VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Re: VOIVOD
Ma ktoś Target Earth w wydaniu digibook? Jak to wygląda? Warto to kupić czy lepiej zwykłe?
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Jeśli to ta wersja czarnobiala to jak najbardziej ;). Mam w boksie takie digi i wygląda świetnie
this is a land of wolves now
- Gunman
Dzięki, zamówione digi :)
Widzę że da się kupić Nothingface wydane przez MetalMind w ich stylu, tzn. limitowane, numerowane wydanie i złota płyta. Tylko że oni coś grzebią z dźwiękiem i robią swoje remastery. Jeżeli ktoś to wydanie ma to chętnie przeczytam opinię.
Mam z MetalMind dwie sztuki Overkill (Killbox i ReliXIV) i nawet da się słuchać choć porównania nie mam bo nie słyszałem pierwszych bić.
Widzę że da się kupić Nothingface wydane przez MetalMind w ich stylu, tzn. limitowane, numerowane wydanie i złota płyta. Tylko że oni coś grzebią z dźwiękiem i robią swoje remastery. Jeżeli ktoś to wydanie ma to chętnie przeczytam opinię.
Mam z MetalMind dwie sztuki Overkill (Killbox i ReliXIV) i nawet da się słuchać choć porównania nie mam bo nie słyszałem pierwszych bić.
- Gunman
Wyjaśniło się, z trzech albumów wydanych przez MetalMind jako reedycje - Angel Rat, Nothingface i The Outer Limits, tylko ten ostatni jest remasterowany w nieznany mi sposób, dwa pierwsze są nietknięte jeżeli chodzi o dźwięk.
Że tak spytam przy okazji jaki wypada The Outer Limits na tle innych albumów? Jakoś mało o nim można przeczytać.
Że tak spytam przy okazji jaki wypada The Outer Limits na tle innych albumów? Jakoś mało o nim można przeczytać.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Jak to jak? Obok "Phobos" jest to najlepszy album VOIVOD.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bloodcult
a co w roku 2110 mówią o "Target Earth" ?
- Drone
Panuje całkowita cisza. Zdaje się, że nikt o nim nie pamięta.
- Lykantrop
W 2110 r. pierdolą to i siedzą na księżycu.Bloodcult pisze:a co w roku 2110 mówią o "Target Earth" ?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
[V]
Drone pisze:Jak to jak? Obok "Phobos" jest to najlepszy album VOIVOD.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Baton
Najlepszy VOIVOD jak dla mnie, tuż obok Phobos i Killing Technology - ale pół włosa przed nimi.Gunman pisze: Że tak spytam przy okazji jaki wypada The Outer Limits na tle innych albumów? Jakoś mało o nim można przeczytać.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
535
Co w takim razie z Killing Technology, Dimension Hatross, Nothingface, czy Angel Rat?
- Drone
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Bym się aż tak nie rozpędzał, powiedziałbym że są nieco lepsze:)
-
Baton
Nie
Fairies wear boots and now you gotta believe me
- Riven
- Kontakt:
-
535
Jeżeli klasyczny, najmocniejszy skład tego zespołu to czwórka Piggy, Away, Blacky i Snake, to jakim cudem udało im się nie nagrać w owym składzie, najlepszej płyty w dyskografii? Ilość znakomitych utworów tego zespołu, może spowodować zawrót głowy, ale ja nie mam wątpliwości, że złote lata, to 1987, 1988 i 1989, czy nawet 1991. Wtedy wydali swe najlepsze albumy.
- Riven
- Kontakt:
Nie wiem - Phobos to dla mnie najlepsza, najwazniejsza i najbardziej brutalna plyta metalowa, i druga najlepsza plyta muzyczna jaka znam. Wszystkie pozostale plyty, ktore wymienilem wyzej za ">" to rowniez 10/10. Takze tak to wyglada.
- Drone
Jeżeli.535 pisze:Jeżeli klasyczny, najmocniejszy skład tego zespołu to czwórka Piggy, Away, Blacky i Snake
- Riven
- Kontakt:
Panowie, widzę że zaczyna się robić niebezpiecznie. Dla mnie osobiście phobos jest najlepsza płyta voivod, ale musiałbym się z hujem głowami zamienić żeby stwierdzić że dh czy przede wszystkim nf jest obiektywnie jakkolwiek słabsza.