ja też "Reek..." bardzo lubie i często słucham ale głos tylko jeden można oddać...
CARCASS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
-
MacieX
- zaczyna szaleć
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez metanoll[/i]
dziwne ze nikt jeszcze na "reek..." nie zaglosowal. jak tak z ludzmi sie gada to baaardzo lubia ta plyte. [/quote]
Dla mnie "Reek..." to odwieczna zagadka: czy to jest muzyka? ;P
Intro, czyli "Genital Grinder" jest świetne i... koniec. Po tym mogę wyłączyć tę płytę. Już w połowie pierwszego właściwego utworu mam dość. Od dwunastu lat próbuję się do tego przekonać (cały czas stoi na półce) i ni chuja! Po co nagrywać dwadzieścia razy te same (sto) kilkadziesiąt sekund łomotu i wrzasku bez ładu i składu? Już (autentycznie) wolę HAMMERFALLa...
dziwne ze nikt jeszcze na "reek..." nie zaglosowal. jak tak z ludzmi sie gada to baaardzo lubia ta plyte. [/quote]
Dla mnie "Reek..." to odwieczna zagadka: czy to jest muzyka? ;P
Intro, czyli "Genital Grinder" jest świetne i... koniec. Po tym mogę wyłączyć tę płytę. Już w połowie pierwszego właściwego utworu mam dość. Od dwunastu lat próbuję się do tego przekonać (cały czas stoi na półce) i ni chuja! Po co nagrywać dwadzieścia razy te same (sto) kilkadziesiąt sekund łomotu i wrzasku bez ładu i składu? Już (autentycznie) wolę HAMMERFALLa...
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez violencer[/i]
oj Maniek nie pierdol bo wpierdol! owszem dla tak wytrawnego słuchacza jak Ty
może i jest to łomot ale są i wyjebane kawałki chwytające równo za mordę na drugiej połowie płyty... ;]
edit: posłuchaj w całości... proszę!
[/quote]
Łatwiej by mi pewnie było gdybym miał CD, ale tu mamy przykład klasycznej kwadratury koła, bo na CD z tym materiałem żal mi kasy.
oj Maniek nie pierdol bo wpierdol! owszem dla tak wytrawnego słuchacza jak Ty
edit: posłuchaj w całości... proszę!
Łatwiej by mi pewnie było gdybym miał CD, ale tu mamy przykład klasycznej kwadratury koła, bo na CD z tym materiałem żal mi kasy.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
jax1982
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
-
Infernal
- rozkręca się
-
Max_Disgruntled
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky