No przecież z tej płyty taka słoma wychodzi, że aż zęby trzeszczą.Loathe pisze:Altered States of Divinity>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>(>) WHtN( z całym szacunkiem dla tego materiału).Skaut pisze:Gdzie Kriegsmachine, a gdzie Mgła?
UPIR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: Re:
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Loathe
- postuje jak opętany!
Re: UPIR
Nie wierze, no kurwa nie wierze.
Jaka sloma, jakie zęby i co trzeszczy?! Najinteligentniej skomponowany album jaki powstał w zwięzłych surowych ramach BM.
Jaka sloma, jakie zęby i co trzeszczy?! Najinteligentniej skomponowany album jaki powstał w zwięzłych surowych ramach BM.
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re:
Skaut pisze:Przeca nic lepszego od WHTN na polskim poletku metalowym nigdy się nie pojawiło.
Nabijacie sie z nich, a to niezle plyty przeciezLoathe pisze: Jaka sloma, jakie zęby i co trzeszczy?! Najinteligentniej skomponowany album jaki powstał w zwięzłych surowych ramach BM.
- Morph
- Kontakt:
No kurde, a to brzmienie rodem z Selani? Ta fotoszopowa okładka, te teksty niczym odrzuty z Watain?Loathe pisze: Jaka sloma, jakie zęby i co trzeszczy?! Najinteligentniej skomponowany album jaki powstał w zwięzłych surowych ramach BM.
Give birth to something dead
- Skaut
no tylko tyle i aż tyle.0ms pisze:Skaut pisze:Przeca nic lepszego od WHTN na polskim poletku metalowym nigdy się nie pojawiło.Nabijacie sie z nich, a to niezle plyty przeciezLoathe pisze: Jaka sloma, jakie zęby i co trzeszczy?! Najinteligentniej skomponowany album jaki powstał w zwięzłych surowych ramach BM.
Coś tam było! Człowiek!
- Realista
- weteran forumowych bitew
chyba dawno nie ruchałeś...Loathe pisze:Mgła nie jest najlepszym tworem Made in Poland.Morph pisze:Najlepszy, obok Mgły, twór na polskiej scenie Black Metal. Czapki z głów panowie, te dźwięki mają złe wibracje, szatański spiritus movens i przysłowiowe czarcie piętno.
1. Kriegsmachine
2. Cultes des Ghoules
3. Thunderbolt
4. Mgła
5. Medico Peste
e: swoją drogą nadal nie mogę się nadziwić co trzeba mieć pod sufitem aby w ogóle pomyśleć o Pladze jako najlepszym tworze nadwiślańskiego kraju.
- Morph
- Kontakt:
- Lykantrop
To nie podlega absolutnie żadnej dyskusji. Ba, ja uważam, że debiut KSM z palcem w dupie znajdzie się w ścisłej czołówce najlepszych polskich płyt BM. Chociaż za minimalnie lepsze uważam "A Thousand Voices" i demo "Devotee". Cover Countess rozpiżdża na atomy!Nerwowy pisze:Śmichy-chichy, ale debiutanckie LP KsM to rzeczywiście lepszy album niż ostatnia Mgła.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Nowa Goetia zjada nową mgłę, są to fakty.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
albo ogólnie ludzie którzy czytają forum, na którym 16241 postów napisał koleś który myśli, że ma poczucie humoru i bryluje w internecie :D
poprzedni post wcisnąłem trochę na siłe tutaj, bo nigdzie na forum nie znalazłem wątku o nowym mini Goetia, a warto go wyróżnić.
poprzedni post wcisnąłem trochę na siłe tutaj, bo nigdzie na forum nie znalazłem wątku o nowym mini Goetia, a warto go wyróżnić.
Ostatnio zmieniony 03-09-2012, 18:53 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Morph
- Kontakt:
-
Nie żeby mnie to jakoś wybitnie obchodziło, ale gdzie kurwa zgubiłeś Infernal War? A może nie znasz?Loathe pisze:Mgła nie jest najlepszym tworem Made in Poland.Morph pisze:Najlepszy, obok Mgły, twór na polskiej scenie Black Metal. Czapki z głów panowie, te dźwięki mają złe wibracje, szatański spiritus movens i przysłowiowe czarcie piętno.
1. Kriegsmachine
2. Cultes des Ghoules
3. Thunderbolt
4. Mgła
5. Medico Peste
e: swoją drogą nadal nie mogę się nadziwić co trzeba mieć pod sufitem aby w ogóle pomyśleć o Pladze jako najlepszym tworze nadwiślańskiego kraju.
- Lykantrop
Infernal War, Bestial Raids, Lord of Evil, Kohort...
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Fakt, że panowie grali prymitywnie, prosto, obleśnie i do przodu. No, ale takie były czasy i jak dla mnie "Christian Masquerade" jest to jeden z lepszych krążków w tej stylistyce aus Polenland. Wymieniłbym tutaj też Galgenberg, ale oni mieli zbyt niepopularne poglądy i na koncie mają raptem jedno mCD :-)
- Skaut