DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEICIDE
Nawet nie śmierdzi plastikiem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Żułek
taaaa kurwa pół minuty :PVan Drunen pisze:https://deicide.lnk.to/OverturesOfBlasphemy
https://www.theprp.com/2018/07/12/news/ ... municated/" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy kawałek Excommunicated
dajta linka do całości a nie do sampla
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
też o tym pomyślałem, ciekaw jestem tej płyty tym bardziej po moim wieloletnim rozbracie z zespołem, zaraz przypierdolę sobie debiutPacjent pisze:Nawet nie śmierdzi plastikiem.
Ostatnio zmieniony 13-07-2018, 16:37 przez REINHARD IRRUMATOR, łącznie zmieniany 1 raz.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
Z drugiej strony jakość nagrania też nie powala na kolana. Ale kawałek obiecujący, zobaczymy jak się będzie to prezentować w całości. No i mam nadzieję że tym razem na płycie pojawią się wysokie wrzaski pana Bentona.
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
-
Bez przesady trochę jednak zalatuje.Pacjent pisze:Nawet nie śmierdzi plastikiem.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- IMP-|-OUS
[youtube][/youtube]
- Rattlehead
- ozob
Wylaczylem w polowie. Chuj z nimi. Juz i tak od bardzo dawna.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Anzhelmoo
To jeszcze Deicide, czy już Vader? ;)
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
Faktycznie vaderowate to jakieś.Anzhelmoo pisze:To jeszcze Deicide, czy już Vader? ;)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- dzik
- vicek
dobry kawałek , chujowe brzmienie
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ja myślę, że to będzie bardzo szczera płyta. Jestem przekonany o tym, że Glen, Steve i ktokolwiek tam teraz jeszcze gra, szczerze potrzebują paru drobnych na pociągnięcie spraw.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Te wokale to jest jakaś groteska w porównaniu do jedynki czy dwójki. Bezpłciowe burczenie bez wyrazu. Zero ekspresji. W ogóle olać można ten zespół po "Legion" :D
- Rumburak
Tragedii nie ma dupy nie urywa...czyli wypadkowa Deicide po odejściu braci Hoffman. Nie mniej jednak z minimalnym zaciekawieniem poczekam na resztę.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Taki troche death metal dla mas. Bardzo nikaji, nowoczesnie brzmiący. To w ogóle nie brzmi jak Deicide moim zdaniem. Zła w tym tyle ile w płatkach kukurydzianych. To nawet ie ma podskoku do czegokolwiek z poprzedniej płyty.
-
Brzmi jak komponowane w studio zaraz przed sesją nagraniową. Vaderowatość dla frajerów. Nie wiem co Glenowi przeszkadza w nagraniu nowego materiału z brzmieniem i wokalami zerżniętymi z dwóch pierwszych albumów? Niemcy go ostrzegli, że to się nie sprzeda?Harlequin pisze:Taki troche death metal dla mas. Bardzo nikaji, nowoczesnie brzmiący. To w ogóle nie brzmi jak Deicide moim zdaniem. Zła w tym tyle ile w płatkach kukurydzianych. To nawet ie ma podskoku do czegokolwiek z poprzedniej płyty.
- Żułek
30 sekundowy fragment podobał mi się bardziej :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.