Całość ukaże się w niedalekiej przyszłości na split CD z Throneum.
REVELATION OF DOOM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Paffka
- zaczyna szaleć
-
Paffka
- zaczyna szaleć
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Zapewne niechcący zapomniałeś o Thunderbolt i Hell-Born, chociaż najnowsza płyta tych ostatnich nie za bardzo Ci podeszła z tego co pamiętam.Wysłane przez Maria Konopnicka
Takie zespoły budują naszą prawdziwą scenę ! Revelation of Doom w moim rankigu dołaćzył do Infernal War, Kriegsmaschine. Mgła, Azarath, Anima Damnata, Throneum, Witchmaster. Na pewno z uwagą będę śledził ich kolejne wydawnictwa.
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
Nie przesadzaj. jedna jaskółka wiosny nie czyni.Wysłane przez Maria Konopnicka
Takie zespoły budują naszą prawdziwą scenę ! Revelation of Doom w moim rankigu dołaćzył do Infernal War, Kriegsmaschine. Mgła, Azarath, Anima Damnata, Throneum, Witchmaster. Na pewno z uwagą będę śledził ich kolejne wydawnictwa.
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
-
Sloth
- starszy świeżak
- Kontakt:
Throneum / Revelation of Doom split cd
Właśnie z soboty na niedziele ukończyliśmy mixy materiału na naszą część Splitu z Throneum dla Pagan Records.....ku(&*^%&8a jego mać,,,,Sam jestem w szoku!!!! Wyszedł z naszych wypocin totalny Satanistyczny nuklearny rozjebbbbbbbbbb.............
nagraliśmy 2 nasze numery i 5 koverów które niszczą totalnie.......goście też się w nich udzielali więc jest cacy...zajarany jestem i koniec hehehehe.............Okazuje się ze cd "Unholy Goatfuck" to było tylko preludium do ostatecznej anihilacji............teraz czekamy na materiał od Bytomskiej hordy ślemy do Pagan records...i czekamy.......mam nadzieję że ten stuff ukaże się jakoś na jesieni.....
Chwalmy kozie rogi!!!!!!!!!
nagraliśmy 2 nasze numery i 5 koverów które niszczą totalnie.......goście też się w nich udzielali więc jest cacy...zajarany jestem i koniec hehehehe.............Okazuje się ze cd "Unholy Goatfuck" to było tylko preludium do ostatecznej anihilacji............teraz czekamy na materiał od Bytomskiej hordy ślemy do Pagan records...i czekamy.......mam nadzieję że ten stuff ukaże się jakoś na jesieni.....
Chwalmy kozie rogi!!!!!!!!!
Only Death is Real!!!
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator