MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: MGŁA
o spoko, nigdy nie czytałem żadnego wywiadu z Mgłą
-
- weteran forumowych bitew
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ano nawet wzbudza szacunek, mimo że jest blekmetalowcem
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Piwo!Gwoli ścisłości: niespecjalnie utożsamiam się z nazywaniem rytuałami czy innymi misteriami sytuacji, w których paru spoconych facetów na scenie tłucze się i drze mordę do paruset spoconych facetów pod sceną. Czyli: koncert.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Foxhound
- postuje jak opętany!
^
A wywiad ok.
;Dz lastfm pisze:Mówiłem zupełnie poważnie. Już widzę bandę pijanych brudasów krzyczących do M. "Napierdalać, kurwa!"... Wydaje mi się, że to będzie pierwszy i zarazem ostatni koncert Mgły, bo M. ma (chyba) jednak bardziej poważny stosunek do swojej sztuki.
A wywiad ok.
- Loathe
- postuje jak opętany!
On chyba sobie żartuje- 30 zł to "polska" cena?Co ten M. kurwa pisze:Zależało nam na tym, żeby w kraju utrzymać cenę płyty w okolicach polskiego standardu w dystrybucji niezależnej.

Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
30 zł to w sam raz, szkoda tylko że trzeba jeszcze za wysyłkę płacić. dlatego jeszcze nie mam tej płyty :) swoją drogą zastanawia mnie czemu nie można kupić jej w innych dystrybucjach typu Pagan czy Agonia. jedynie w MV jest dostępna. wyślijcie kurwa kilka egzemplarzy do sklepu Fan w Kielcach to se pójdę kupić :) Furię tam mają to czemu nie Mgłę.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Gdyby tam na koncu dopisal "metalowy" to i owszem. Tak jak jest - zgodzic sie nijak nie mozna. Czepiam sie, wiem ;)Alsvartr pisze:Piwo!Gwoli ścisłości: niespecjalnie utożsamiam się z nazywaniem rytuałami czy innymi misteriami sytuacji, w których paru spoconych facetów na scenie tłucze się i drze mordę do paruset spoconych facetów pod sceną. Czyli: koncert.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
masz w innej, kupuj!! warto!!yossarian84 pisze:30 zł to w sam raz, szkoda tylko że trzeba jeszcze za wysyłkę płacić. dlatego jeszcze nie mam tej płyty :) swoją drogą zastanawia mnie czemu nie można kupić jej w innych dystrybucjach typu Pagan czy Agonia. jedynie w MV jest dostępna. wyślijcie kurwa kilka egzemplarzy do sklepu Fan w Kielcach to se pójdę kupić :) Furię tam mają to czemu nie Mgłę.
http://www.arachnophobia.pl/index.php?p ... rd-none-cd