Drone pisze:Podstawowe pytanie: ile macie lat, panie kolego?vulture pisze:w latach 80 jakbyś wyskoczyl ze swoim uwielbieniem dla tych ciot zbierałbyś regularny wpierdol na każdym koncercie![]()
![]()
MOLTEY CRUE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
vulture
Re: MOLTEY CRUE
- Scaarph
- zahartowany metalizator
kurwa, znowu mi z drone'm przyjdzie się zgodzić. coście narobili? 
- Scaarph
a to mi akurat nie grozi, dzięki.Drone pisze:Jak zaczniesz chwalić "Fas" to awansujesz na rzecznika gustu obiektywnego.Scaarph pisze:kurwa, znowu mi z drone'm przyjdzie się zgodzić. coście narobili?
jebać gust obiektywny i złote cielce
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
a to ciekawe, bo praktycznie wszyscy starzy maniacy, których znam (czyt. goście którzy sobie na biby jeździli do Bariela albo napierdalali się z Pogonią itd. - przedział wiekowy 35-40 lat) do tej pory wielbią Motley Crue. Pierwsze trzy płyty w każdym razie.vulture pisze:w latach 80 jakbyś wyskoczyl ze swoim uwielbieniem dla tych ciot zbierałbyś regularny wpierdol na każdym koncercie![]()
![]()
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Nie lubię. Wolę KISS (co z kolei nie oznacza, że mam jakąkolwiek płytę kissów)
G'n'R bym nie wrzucał do tego topicu, byli bliżsi korzeniom hard rocka - Led Zepp, Deep Purple itp (przynajmniej na 'AfD')
G'n'R bym nie wrzucał do tego topicu, byli bliżsi korzeniom hard rocka - Led Zepp, Deep Purple itp (przynajmniej na 'AfD')
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Block69
Muzyka strasznie nijaka. Ani to nie jest dobry rock ani heavy. Większą uwagę przyciągają raczej muzycy tej kapeli niż sama muzyka. Taki zespół założony do lansowania sie. Dziewczynom to sie podoba. Ja wole DANZIG, W.A.S.P. i te klimaty
PENIS METAL
- Scaarph
ale danzig czy w.a.s.p. to zupełnie inne klimaty!Block69 pisze:Muzyka strasznie nijaka. Ani to nie jest dobry rock ani heavy. Większą uwagę przyciągają raczej muzycy tej kapeli niż sama muzyka. Taki zespół założony do lansowania sie. Dziewczynom to sie podoba. Ja wole DANZIG, W.A.S.P. i te klimaty
i wg mnie, motley crew, przekornie i wbrew pokutującemu tu przekonaniu ma wielkie, włochate jaja.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Nawet lubię, nie rozumiem argumentu o braku jaj u MC (kogo posuwał Tommy Lee, no kogo?), ale kudy im do Twisted Sister ?!?
Yare Yare Daze
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Kurcze naprawde tego sluchacie?hehe Ja nigdy nie lubilem( moze dlatego, ze nie jezdzilem na biby do Bariela) i pewnie nie polubie, choc kto wie latka leca... 
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
-
Arisowicz
- w mackach Zła
Świetna!manieczki pisze: