GREYMACHINE-Disconnected
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- grot
- weteran forumowych bitew
Re: GREYMACHINE-Disconnected
Myślę, że Omnio czy inny Rockers też będą to sprzedawać, w końcu dużo płyt od Hydra Head mają. Może tam spuszczą z ceny, Fan w sumie zawsze drogi był.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
właśnie tak liczę po cichu na Omnio
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Biorąc pod uwagę, że to najlepsza płyta 2009 to nawet wysoce wskazane 

- longinus696
- zahartowany metalizator
Najlepsza to może nie, ale chyba można powiedzieć, że jest bardzo dobra. No i na pewno nie jest łatwa w odbiorze.Bonny pisze:Biorąc pod uwagę, że to najlepsza płyta 2009 to nawet wysoce wskazane
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- lucass
Album wykurwisty. W zasadzie nie kojarze i nigdy nie ciągneło mnie do takiego grania ale ta płyta to istne mistrzostwo. Jedziemy dalej. Elektryzuje w chuj.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Re:
Warto nad nią posiedzieć. Chociaż u mnie weszła w zasadzie już przy pierwszym przesłuchaniu, to z każdym następnym było lepiej i lepiej.longinus696 pisze:No i na pewno nie jest łatwa w odbiorze.
Poza tym nie kumam Twojej i jeszcze kilku osób powściągliwości, co do tego krążka

- Nerwowy
Re: Re:
U mnie też. W sumie stosunkowo chwytliwa jest.lucass pisze:Identyczna sytuacjaBonny pisze:[
Warto nad nią posiedzieć. Chociaż u mnie weszła w zasadzie już przy pierwszym przesłuchaniu, to z każdym następnym było lepiej i lepiej.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
czyli na nowe DsO i Burzum lejesz?Maria Konopnicka pisze:Nie kupuję już płyt w tym roku,

P.S. Stawiam stówke, że się złamiesz

- H-K44
Dwie.Ihasan pisze:Stawiam stówke, że się złamieszMaria Konopnicka pisze:Nie kupuję już płyt w tym roku,

I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- longinus696
Ale przecież ja ten krążek doceniam i bardzo go lubię. Po prostu ludziom z tego składu zdarzało się nagrywać lepsze rzeczy.Bonny pisze: Poza tym nie kumam Twojej i jeszcze kilku osób powściągliwości, co do tego krążka
-
- rasowy masterfulowicz
Ale trzeba przyznać, że jest to najlepszy wyczyn Broadricka od paru dobrych lat. I oby poszedł w tym kierunku dalej, czas najwyższy, żeby to jesu pierdolnąć w kąt
Myślę, że o ile będą kontynuowali ten projekt to następne płyty będą baaardzo owocne.

Myślę, że o ile będą kontynuowali ten projekt to następne płyty będą baaardzo owocne.
Kurwa, a miałem już płyt w tym miesiącu nie kupować
Oczywiście znakomity albnum i jedna z płyt roku. Może niezbyt łatwa w odbiorze, choć ja już po pierwszym kontakcie byłem kupiony. Później było tylko lepiej... Teraz tylko czekać aż CD przyjdzie 

- Nerwowy
Tak, zwłaszcza, że z Jesu zapędził się strasznie.streetcleaner pisze:Ale trzeba przyznać, że jest to najlepszy wyczyn Broadricka od paru dobrych lat. I oby poszedł w tym kierunku dalej, czas najwyższy, żeby to jesu pierdolnąć w kąt![]()
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- longinus696
I to jest chyba największy mankament tego albumu.Drone pisze: dotarło do mnie, jak dużo ta płyta zawdzięcza panu Turnerowi. I coraz więcej słyszę w tym ISIS, a coraz mniej GODFLESH.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
W tej muzyce chodzi o brudne, pordzewiałe, stępione żyletki, które zamiast precyzyjnie rozcinać tętnicie rozrywają je.
Tutaj nie ma miejsca na melodię, nawet na marsz żałobny Chopina.
Tutaj nie ma miejsca na melodię, nawet na marsz żałobny Chopina.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re:
tak właśnie.longinus696 pisze:I to jest chyba największy mankament tego albumu.Drone pisze: dotarło do mnie, jak dużo ta płyta zawdzięcza panu Turnerowi. I coraz więcej słyszę w tym ISIS, a coraz mniej GODFLESH.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no to mnie zniecheciles ;//////Drone pisze:Dopiero teraz - kiedy mam cd i słucham intensywnie - dotarło do mnie, jak dużo ta płyta zawdzięcza panu Turnerowi. I coraz więcej słyszę w tym ISIS, a coraz mniej GODFLESH. Gdyby kolejna płyta poszła jeszcze bardziej w tę stronę, byłbym niezwykle kontent.
this is a land of wolves now
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
PierdoliRiven pisze:no to mnie zniecheciles ;//////Drone pisze:Dopiero teraz - kiedy mam cd i słucham intensywnie - dotarło do mnie, jak dużo ta płyta zawdzięcza panu Turnerowi. I coraz więcej słyszę w tym ISIS, a coraz mniej GODFLESH. Gdyby kolejna płyta poszła jeszcze bardziej w tę stronę, byłbym niezwykle kontent.

Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Melepeta
- w mackach Zła
Jedna z najlepszych płyt ostatniej dwulatki..........Słuchanie tego albumu to jak oddychanie pyłem pokruszonych kości. Miazga!
Six o clock.