Esqarial

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Atreju
postuje jak opętany!

Re: Esqarial

01-09-2008, 21:06

Nie wiem, skąd w Tobie tyle agresji i złośliwości :roll: Żadna religia, ani żadna wiara nie ma w przypadku lubienia, bądź nielubienia jakiejś muzyki żadnego znaczenia.

I pomyśleć, że chciałem zaproponować Gortal wywiad... :lol:
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

01-09-2008, 21:20

no chyba, że mówimy o nielubieniu w kontekście Islamu - wtedy moze byc wybuchowo :lol: :lol: :lol:

edyta: Atreju, a chyba powinieneś nadstawić drugi policzek, zamiast nie przeprowadzać wywiadu :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Brązowy Jenkin
w mackach Zła

02-09-2008, 10:05

Atreju pisze:Nie wiem, skąd w Tobie tyle agresji i złośliwości :roll: Żadna religia, ani żadna wiara nie ma w przypadku lubienia, bądź nielubienia jakiejś muzyki żadnego znaczenia.

I pomyśleć, że chciałem zaproponować Gortal wywiad... :lol:
Złośliwy jestem z natury, nic na to nie poradzę :mrgreen: Ale gdzie Ty widzisz agresję? :wink: Myślę, że odnośnie korelacji religii i metalu mamy zgoła odmienne poglądy. Z tego choćby względu taki wywiad nie byłby dobrym pomysłem :wink: Ale nie róbmy off topu...
Awatar użytkownika
Atreju
postuje jak opętany!

02-09-2008, 11:00

A myślałem, że to muzyka jest najważniejsza, o ja głupi :lol:
Kościół katolicki uważam za największa organizację przestępczą i na tym zakończmy.

Można dalej czcić Esqarial!
ODPOWIEDZ