A to już nie napawa mnie optymizmem...trup pisze:
Trochę podobne do
więc może Quras :-)
CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CULTES DES GHOULES
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W sumie to nie wiem kto. :-) Tak mi się skojarzyło.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Harlequin
Nie doczytałem, że chodziło o grafike, a nie muzyke :)trup pisze:W sumie to nie wiem kto. :-) Tak mi się skojarzyło.
- Sibir
- świeżak
Dobra oficjalnie przebili, miotła sama po pokoju popierdala.
- Harlequin
Ktoś tu sie podszywa pod naszego Dochtóra?Sibir pisze:Dobra oficjalnie przebili, miotła sama po pokoju popierdala.
- Sibir
- świeżak
No właśnie się nie. Po kilku razach wprowadzania nicku przez "Y" wpisałem przez "I". Dopiero po jakimś czasie zorientowałem się o takim błędzie. Mam nadzieję, że kolega forumowy nie jest bardzo zły na to. Jak coś to flaszka na Kujawach do odebrania, buraki i placki ziemniaczane też. W ogóle to bardzo miło mi zagościć. Witam.
- HSVV
- w mackach Zła
a już miałem pisać, że Sybir sobie taki ładny nowy avatar ustawił. miłowałbym sercem całym, ciałem całym, duszą całą.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- COFFIN
Info z bookletu:pr0metheus pisze:ktos wie co to za obraz na coven?
All artwork by M.A.R.A. Lay-Out by B.D.S. Visuals
'Come the Blessed Madness'
- Sybir
A tzo, teraz mam niby nieładny i nie miłowałbyś? :|HSVV pisze:a już miałem pisać, że Sybir sobie taki ładny nowy avatar ustawił. miłowałbym sercem całym, ciałem całym, duszą całą.
@Sibir: Rajwen, nie zgrywaj się ;) Miałem być nieugięty, ale wizja flaszki, placka i buraka tak mnie rozczuliła, że niniejszym udzielam Ci rozgrzeszenia.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Dragazes
- w mackach Zła
Pierwszy odsłuch za mną...
Materiał jest oczywiście zbyt rozbudowany, by już wygłaszać jakieś oceny, ale mam ochotę podzielić się wrażeniami. Przede wszystkim zszokowało mnie jak ten album wspaniale płynie. Od kilku dni nawija się o tym, że Coven ma 100 minut, że to tak dużo itd, a pierwsza płyta minęła mi tak szybko jakby miała ze 40 minut max! Serio byłem w szoku, gdy zmieniałem płytkę na drugą i zobaczyłem na wyświetlaczu 69min z sekundami. Druga płyta ma 28min, a ja bym powiedział, że może z 10.
Ktoś tu wspominał, że obawia się nudy, wolne żarty, to nie możliwe. Zaznaczam, że słuchałem prawilnie, z książeczką w ręku i śledziłem teksty :)
Materiał jest oczywiście zbyt rozbudowany, by już wygłaszać jakieś oceny, ale mam ochotę podzielić się wrażeniami. Przede wszystkim zszokowało mnie jak ten album wspaniale płynie. Od kilku dni nawija się o tym, że Coven ma 100 minut, że to tak dużo itd, a pierwsza płyta minęła mi tak szybko jakby miała ze 40 minut max! Serio byłem w szoku, gdy zmieniałem płytkę na drugą i zobaczyłem na wyświetlaczu 69min z sekundami. Druga płyta ma 28min, a ja bym powiedział, że może z 10.
Ktoś tu wspominał, że obawia się nudy, wolne żarty, to nie możliwe. Zaznaczam, że słuchałem prawilnie, z książeczką w ręku i śledziłem teksty :)
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
COFFIN pisze:Info z bookletu:pr0metheus pisze:ktos wie co to za obraz na coven?
dzieki. w sumie jak tak patrze,to stwierdzilem ze bardziej niz na okladke plyty cdg pasuje mi na sciane do salonu:)
niech to miejsce niebawem zniknie
- COFFIN
Weź lepiej tego posłuchaj. Kurwa, wokale i wszystkie ich ścieżki to jest czasem taki odlot, że ja pierdolę:]
-
- zaczyna szaleć
No, mareczek dzięki bogu na tyle pierdolnięty, żeby tak dobre wokale ponagrywać:)
- SODOMOUSE
dzieki. w sumie jak tak patrze,to stwierdzilem ze bardziej niz na okladke plyty cdg pasuje mi na sciane do salonu:)[/quote]
orzesz, to teraz widzę dlaczego PL przesunęła się w rankingach unijnych PKB, tożto mamy salony zamiast przedpokoju , uuu szlachta!
orzesz, to teraz widzę dlaczego PL przesunęła się w rankingach unijnych PKB, tożto mamy salony zamiast przedpokoju , uuu szlachta!
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- pr0metheus
zamowione- czekam. mam nadzieje ze jutro dostane i weekend obadam
- pr0metheus
orzesz, to teraz widzę dlaczego PL przesunęła się w rankingach unijnych PKB, tożto mamy salony zamiast przedpokoju , uuu szlachta![/quote]SODOMOUSE pisze:dzieki. w sumie jak tak patrze,to stwierdzilem ze bardziej niz na okladke plyty cdg pasuje mi na sciane do salonu:)
:D
- COFFIN
This. I z każdym kolejnym razem jeszcze bardziej wciąga. Klimat miazga.Dragazes pisze:Jak ten album wspaniale płynie.
- Stoigniew
dobry trop Paniczu, dobry trop....pr0metheus pisze:COFFIN pisze:Info z bookletu:pr0metheus pisze:ktos wie co to za obraz na coven?
dzieki. w sumie jak tak patrze,to stwierdzilem ze bardziej niz na okladke plyty cdg pasuje mi na sciane do salonu:)
podobno to jest właśnie fragment obrazu który sobie wisi i ładnie wygląda u kogoś na ścianie....
-
- weteran forumowych bitew
na razie jeden odsłuch, w pizdę płyta
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- COFFIN
Dwie nocki i sprawa wydaje się być oczywista. Jak ktoś czyta to forum to wie, co sądzę o 'Henbane'. Dzisiaj mam w głowie tylko 'Coven'. Aż sam nie wierzę:D