VIRUS (Nor)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
Mam swoją listę, a nie żadnego Longinusa, Trozkiego itp. Nie wiem, co to za pomysł. Przecież nawet musiał bronić przed niektórymi osobnikami niedocenionych absolutów pokroju Joyless czy Shining.
I jest najlepsza recenzja tej płyty jaką czytałem. Serio. Sam po czymś takim od razu rzuciłbym się słuchać Virus.długopisyyyyyyyyyy pisze:z Myspejsa właśnie leci. Utwór "Lost Peacocks wbass". Taka muzyka to się nadaje do grania w jakiś Chicagowskich mrocznych słabo oświetlonych, napapierosowanych lokalach dla jakis metroseksualnych tranzwestytów co se w żyłe lubią zapakować i wypłakać się jeden drugiemu na kolanie z niewiadomego powodu. Ja pierdole... jeszcze paw na okładce płyty (zwierze paw-jak z ZOO) Ja nie mówię... to sie może podobać, ja tego nie neguje... ale to nie dla mnie. Jak bym po pojanemu tego słuchał to podejrzewam że dostał bym "helikopterów" i bym się zrzygał na poduszke :-/
-
- rasowy masterfulowicz
Bardzo trafna uwaga.zekke pisze:jester masz liste zespolow ktorymi musisz sie podniecac bo tak wypada na masterfulu? bo inaczej trocky/longinus Cie wysmieje?
BTW, zajebisty avatar.
tide: pamietam Jester Twoj post z dosc niedalekiej przeszlosci, gdzie recenzujac jakis material pilnie starales sie pisac pod i do trockiego tylko po to, by wciagnal Cie do jakiegos wyimaginowanego "inner-klubu"...
- twoja_stara_trotzky
oczywiście Virus to dobra rzecz. tyle tylko, że nie widzę sensu, aby padać plackiem przy typowym tribute band, a inaczej nie da się tej muzyki określić. ot, post-rockowa odpowiedź na King Crimson (bardziej) i Voivod (mniej). w każdym razie do geniuszu i wizjonierstwa jednych i drugich to temu daleko. żeby walić peny na cześć tej muzy, to trzeba było poznać ją PRZED Voivod / King Crimosn.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Poświęciłem kilka minut i powiem tylko że długopis chyba miał rację na temat tej... kapeli? Chujowe i dla metroseksualistów. Do tego jeszcze te psy - sorry, ale nie znoszę tych zwierząt. Jedyne słuchalne echa słyszę w ich kawałku z dema, co nie zmienia faktu że z założenia nie lubię muzyki progresywnej/kombinowanej. Jeszcze jak ktoś chciałby mi dosrać że jestem głuchy, czy się nie znam, to proszę bardzo, ale uważam to raczej za bardzo słaby argument, jeśli nie najsłabszy.
- twoja_stara_trotzky
Dlaczego?twoja_stara_trotzky pisze: oczywiście Virus to dobra rzecz. tyle tylko, że nie widzę sensu, aby padać plackiem przy typowym tribute band
Tak. Ale co to zmienia?twoja_stara_trotzky pisze: w każdym razie do geniuszu i wizjonierstwa jednych i drugich to temu daleko.
Jestem zaprzeczeniem tej reguły.twoja_stara_trotzky pisze: żeby walić peny na cześć tej muzy, to trzeba było poznać ją PRZED Voivod / King Crimosn.
- twoja_stara_trotzky
bo lepiej oddać pokłon bogom, a nie ich prorokom.jesterSS pisze:Dlaczego?twoja_stara_trotzky pisze: oczywiście Virus to dobra rzecz. tyle tylko, że nie widzę sensu, aby padać plackiem przy typowym tribute band
jakoś nie widzę cię zakładającego tematy o King Crimson czy Voivod.Tak. Ale co to zmienia?twoja_stara_trotzky pisze: w każdym razie do geniuszu i wizjonierstwa jednych i drugich to temu daleko.
- twoja_stara_trotzky