IN FLAMES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Moga nawet lubic lody waniliowe z borygo. I tak te ekstramalne posuniecie nie zmieni mojego analnego stosunku do ich muzyki - przeslodzonego, melodyjnego metalu do przytupanki i melodii rodem z letnich imprez w remizie strazackiej.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
-
- postuje jak opętany!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Chlastator
- zaczyna szaleć
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
-
- rasowy masterfulowicz
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Trojan
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez black_lava[/i]
ja in flames lubię i szanuję.nie rozumiem tylko tej nagonki na tę kapelę.ich starsze płyty są naprawdę ciekawe.a ten, kto wyzywa ich muzykę od gejostwa,powinien się zastanowić,czy nie jest w rzeczywistości gejem,któy ma opory przed "coming out'em". [/quote]
zgadzam sie w 100%
jeżeli chodzi o In Flames to nie podoba mi się tylko "colony". [/quote]
W sumie również racja, tyle że włąśnie z tej płyty pochodzi(wg mnie) ich najlepszy utwór: "Ordinary Story"
ja in flames lubię i szanuję.nie rozumiem tylko tej nagonki na tę kapelę.ich starsze płyty są naprawdę ciekawe.a ten, kto wyzywa ich muzykę od gejostwa,powinien się zastanowić,czy nie jest w rzeczywistości gejem,któy ma opory przed "coming out'em". [/quote]
zgadzam sie w 100%
jeżeli chodzi o In Flames to nie podoba mi się tylko "colony". [/quote]
W sumie również racja, tyle że włąśnie z tej płyty pochodzi(wg mnie) ich najlepszy utwór: "Ordinary Story"
Down the bottle's nest
- Trojan
- postuje jak opętany!
"Colony" jest dobrą płytą, tylko mnie sie najmniej podoba, ale "Ordinary Story"(wiem powtarzam sie:P) jest genialne
najlepszą płytą jest "Whoracle", ciężko mi powiedzieć dlaczego bo przecież "Clayman" jest dużo bardziej dojżalszy, dokładniejszy, przemyślany, ale pierwszy z nich ma w sobie coś takiego co czyni go lepszym, nie wytłumaczę tego bo nie potrafię... poprostu tak jest
najlepszą płytą jest "Whoracle", ciężko mi powiedzieć dlaczego bo przecież "Clayman" jest dużo bardziej dojżalszy, dokładniejszy, przemyślany, ale pierwszy z nich ma w sobie coś takiego co czyni go lepszym, nie wytłumaczę tego bo nie potrafię... poprostu tak jest
Down the bottle's nest
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew