AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: AZARATH
No to się kompletnie nie zgadzamy. Widzę i słyszę to zupełnie inaczej. Pierwszy okres to przekaz nieskomplikowany. Nie mówię o warsztacie muzyków, tylko o środkach wyrazu. Gorący kocioł siarki prosto w katolicką twarz. A mam wrażenie, że Blasphemer's Malediction został kompletnie niedoceniony a może nawet niezrozumiany. Za mocny przeskok dla maniaków. Na tej samej zasadzie "Enemy of Man" KSM to "kloc i nuda".
+++++++++++
Przechodząc do "adremu" - Marcin wpasował się do Azarath bardzo bardzo. Na żywo jego growl niszczy. Niemniej ciut ciut brak tego "wariactwa" na scenie jakie prezentował Bruno. Bo Bruno to wariat jest.
+++++++++++
Przechodząc do "adremu" - Marcin wpasował się do Azarath bardzo bardzo. Na żywo jego growl niszczy. Niemniej ciut ciut brak tego "wariactwa" na scenie jakie prezentował Bruno. Bo Bruno to wariat jest.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- rasowy masterfulowicz
- Dragazes
- w mackach Zła
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- postuje jak opętany!
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Przejrzałem ostatnie strony i aż dziwię się jak stosunkowo średnią opinię ma ten zespół teraz. Porównania z Behemothem moim zdaniem nie są zbyt na miejscu, natomiast osobiście Azarath uważam za jedną z najjaśniejszych gwiazd na polskiej scenie i wszystko co wychodzi pod ich logiem można brać w ciemno.
Nowy singiel jeszcze zbyt słabo osłuchałem, by ocenić. Jest dosyć agresywniej niż myślałem, wokale bdb - a cała reszta? Czyste Azarath! Mi In Extremis bardzo, bardzo siadło (uważam nawet, że jest w czołówce ich nagrań, w przeciwieństwie do BM, które było dobre, ale jednak daleko do topki), dlatego nowej płyty odsłucham z przyjemnością.
Nowy singiel jeszcze zbyt słabo osłuchałem, by ocenić. Jest dosyć agresywniej niż myślałem, wokale bdb - a cała reszta? Czyste Azarath! Mi In Extremis bardzo, bardzo siadło (uważam nawet, że jest w czołówce ich nagrań, w przeciwieństwie do BM, które było dobre, ale jednak daleko do topki), dlatego nowej płyty odsłucham z przyjemnością.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- vicek
- zahartowany metalizator
Mam to samo co z Nile po zmianie wokalisty .
Nerosodom dodawał charakteru tej muzyce swoimi wokalami, a teraz to kapela jakich wiele , ale to pierwsze wrażenie .
Trochę chujowe brzmienie .
Nerosodom dodawał charakteru tej muzyce swoimi wokalami, a teraz to kapela jakich wiele , ale to pierwsze wrażenie .
Trochę chujowe brzmienie .
- Najprzewielebniejszy
Extra werbel !
Tylko stopy coś nie teges...
A na poważnie, jest bliżej pierwszym czterem... jest bdb!
Tylko stopy coś nie teges...
A na poważnie, jest bliżej pierwszym czterem... jest bdb!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- rasowy masterfulowicz
Azarath wrocil! ogien!!!!!! miks mi nie lezy ale mam nadzieje, ze moze jeszcze poprawia.
KVLT lizania CZASZKI
- nicram
Tak.
Zdecydowanie ich najsłabsza płyta. Zaorałbym. Nienawidzę.

all the monsters will break your heart
- SATYROS
- w mackach Zła
Jak na pierwszy odsłuch BDB
Szybkie partie krisiunowate BDB
Mam problem z werblem, BDB?:)
Szybkie partie krisiunowate BDB
Mam problem z werblem, BDB?:)
- nicram
Nowym kawałkiem dojebali do pieca. Mam nadzieję, że wpierdolili tam (do rzeczonego pieca) tę zakłamaną katolską kurwę i się tak pięknie zapaliło żywym ogniem. Jestem ukontentowany.
all the monsters will break your heart
- ozob
Szczerze? Bez szalu. Czekam na calosc.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Rumburak
- Rumburak
O Necrosodomie piszesz?
- Mental
- vicek
Necro wróć
-
- rasowy masterfulowicz
- Anzhelmoo
BM nie było złe (w ogóle ciekawe brzmienie miał, ja jestem na tak), ale całą przyjemność ze słuchania albumu odbierały mi właśnie wokale Necro, do których w sumie nawet dziś się w pełni nie przekonałem (choć je akceptuje). Wydawało mi się to dziwne, bo samą postać N. lubię, jego wokale tez - a jednak w Azarath nie siadał i nie wiedziałem nawet czemu . Za to już na IE zrehabilitował się i nagrał fenomenalne w nieco innej manierze. Polubiłem się z nim na nowo i bardzo ubolewałem z powodu jego odejścia.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
- rasowy masterfulowicz
stary mógłbym się pod tym podpisać. Mam dokładnie to samo. Uwielbiam gościa we wszystkich kapelach w jakich gra, poza Azarath.Anzhelmoo pisze: ↑14-10-2020, 22:27BM nie było złe (w ogóle ciekawe brzmienie miał, ja jestem na tak), ale całą przyjemność ze słuchania albumu odbierały mi właśnie wokale Necro, do których w sumie nawet dziś się w pełni nie przekonałem (choć je akceptuje). Wydawało mi się to dziwne, bo samą postać N. lubię, jego wokale tez - a jednak w Azarath nie siadał i nie wiedziałem nawet czemu .
KVLT lizania CZASZKI
- Żułek
no niezle ale zobaczymy jak całość 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist