Greg?Necropunk pisze:To już nawet przesądzone w którym ;)
RUIN (death metal, USA)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: RUIN (death metal, USA)
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Kurde, niech no kto z posiadaczy tej płyty to potwierdzi albo zdementuje. Mam odłożoną kopie u Karola ale jak to cdr to niech idzie do sklepu heheNecropunk pisze:Ale wiece, że ta kompilacja to jest zwykły CDr?
-
- w mackach Zła
Spytaj Karola najlepiej :)AroHien pisze:Kurde, niech no kto z posiadaczy tej płyty to potwierdzi albo zdementuje. Mam odłożoną kopie u Karola ale jak to cdr to niech idzie do sklepu heheNecropunk pisze:Ale wiece, że ta kompilacja to jest zwykły CDr?
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
A jesli zafoliowana? ;)
-
- w mackach Zła
Zaręczam, że mimo tego faktu - jest on w tej kwestii dobrze poinformowany, bo też jestem z nim na ciągłej linii :)AroHien pisze:A jesli zafoliowana? ;)
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Wersja od Karola wygląda z zewnątrz tak:

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
W tym przypadku bardziej mnie to 'wewnątrz' interesuje ;)
- Sybir
Jeśli Kolega sobie tego życzy, zaraz rozerwę tę folię na strzępy!
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Uczyń tak Waść hehe
- dzikens
- zaczyna szaleć
wresja z SMG:

brak ifpi/matrix

brak ifpi/matrix
Prepare Sarin! Prepare Sarin! Immediately poisonous gas weapons will fill the place.
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
- Harlequin
Potwierdzam, że to pro Cdr. Karol sam nie wiedzial, bo nawet pytal sie mnie zeby potwierdzic. Chujnia z grzybnia ze hpgd taki numer wycieli. Jak gadalem z rodrigo (blood harvest) to twierdzil ze jego wydanie bedzie facotry pressem. Ale innemu kumplowi powiedzial ze nie wiem czy to bedzie factory press czy nie, bo on ma tylko licencje na to wydawnictwo, więc kurwa wszystko wyjdzie w rypaniu. Wierze ze bedzie to factory press, bo choc z faceless burial rodrigo dal plame na calej linii to chociaz moze nosnik bedzie normalny.
Swoja droga, to ten preorder bardzo szybko zubozal do stanu kilkudziesieciu sztuk.
Swoja droga, to ten preorder bardzo szybko zubozal do stanu kilkudziesieciu sztuk.
- Sybir
O, kol. dzikens mnie uprzedził, więc już nie będę wklejać swoich zdjęć. Potwierdzam - brak ifpi i matrix.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Dzięki. No to sraka :(
-
- w mackach Zła
Karol jeszcze nie jest pewien czy będzie to zamawiał z BH. Może jakieś zamówienie wspólnymi siłami? Ilu byłoby potencjalnych chętnych? Mogę to wziąć na siebie ;)
-
- w mackach Zła
Czekam na info z Godz ov War, Greg ostatnio miał kilka pozycji z BH więc może i to ściągnie. Gdyby jednak nie miał to masz jednego chętnego.Necropunk pisze:Karol jeszcze nie jest pewien czy będzie to zamawiał z BH. Może jakieś zamówienie wspólnymi siłami? Ilu byłoby potencjalnych chętnych? Mogę to wziąć na siebie ;)
- Harlequin
Ja odpadam, zamówiłem już samodzielnie.
-
- w mackach Zła
Ile za słanie sobie Rodrigo liczy?
- Harlequin
przez bandcampa wyszło mnie 57pln total za jedną sztuke. Gdy zamawiasz przez stronę sklepu, bo masz do wyboru rejestrowaną i nierejestrowaną, ale tam róznice miedzy jedną a drugą jest bardzo duża. Warto też zainteresować się INISANS, które wyjdzie 6 kwietnia. Tez bardzo mocny strzał (choć RUIN chyba bardziej wywołuje u mnie radoche)
- Harlequin
Info z pierwszej ręki od Rodrigo sprzed chwili. Nie wiem po jakiemu kumpel się go pytał, że uzykał inne informacje.
You mean our edition?
Same as Faceless Burial etc. All our releases are factory made real cd. Nothing else.
R.
-
- w mackach Zła
Diazga mupy!Harlequin pisze:przez bandcampa wyszło mnie 57pln total za jedną sztuke. Gdy zamawiasz przez stronę sklepu, bo masz do wyboru rejestrowaną i nierejestrowaną, ale tam róznice miedzy jedną a drugą jest bardzo duża. Warto też zainteresować się INISANS, które wyjdzie 6 kwietnia. Tez bardzo mocny strzał (choć RUIN chyba bardziej wywołuje u mnie radoche)
Karol nie bawi się teraz w deale z BH, więc niech koledzy dadzą znać czy Grzegorz ma asa w rękawie w zanadrzu. Jak nie, to będę mógł jakiś mały hurcik uskutecznić, o ile to wychodzi opłacalnie wysyłkowo. Sprawdzę wieczorem.