Taa. I Tobie się wydaje, że marnuję tyle swego cennego czasu i klepię w te jebane maszyne, bo chodzi o czwarte miejsce po przecinku. Obudź się Kolego . Obudź się.Riven pisze::D
Mysle, ze wyznacznikiem jakosci zespolu jest to, ze dyskusja ws. oceny dotyczy czwartego miejsca po przecinku.
VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
535
Re: VOIVOD
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
haha egzakli dac rajt! Twoje zdrowie Panie starszy o rok ;). Najpierw kociołkiem z gulaszową, a teraz winem swojskim.535 pisze:I już wiem co nas łączy . Ta kiedyś pięknie rozpierdolona, a teraz wyremontowana, droga do Wołosatego.535 pisze:Romantyczni jesteśmy i tyle.Rattlehead pisze:Mnie też się to czasem ciśnie na usta ;)
support music, not rumors
-
535
Zdrowie! Choć ja muszę udać się po "prowiant", gdyż niestety, wszystko wyżłopałem.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Twoje zdrowie!!535 pisze:Zdrowie! Choć ja muszę udać się po "prowiant", gdyż niestety, wszystko wyżłopałem.
this is a land of wolves now
-
535
Zdrowie! W tym czasie, "prowiant" plus to co przywlókł, niezawodny szwagier, zostały wyżłopane. Mam w szafce czeską wódkę i parę win, ale tego gówna się nie tykam. Trzeba się szanować. Alkohol to śmierć.
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
ale Tobie się serio wydaje, że piwo jest "zdrowsze"? jeszcze w dodatku żywiec? :D bo już chyba ze 100 razy to podkreśliłeś
-
535
@Heretyk
Mi się nic nie wydaje. Ja jestem tego pewien. Wszak mam w swojej osobie żywy (jeszcze) przykład. Co do marki, to mam świadomość, że to dla większości ohydna mieszanka, ale lata z nią obcowania, spowodowały uzależnienie, więc mimo różnych prób kombinacji, zawsze do niej wracam. Poza tym dlla mnie liczy się to, że wypijając "wiadro" tego specyfiku, bardzo rzadko się zdarza, bym na drugi dzień miał jakieś większe problemy. Mam nadzieję, że udzieliłem konkretnej i wyczerującej odpowiedzi. Oczywiście komplet badań (sprzed dwóch miesięcy) do wglądu. Wszystkie wyniki w normie. Jeżeli zaś uraziło Cię moje wieczne o tym pisanie, to postaram się już tego nie robić, choć, gdy zbliżam się w okolice piątego litra, to ciężko mi się powstrzymać. Z wyrazami szacunku.535.
Mi się nic nie wydaje. Ja jestem tego pewien. Wszak mam w swojej osobie żywy (jeszcze) przykład. Co do marki, to mam świadomość, że to dla większości ohydna mieszanka, ale lata z nią obcowania, spowodowały uzależnienie, więc mimo różnych prób kombinacji, zawsze do niej wracam. Poza tym dlla mnie liczy się to, że wypijając "wiadro" tego specyfiku, bardzo rzadko się zdarza, bym na drugi dzień miał jakieś większe problemy. Mam nadzieję, że udzieliłem konkretnej i wyczerującej odpowiedzi. Oczywiście komplet badań (sprzed dwóch miesięcy) do wglądu. Wszystkie wyniki w normie. Jeżeli zaś uraziło Cię moje wieczne o tym pisanie, to postaram się już tego nie robić, choć, gdy zbliżam się w okolice piątego litra, to ciężko mi się powstrzymać. Z wyrazami szacunku.535.
- Drone
- Riven
- Kontakt:
- Mistrz
- postuje jak opętany!
+1Drone pisze:Alkohol to gówno.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
abstynentom tak jak wegetarianom nie ufam ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Drone
A już własny cień jest najgroźniejszy ;)Adrian696 pisze:abstynentom tak jak wegetarianom nie ufam ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
Gowno ma skladniki odzywcze a alkohol nie, wiec nie jest to to samo.
woodpecker from space
- Drone
Chciałem wrócić do dyskusji nt. ostatniego VOIVOD. Z bólem serca - ale i szczerą radością - muszę przyznać, że zbyt surowo oceniałem tę płytę. Coś drgnęło, coś się zmieniło. Będę informował na bieżąco.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Lykantrop
U mnie też dopiero po czasie drgnęło. A teraz to nawet nie mam najmniejszych wątpliwości, że to płyta która nic a nic nie ustępuje poprzednim. Nawet częściej i chętniej sięgam po "Target Earth" niż "Infini".Drone pisze:Chciałem wrócić do dyskusji nt. ostatniego VOIVOD. Z bólem serca - ale i szczerą radością - muszę przyznać, że zbyt surowo oceniałem tę płytę. Coś drgnęło, coś się zmieniło. Będę informował na bieżąco.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Kontakt:
:DDrone pisze:Chciałem wrócić do dyskusji nt. ostatniego VOIVOD. Z bólem serca - ale i szczerą radością - muszę przyznać, że zbyt surowo oceniałem tę płytę. Coś drgnęło, coś się zmieniło. Będę informował na bieżąco.
Mowilem - tylko bezwzgledna metoda naukowa, a nie opieranie sie na emocjach is real! VOIVOODOODODDOD!!!!111111111111111111kurwa
- Riven
- Kontakt:
No ale to wiadomo bylo od momentu, gdy wyciekly pierwsze nagrania utworu Kaleidos. Voivod to najmniej udana plyta - w tej chwili nie dalbym jej wiecej niz 6/10.