DEUS MORTEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- FENIKS
- w mackach Zła
Re: DEUS MORTEM
Od dziś nie jem hehe. Trochę mnie to zrazilo, ale ze względu ze jeszcze we wrześniu wyjazd na Aura Noir i pod koniec Inquisition i znów taki zlepek koncertów w krótkim czasie, a kasa się nie rozmnaża.Ihasan pisze:Wiesz, to nie tylko AZARATH, to jest również Bulldozer, to Witchmaster i w paru miastach INFERNAL WAR!FENIKS pisze:Zdziwiłem się faktem ze bilety na Azarath kosztują 50 zł. Sporo.
Nie da rady zrobić za mniejsze pieniądze by nie dokładać do interesu, z drugiej strony 50 zł to wydajesz na 1 płyte często czy przepijesz w jeden wieczór na Rynku. Tu masz w tej cenie cztery mocne występy, gdzie każdy będzie do tego bardzo dobrze przygotowany pod względem wizualnym. Myślę, że warto (jeśli dla kogoś to dużo) zagryźć pasa i wydać tą kase!
-
- starszy świeżak
Tak sobie nie bez przesad mysle, sluchając wrażeń chłopaków po próbie Deusa (i samej muzy), że byc może Deus bedzie najlepszm koncertem tej trasy, nie ujmujac legendzie( ale w sumei to juz stare dziady:)).Warto na pewno zobaćzc i pizda bedzie ten, kto bedzie wolał w tym czasie opierdalac browara. A bathor slychac slychac , zwlaszcza w 6:numerze) Riff mocy kurwa!:)!!!!!
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
najlepszy numer!sulphur pisze:. A bathor slychac slychac , zwlaszcza w 6:numerze) Riff mocy kurwa!:)!!!!!
... kończący koncert zresztą :)
-
- starszy świeżak
Męcze codziennie te płyte, juz od jakiegos czasu. Jest moc! A koszulki beda a i owszem:)
- Castor
- weteran forumowych bitew
Jakiż to musi być wybitny materiał, skoro nawet "Agonizing...." przebije? ;)Ihasan pisze:muzycznie zdecydowanie najlepsza rzecz, jaką zrobił Necrosodom! mowa oczywiście o Deus MortemCastor pisze:A ja z kolei myślałem, że to ma być zespół grający Death Metal, coś na kształt Azarath/Anima Damnata, ale w sumie po rozpadzie Thunderbolt powstała luka, którą mam nadzieje Deus Mortem będzie w stanie zapełnić.
Ostatnio zmieniony 29-08-2011, 23:39 przez Castor, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- starszy świeżak
Anima a Deus to nie ma w ogóle porownania. :)A materiał- a i owszem, biorac na warsztat wszystkie twory Necrosodoma...-wybitny:)
- Castor
-
- starszy świeżak
Jaka kurwa jakosc... :P Mam plyte bez masterow heheh Inna muza totalnie, inny koncept, wszystko od muzyki po teksty i otoczke jest o wiele ambitniejsze, nie ujmujac Animie, ktora ma swoj klimat, ale wiadomo jaki. ;)
Black taki, jaki mi osobiscie najbardziej pasuje. Łaczacy w sobie wiele motywow i melodii starych lat. Do tego znow zajebisty pomysl na wokale i wszystko tworzy plyte idealna. ;)
Black taki, jaki mi osobiscie najbardziej pasuje. Łaczacy w sobie wiele motywow i melodii starych lat. Do tego znow zajebisty pomysl na wokale i wszystko tworzy plyte idealna. ;)
-
- w mackach Zła
bardzo ciekawe rzeczy o tej kapeli się dowiaduję, jak tak dalej pójdzie to faktycznie będzie to coś znakomitego, ale poczelamy i zobaczymy, to jaki jest obecnie skład tej kapeli, bo gdzieś powyżej jest napisane, że Inferno będzie grał na gitarze na koncertach, kto jeszcze oprócz niego i Necrosodoma ? A 50 zł za te 4 kapele to nie jest astronomiczna suma
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
generalnie jest to nagrane w duecie Necrosodom - Inferno;
na koncertach wspomagać będą Stormblast [IW] oraz Vomitor [Infidel]
więcej panowie po koncercie się dowiecie :)
na koncertach wspomagać będą Stormblast [IW] oraz Vomitor [Infidel]
więcej panowie po koncercie się dowiecie :)
-
- w mackach Zła
no to juz teraz wiadomo, skład sesji : Necrosodom, Inferno
skład koncertowy : Necrosodom, Inferno ( wynika że na gitarze ), Stromblast ( gary zapewne ), Vomitor
skład koncertowy : Necrosodom, Inferno ( wynika że na gitarze ), Stromblast ( gary zapewne ), Vomitor
- Realista
Gdzie Ty tam Burzum słyszysz :) Darku, przesadziłeś :) Przede wszystkim dużo klasyki, solówki sa bardzo klasyczne, powiedziałbym że nawet heavy metalowe (no dobra trochę przesadziłem ), na pewno jest to kontynuacja w jakiś sposób tego co zapoczątkował Thunderbolt na IRM...Ihasan pisze: Czy można porównać to do THUNDERBOLT? tak, choć wg mnie ma trochę inny klimat, inne aranżacje, słychać tu echa z trójki czy dwójki Burzum wymieszane w sosie Bathorego, coś tam pewnie jeszcze wiele innego ludzie usłyszą nie mniej jest to dla mnie w chwili obecnej najbardziej wyczekiwana rzecz w Polsce.
-
- w mackach Zła
także nic tylko czekać na koncerty bo zapowiada się co najmniej ciekawie
-
- starszy świeżak
Dokładnie tak.Holi pisze:no to juz teraz wiadomo, skład sesji : Necrosodom, Inferno
Pozostaje tez wierzć, że NEcro pierdolnie 2 sety bez zadyszki:)
-
- w mackach Zła
ja się wybieram do Gdyni - to ostatni koncert na trasie, fakt oby kondycja dopisała
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Będzie miał przerwę po DM ... da radę. :))sulphur pisze:Dokładnie tak.Holi pisze:no to juz teraz wiadomo, skład sesji : Necrosodom, Inferno
Pozostaje tez wierzć, że NEcro pierdolnie 2 sety bez zadyszki:)
Nie ma innego wyjścia. :))
-
- w mackach Zła
no pewno nie musi dać radę
- Castor
A mnie trochę niepokoi, że Inferno zamiast za gary znów wziął się za gitarę. Obawiam się, że i tu (podobnie zresztą jak w nowym Azarath) przemyci pewne patenty z Behemoth. Nie żebym coś miał do muzyki Behemoth, ale niech Behemoth pozostanie Behemothem, a Azarath, Azarathem.

-
- starszy świeżak
wiec możesz spac spokojnie, bo muzka deus Mortem to w całości pomsł Necrosodoma,:)