PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS
pierwsza płyta obiła mi się uszy ale nie zapadła w pamięci
a sorki przypomniało mi się, Rebel Meets Rebel było dobre :)
oczywiście znam Down i Superjoint Ritual ale to jednak nie to co Pantera od Power Metal do Trendkill (Beyond nie lubie) ;)
a sorki przypomniało mi się, Rebel Meets Rebel było dobre :)
oczywiście znam Down i Superjoint Ritual ale to jednak nie to co Pantera od Power Metal do Trendkill (Beyond nie lubie) ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
"Power Metal" to przecież jeszcze cienizna była :)
Poza "Kowbojami z Piekła", "Vulgar...", "The Great..." to generalnie:
Down >> Pantera
Oczywiście poza konkursem udział Phila w Necrophagia - epa "Cannibal Holocaust" to przecież jebany O-B-Ł-Ę-D!
Poza "Kowbojami z Piekła", "Vulgar...", "The Great..." to generalnie:
Down >> Pantera
Oczywiście poza konkursem udział Phila w Necrophagia - epa "Cannibal Holocaust" to przecież jebany O-B-Ł-Ę-D!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Żułek
oj tam zaraz cienizna ;) wstęp do Kowbojów ;) muzyczka skoczna i przyjemna tyle że bez konkretnego hiciora ;)Lykantrop pisze:"Power Metal" to przecież jeszcze cienizna była :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- vicek
- zahartowany metalizator
przecież utwór tytułowy to megahit , poźniej ta ballada i zaraz po niej , ten kawałek z zajebistymi riffami :DŻułek pisze:oj tam zaraz cienizna ;) wstęp do Kowbojów ;) muzyczka skoczna i przyjemna tyle że bez konkretnego hiciora ;)Lykantrop pisze:"Power Metal" to przecież jeszcze cienizna była :)
"Power Metal" to bardzo dobra płyta - takie skrzyżowanie Pantery z czasów "Cowboys..." z Judas Priest :)
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
To jak porównywać jaranie blantów z browarem do nakurwiania po ryju.Lykantrop pisze: Poza "Kowbojami z Piekła", "Vulgar...", "The Great..." to generalnie:
Down >> Pantera
Gdzie Rzym a gdzie Krym?
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Mol
przeciez Far Beyond Driven to moc totalna, stawiam ja na rowni z Vulgar Display of Power :)
- vicek
ja nawet wyżej niż vulgar , a najlepszą płytę pantery uważam ostatnią ale pewnie tylko ja tak mam na tym forum.Mol pisze:przeciez Far Beyond Driven to moc totalna, stawiam ja na rowni z Vulgar Display of Power :)
- Dragazes
- w mackach Zła
Całość do odsłuchu http://www.metalhammer.co.uk/news/exclu ... ight-here/
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Dla mnie ta płyta to ewidentne kilka kroków do tyłu w rozwoju tego zespołu - powinni byli ją wydać między "Cowboys..." a "Vulgar...". Nie jest to żaden gniot, ale mi odpowiadała wizja rozwoju Pantery -- NA KAŻDEJ KOLEJNEJ PŁYCIE JESTEŚMY CORAZ BARDZIEJ WKURWIENI"vicek pisze:najlepszą płytę pantery uważam ostatnią
-
Widziałem już wcześniej tytuł tematu ale dopiero teraz przeczytałem Phil Anselmo & Iglesias....Sorry za offtopa;-)
Dragazes pisze:Całość do odsłuchu http://www.metalhammer.co.uk/news/exclu ... ight-here/
Totalna miazga!!! Zdecydowanie jedna z najlepszych tegorocznych płyt. Rewelacja!
Album też tutaj do przesłuchania:
http://www.musickmagazine.pl/material,p ... y,979.html
http://www.musickmagazine.pl/material,p ... y,979.html
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Słucham tego nowego Anselmo i mam ochotę go wyłączyć. Kuwa... koło pantery to nawet nie leżało. Filip nadal wyrzyguje flaki na pełnej kurwie, ale kompozycyjnie to jest takie... wymuszone, wyciśnięte jak kloc na zatwardzeniu.
No nie jest to dobry znak, jak nie jestem w stanie jednego kawałka do końca dosłuchać.
No nie jest to dobry znak, jak nie jestem w stanie jednego kawałka do końca dosłuchać.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
Ta muzyka po prostu nie jest tak oczywista jak twórczość PANTERA. Zachęcam do kilkukrotnego przesłuchania. Naprawdę warto! To jest rewelacyjny album!
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Męczący na pewno.
Och Zenonie. Lubię jak jesteś taki brutalny...Tylko co się stanie, gdy śmierdzący potem, nieogolony gość pod dobrą datą, nosi również koszulkę Ulver?Zenek pisze:nie mogę się doczekać aż posłucham całości...
ta muzyka jest jak śmierdzący potem, nieogolony gość, który właśnie wyjebał fangę w ryj hipsterowi w koszulce Ulver
- vicek
Nie zgadzam sięMaria Konopnicka pisze:Dla mnie ta płyta to ewidentne kilka kroków do tyłu w rozwoju tego zespołu - powinni byli ją wydać między "Cowboys..." a "Vulgar...". Nie jest to żaden gniot, ale mi odpowiadała wizja rozwoju Pantery -- NA KAŻDEJ KOLEJNEJ PŁYCIE JESTEŚMY CORAZ BARDZIEJ WKURWIENI"vicek pisze:najlepszą płytę pantery uważam ostatnią
Give me alcohol extremeties
Instead of proofless christianity
Ostatnio zmieniony 12-07-2013, 21:34 przez vicek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- mistrz forumowej ceremonii
ostatnia Pantera poza kilkoma utworami to naprawdę wtórne,niewiele warte wydawnictwo.nuda panie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- vicek
::D:D:D:D:D:D:D