O Behemoth, Depeche Mode i Prodigy tematy już są - coraz trudniej Was czymś zainteresować :)Kurt pisze: Wystarczyło założyć temat o jakimś fajnym zespole, po prostu ;)
DOOM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
-
- postuje jak opętany!
Re: DOOM
Wszystko się zgadza, jeszcze lepszą opcją jest kupienie sobie tego na placku na pasazer.pl za psie pieniądze bo zdecydowanie warto ;)Maria Konopnicka pisze:Przyłączam się do polecenia - bardzo zimny, postapokaliptyczny klimat. Płyta dostępna na youtube:Bonny pisze: przy okazji zdecydowanie polecam zapoznać się z grupą SAW THROAT
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Zabawniejsze jest, że pewnie większość wpisujących się w tym temacie zna zespół właśnie z kompilacji Pissvile,
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
Re: Re:
Naszło mnie znów i od kilku dni zamiast odfoliować wreszcie ostatni (nie napiszę już, że nowy) INCANTATION tłukę płyty wspomnianych wyżej wykonawców. Swoją drogą idealny set koncertowy. Na Alaskę bym chyba nawet się na taki festiwal wybrał :)Bonny pisze:ależ piękna lista, aż mi adrenalina uderzyła w serce!Maria Konopnicka pisze:Póki co wolę Defecation, Doom, Extreme Noise Terror, Napalm Death i Terrorzizer :)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Znamy i bardzo lubimy, ale swoją drogą kolega Bonny mógłby założyć o nich temat, na pewno coś ciekawego jest do opowiedzenia z ich okazji.Bonny pisze:(...)
przy okazji zdecydowanie polecam zapoznać się z grupą SAW THROAT, w której grali muzycy z hiper crustowego wygaru Sore Throat + Brian Talbot z Doom. w 1989 nagrali swój jedyny materiał - "Inde$troy". niewiele znam równie oryginalnych płyt. epicki crust w połączeniu z industrialem. coś na przecięciu wczesnego Deviated Instinct albo Genital Deformities z jednej strony i Spine Wrench, Terminal Cheesecake albo Head of David z drugiej. płyta nie z tej ziemi
Dobra, dobra. Lepiej War of Gargantuas słuchać, albo inny leśny post-black metal miast nowego Incantation. I jak tu traktować poważnie Twoje zarzuty?Maria Konopnicka pisze:O Behemoth, Depeche Mode i Prodigy tematy już są - coraz trudniej Was czymś zainteresować :)
The madness and the damage done.
- megawat
Uwielbiam ten band i wszystko co piszecie o nim dobrego to oczywista prawda.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
-
Na jesieni nowy album, a tu zapowiadający go kawałek: http://moshpittragedy.bandcamp.com/trac ... ied-part-i
- Lykantrop
Że też ten temat mnie ominął... Z Doom znam jedynie demówki i "Rush Hour...", co wpędza mnie w niemałe kompleksy, bo powinienem znać dużo więcej :)
A gdzieś poza youtube można to dostać na cedeku? Może być reedycja, jeden chuj, byle nie wajnyl który się wala na alledrogo. Szukam tego już jakiś czas i lipa na tę chwilę.Maria Konopnicka pisze:Przyłączam się do polecenia - bardzo zimny, postapokaliptyczny klimat. Płyta dostępna na youtube:Bonny pisze: przy okazji zdecydowanie polecam zapoznać się z grupą SAW THROAT
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- __________
- zaczyna szaleć
ta płyta na allegro jest od co najmniej 3 lat - reedycja - ale bardzo gustownie wydana
До свидания Mother Fuckers
- Lykantrop
No fajnie, ale winyl mnie nie urządza kompletnie. Wie ktoś czy te wydania cd to już jakieś rarytasy czy po prostu rzadko się pojawiają, bo nakład był mały?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- __________
- zaczyna szaleć
na allegro przez ostatnie 10 lat pojawiła się z 2 razy - w normalnej cenie o ile pamięć mnie nie myli
niestety faktem jest, że na pierwszym tłoczeniu zjebali okładkę i każdy fan zespołu olał to wydanie, o drugim nie wiem nic :)
niestety faktem jest, że na pierwszym tłoczeniu zjebali okładkę i każdy fan zespołu olał to wydanie, o drugim nie wiem nic :)
До свидания Mother Fuckers