impious Evil"
Nie ukrywam, ze ciesze sie niezmiernie i czekam z niecierpliwoscia, bo "Demon Seed, czy "Infernal Blasting" mimo iz przesluchalem wiecej razy niz podrapalem sie po dupie, to nadal mnie poniewieraja.
Po dłuższej przerwie, spowodowanej nieobecnością Inferna, który odwalił gigantyczną ilość koncertów z BEHEMOTH, są w końcu konkrety na temat trzeciej płyty AZARATH. Album nagrany zostanie w czerwcu, a realizacją zajmie się Arek "Malta" Malczewski. Tytuł krążka - "Diabolic Impious Evil"
Nie ukrywam, ze ciesze sie niezmiernie i czekam z niecierpliwoscia, bo "Demon Seed, czy "Infernal Blasting" mimo iz przesluchalem wiecej razy niz podrapalem sie po dupie, to nadal mnie poniewieraja.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Boją_się_nawet_jego_koni
- zaczyna szaleć
Niedouczony zydowski profanie, tak Potęzny perkusista jak Inferno z Potęznego Taranu Zniszczenia Behemoth będzie nagrywał z Azarath tylko w Gdańsku, gdyz płyty na których gra Inferno musza by przesycone atmosfera Prastarych Potężnych Pogańskich Lasów Pomorza. Swoja droga szkoda, że ten zespół nie zbliża się choby odrobine do Potęgi Wielkiego Behemotha, ale taki los zespolów, które nie kultowywują Pradawnej Pogańskiej Tradycji odwieczncyh rytułałów przyzywania Nocy na Kurchanach Przodków. Slava Pogaństwu!
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- MinT
- Kontakt:
Obecnie widzę w opisie Barta, że robią master w Hertzu 
Jakiś czas temu pisał mi, że "płyta będzie bardzo spontaniczna" oraz, że "bębny Inferna są niesamowite"
.
Poczekamy, przekonamy się.

Jakiś czas temu pisał mi, że "płyta będzie bardzo spontaniczna" oraz, że "bębny Inferna są niesamowite"

Poczekamy, przekonamy się.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- MinT
- Kontakt:
chyba wszystko, z naciskiem na 2 ostatnie 

*poznański Goldman Sachsman metalu*
- Najprzewielebniejszy