No i dobrze:-)Sova pisze:
dostanę też s/t na CD
NECROPOLE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Re: NECROPOLE

Czyli chujowo
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- COFFIN
Wywiad:
http://www.bardomethodology.com/article ... interview/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bardomethodology.com/article ... interview/" onclick="window.open(this.href);return false;
'Come the Blessed Madness'
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
- COFFIN
-
- postuje jak opętany!
Zobaczymy, jednak demówki pozostały niepobite. Może teraz.
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Niestety. Płyty z NH zawsze były dla mnie gwarancją solidnego, choć astetycznego wydania. Taka formuła bardzo do nich pasowała, w większości czarno-biały, surowy layout, ubogie booklety ograniczające się do tylko podstawowych informacji. Jak zwykle nie mam nic przeciwko digipakom tak w ich przypadku mi się to cholernie gryzie. Wyszedł świetny debiut Apogeion a wydanie niewiele lepsze niż rodzimy metalmind.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Czekam. Nawet nie zauważyłem kiedy to zrobił się aż taki uberkult, no ciekawe.
-
...całość...
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Bardzo dobry materiał, ale okładka totalnie z czapy, super logo gdzieś przepadło....
-
surf the kali yuga
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Najsłabsze wydawnictwo, no ale ostatnie Caverne też były czerstwe.
Za to koszulka stylowa xD

-
- postuje jak opętany!
Mnie te sypane jak z rękawa melodyjki wciągnęły. Początek może niemrawy, ale szybko zadziałało. W ogóle dość niesamowite — facet narzuca sobie bardzo wąski wycinek spektrum stylistycznego, prawie cały czas to samo tempo, rejestr, piejący wokal, a jednak płyta nie topi się w monotonii. Zdecydowanie inne brzmienie niż na „Solarité”, tam masa brudu, tu wszystko przejrzyste. Tak czy inaczej nietuzinkowe zjawisko. No a Caverne faktycznie jakoś przelatywały mimo.
-
To mi Solarite bardziej podchodzi niż demowki, które są zajebiste, jednak na debiucie wszystko klika idealnie - brzmienie, wokal, kompozycje i koncept! W caverne trochę za dużo było dla mnie najpierw primordial (jeśli dobrze pamiętam to tam się inspiracje wręcz o plagiat ocierają) a na ostatniej pixies (chociaż w okresie premiery mi ta płyta bardzo leżała). Nówka będzie dopiero słuchana.
Seein' me is def not repeated or done twice
- bartwa
To emblemat NSZZ Marynarzy i Flisaków.yossarian84 pisze: ↑17-01-2023, 17:51Najsłabsze wydawnictwo, no ale ostatnie Caverne też były czerstwe.
![]()
PLASTIK NIE JEST METALEM
-
- postuje jak opętany!
Przy okazji odświeżyłem sobie „Solarité”, upływ paru lat jej nie zaszkodził, może nawet zatrybiła teraz lepiej niż wtedy.olgims pisze: ↑18-01-2023, 10:06To mi Solarite bardziej podchodzi niż demowki, które są zajebiste, jednak na debiucie wszystko klika idealnie - brzmienie, wokal, kompozycje i koncept! W caverne trochę za dużo było dla mnie najpierw primordial (jeśli dobrze pamiętam to tam się inspiracje wręcz o plagiat ocierają) a na ostatniej pixies (chociaż w okresie premiery mi ta płyta bardzo leżała). Nówka będzie dopiero słuchana.
Z Caverne miałem trochę tak, jak z ładnymi kilkoma ostatnimi płytami Drudkh: niby wszystko na miejscu, a uwaga jakoś się odrywa i błądzi po krzakach. I to nawet nie kwestia zapożyczeń, tylko braku jakiegoś głębszego rezonansu z muzyką. W Necropole jest.
-
- postuje jak opętany!
Morski oddział AgroUnii.bartwa pisze: ↑18-01-2023, 11:16To emblemat NSZZ Marynarzy i Flisaków.yossarian84 pisze: ↑17-01-2023, 17:51Najsłabsze wydawnictwo, no ale ostatnie Caverne też były czerstwe.
![]()
W każdym razie będzie w czym chodzić do pagody. Swoją drogą, jak tu nie przypomnieć zjebów z Antypodów.

- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
- COFFIN
Generalnie wszystko idealnie ujęte. Wypada tylko poczekać na to jebane digijesusatan pisze: ↑26-01-2023, 14:17Muza wisi, to tylko slowo:
https://arrundergroundmetal.blogspot.co ... -yoga.html
Zerknąłem na Discogs - pierwsze bicie demówek na CD zablokowane, LP i repress nie...

'Come the Blessed Madness'