CONQUEROR [CAN]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Einherjer
- zaczyna szaleć
- Einherjer
- zaczyna szaleć
Przeciez sam pisales, ze dopiero dostales, to jak mozesz mowic, ze mozna tego sluchac "codzienne bez znudzenia/zmęczenia/przesytu"?
Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Mental
- weteran forumowych bitew
- Gore_Obsessed
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Gore_Obsessed
- Set
- postuje jak opętany!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CONQUEROR [CAN]
Nie dawno w NWN wyszła reedycja "War.Cult.Supremacy" z bonusem w postaci drugiego dysku, na którym Yosuke dał demo "Antichrist Superiority". Dodać należy, że przepięknie wydane i kto nie kupi ten nie sikał.
Od siebie dodam, że tak nie rozpierdala mnie MANTICORE, REVENGE i BLACK WITCHERY razem wzięci. Chociaż proces docierania się z CONQUEROR trwał u mnie dobrych parę lat...
Od siebie dodam, że tak nie rozpierdala mnie MANTICORE, REVENGE i BLACK WITCHERY razem wzięci. Chociaż proces docierania się z CONQUEROR trwał u mnie dobrych parę lat...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Góral
- w mackach Zła
Ta demówka była też na splicie z Black Witchery, oraz na składaku Hammer Of Antichrist - History of Annihilation.
Box istotnie jest przepiękny, w pełni wart swojej ceny.
Box istotnie jest przepiękny, w pełni wart swojej ceny.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
- Lykantrop
Ale wtopa, mam ten split z BW, a dopiero teraz się dowiedziałem, że te kawałki to z dema, hehe. Tak czy siusiak, przepiękna sprawa. Na tą chwilę widzę to tak, że Conqueror >> Revenge. Wstyd mi, że tak długo zwlekałem i z oporami podchodziłem do zapoznania się z Conqueror.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Góral
- w mackach Zła
Lepiej późno niż wcale. Ja generalnie nie stawiam znaku między Conqueror a Revenge, mimo paru różnic, dla mnie to jedna całość, rozpierdalająca całość. Choć nie ukrywam, że chciałbym usłyszeć album Revenge z riffami napisanymi przez Forstera. "Infinite Majesty", "Bloodhammer" czy "Age of Decimation", to istna pożoga w dużej mierze dzięki morderczym riffom. "Antichrist Hammerfist" na Doom Cult, to też jego sprawka.
Jeśli wolisz Conqueror niż Revenge, to zwróć uwagę na EPkę "Superion.Command.Destroy", utwór "Superion Revenge" pierwotnie został skomponowany jako utwór Conqueror, ostatecznie wykorzystany na wydawnictwie Revenge.
Jeśli wolisz Conqueror niż Revenge, to zwróć uwagę na EPkę "Superion.Command.Destroy", utwór "Superion Revenge" pierwotnie został skomponowany jako utwór Conqueror, ostatecznie wykorzystany na wydawnictwie Revenge.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
P.J.E.C.
- maciek z klanu
gdzie move kupic box? bo na allegro mi uciekl.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Bloodcult
Iron Bonehead