CRIONICS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
[quote][i]Wysłane przez Jasiu[/i]
Jechałem kiedyś z Waranem autobusem. Kvlt! [/quote]
niemożliwe, warany są na tyle zagrożonym wymarciem gatunkiem, że nikt nie wozi ich w autobusach. Jeżeli jednak jakimś cudem jest to prawda pójde na policje i oskarże cie o przemyt kurwa waranów z odległej rosji! Kurwa!
Jechałem kiedyś z Waranem autobusem. Kvlt! [/quote]
niemożliwe, warany są na tyle zagrożonym wymarciem gatunkiem, że nikt nie wozi ich w autobusach. Jeżeli jednak jakimś cudem jest to prawda pójde na policje i oskarże cie o przemyt kurwa waranów z odległej rosji! Kurwa!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
Swoją "przygodę" z tym zespołem rozpocząłem od kupna ich dema z roku 1998. Spodobało mi się nawet, więc kiedy zobaczyłem na pewnym koncercie ich płyte - "Human Error" za dyche (traszemoli nie zwykłem kupować) niezwlekając ani chwili ( w sumie to chuja tam nie zwlekając, do końca koncertu zaczekałem) kupiłem ją... Ale niestety zawiodłem się na niej i nigdy więcej płyty Crionics nie kupiłem
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez paczampkstank[/i]
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
no nie kupiłeś, bo już ją kupiłeś wcześniej [/quote]
chodziło mi raczej o ich kolejne nagrania [/quote]
kupiłeś kolejne nagrania, zanim je nagrali, żebyś ich nie kupił ?
waran to brzmi dumnie
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
no nie kupiłeś, bo już ją kupiłeś wcześniej [/quote]
chodziło mi raczej o ich kolejne nagrania [/quote]
kupiłeś kolejne nagrania, zanim je nagrali, żebyś ich nie kupił ?
waran to brzmi dumnie
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Deathcrush[/i]
Bonny ale dałeś popiss!! haha! wszystkimi kopytami się podpisuję. Piliśmy z nimi kiedyś po koncercie (Hellfest '04?). W rzeczywistości nie są wcale tacy ekstremalni. Rzekłbym, że nawet potulni. A że gwiazdy! to jest kurwa pewne. Kopiowanie jednej kapeli z Pomorza daje się bardzo we znaki
- chodzi o "image".
Pozdr! [/quote]
Przepraszam, ale nie rozumiem jaki "popiss".
Bonny ale dałeś popiss!! haha! wszystkimi kopytami się podpisuję. Piliśmy z nimi kiedyś po koncercie (Hellfest '04?). W rzeczywistości nie są wcale tacy ekstremalni. Rzekłbym, że nawet potulni. A że gwiazdy! to jest kurwa pewne. Kopiowanie jednej kapeli z Pomorza daje się bardzo we znaki

Pozdr! [/quote]
Przepraszam, ale nie rozumiem jaki "popiss".
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Lykantrop
Re: Crionics
To, to jeszcze istnieje?
Słyszałem jedynie coś z Human w tytule i nie było to jakąś totalną chujnią. Ot, poprawnie zerżnięta kopia z nowszego oblicza Emperor. Ciekawostka, którą po jednym przesłuchaniu można z czystym sumieniem oddać koledze, jeśli za nim nie przepadamy.
I, mogę się mylić, ale grali chyba kiedyś tour z Vader i gównoprowadzący zebrał słowne cięgi za próby rozruszania publiki językiem anglosasów. Polak do polaków angielszczyzną... No ja jebię.
Słyszałem jedynie coś z Human w tytule i nie było to jakąś totalną chujnią. Ot, poprawnie zerżnięta kopia z nowszego oblicza Emperor. Ciekawostka, którą po jednym przesłuchaniu można z czystym sumieniem oddać koledze, jeśli za nim nie przepadamy.
I, mogę się mylić, ale grali chyba kiedyś tour z Vader i gównoprowadzący zebrał słowne cięgi za próby rozruszania publiki językiem anglosasów. Polak do polaków angielszczyzną... No ja jebię.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Często wracam do Armageddon`s Evolution, najciekawsza z całej dyskografii. Tak jak na jedynce, sporo wpływów Emperor. Większość kawałków jest świetnie skomponowana. Taki FFF czy Celestial Interference to zajebiste numery.
Mam wrażenie, że ich skreślono bo Empire, bo z PL, bo wspomniane wpływy...
Jak ktoś zna więcej takich kapel to niech wpisuje, chętnie posłucham.
Mam wrażenie, że ich skreślono bo Empire, bo z PL, bo wspomniane wpływy...
Jak ktoś zna więcej takich kapel to niech wpisuje, chętnie posłucham.
-
Lykantrop pisze:I, mogę się mylić, ale grali chyba kiedyś tour z Vader i gównoprowadzący zebrał słowne cięgi za próby rozruszania publiki językiem anglosasów. Polak do polaków angielszczyzną... No ja jebię.

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
rogi w góre bracia. AVE
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
pieciu nergali widze na scenie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior