GORGUTS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- lordfekal
- zaczyna szaleć
- P.
- postuje jak opętany!
Negativa - "Negativa" MCD 2006, 21 min.
Skład:
Luc Lemay - Guitar and Vocals (ex-Gorguts),
Steeve Hurdle - Guitar and Vocals (ex-Gorguts),
Miguel Valade - Bass,
Étienne Gallo - Drums.
http://www.myspace.com/negativa1
Skład:
Luc Lemay - Guitar and Vocals (ex-Gorguts),
Steeve Hurdle - Guitar and Vocals (ex-Gorguts),
Miguel Valade - Bass,
Étienne Gallo - Drums.
http://www.myspace.com/negativa1
never again
- angelique
- rozkręca się
- angelique
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez north[/i]
Conidered Dead to psychodelia??? to ciekawe czym jest Obscura? [/quote]
Też psychodela ale dla mnie to jednak za pojebany materiał, nie wbiłem się w niego mimo sporej ilości przesłuchań. Ale chylę czoła przed techniką grania, ciekawe jak grali koncerty z tym materiałem...
Conidered Dead to psychodelia??? to ciekawe czym jest Obscura? [/quote]
Też psychodela ale dla mnie to jednak za pojebany materiał, nie wbiłem się w niego mimo sporej ilości przesłuchań. Ale chylę czoła przed techniką grania, ciekawe jak grali koncerty z tym materiałem...
- north
- zaczyna szaleć
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- Mol
- zahartowany metalizator
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
no to fakt przyjebali panowie mocarnie tym materiałem, z tego co mówia na temat nowej płytki to ma być ona bardziej eksperymentalna cokolwiek ma to oznaczać ale zobaczymy jak to bedzie w rzeczywistościnorth pisze:ja jestem ciekaw jak będzie brzmieć nowy materiał Negativa. chaos in motion był bardziej pokręcony niż gorgutsy
do dupy jak wiekszośc wypowiedzi tego lewakaMol pisze:Moze rozwin ta mysl bo nie za bardzo wiem o co Ci chodzi, porownanie na maksa z dupy poki co.jesterSS pisze:Bardzo lubię "Erosion Of Sanity" - to takie Obituary grające lepiej niż Obituary. "Obscura" też jest niezłe.
EoS zawsze mi się kojarzyło z Obituary, a zarazem bardziej podchodziło, ale to i tak nie ta liga co słucham na codzień. Nie tak niska.Mol pisze:Moze rozwin ta mysl bo nie za bardzo wiem o co Ci chodzi, porownanie na maksa z dupy poki co.jesterSS pisze:Bardzo lubię "Erosion Of Sanity" - to takie Obituary grające lepiej niż Obituary. "Obscura" też jest niezłe.
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
Obituary i dwojka Gorguts to kompletnie inne granie. Ale chyba kumam dlaczego tak sie komus moze to kojarzyc... Erosion of sanity ma dosc glebokie i niskie brzmienie, tak jak dolki Obitychgarów... dla mniej wprawnego ucha to to samo 

Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal