MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MGŁA
hihih <down down down> i moj zespol sie nazywa DOWN i naszym hitem jest "Koko koko Down jest spoko"
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Oracle
- weteran forumowych bitew
Wiem i dobrze się z tym czuję. Szatan nie lubi biednych. Widzieliście "Adwokata Diabła" albo ten film z De Niro (Lou Cypher)? Te ubrania, ten styl, też do tego aspiruję :DHoli pisze:jak masz ten bootleg to nie wiem czy wiesz, że jesteś ...milionerem
-
- świeżak
Wymyśl sobie inny system kar. Żółte kartki są moje ;)maciek z klanu pisze:a sa takie? czy sam je wydales ? :)))
zółta kartka !!!
- immortal93
- rozkręca się
Przed chwilą przerobiłem płytę jeszcze raz. Wydanie NH, 12 euro sztuka. Żółta kartka dla Mgły za te melodyjki. Ma ktoś może wersję bez melodyjek. Jestem gotów zapłacić nawet 30 zł za taką wersję.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
duży album DOOMBRINGER i może coś jeszcze. zdecydowanie nie idę na ilość.Holi pisze:To fakt, poza tym dobrze dobiera kapele ...Realista pisze:trzeba przyznać że Sova jest bardzo dobrym biznesmenem i wie jak rozkręcić zainteresowanie swoimi produktami :D
Sova...co jeszcze w tym roku jak można spytać będziesz miał w planie wydawniczym oprócz mini Voidhanger ?
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- maciek z klanu
obsrałem majtki !!! doombringer LP omfg !!!!!!!
-
- starszy świeżak
Miałem napisać, że sound nowej epki Doom jest zbyt amatorski, i ta ich nadchodząca płyta może stracić na sile rażenia, jeśli brzmieniowo zbytnio bedzie walić zapoconym garażem, ale... Kurwa, no lubię ten archaiczny, ortodoksyjny charakter nagrań Doombringer, CDG, i Bestial Raids; uwielbiam ten syf, plugastwo, toporoność, jadowitość "Spectres...". Do chuja, przecież to jest jeden z najlepszych materiałów BM, jakie wydała nasza scena! Nie wiem, jak wy, ale ja czekam nawet nie tyle na Doombringera, co właśnie na "dwójkę" guli...Sova pisze:duży album DOOMBRINGER i może coś jeszcze. zdecydowanie nie idę na ilość.Holi pisze:To fakt, poza tym dobrze dobiera kapele ...Realista pisze:trzeba przyznać że Sova jest bardzo dobrym biznesmenem i wie jak rozkręcić zainteresowanie swoimi produktami :D
Sova...co jeszcze w tym roku jak można spytać będziesz miał w planie wydawniczym oprócz mini Voidhanger ?
- maciek z klanu
nowej epki ? mowisz o ostatnim IDEALNIE brzmiacym materiale?
-
- starszy świeżak
No właśnie sobie tego posłuchałem i jednak uważam, że brzmienie wcale nie jest zbyt amatorskie. Wręcz przeciwnie, jak piszesz, idealnie pasuje do tych nut. Posypuję głowę popiołem. ;-)maciek z klanu pisze:nowej epki ? mowisz o ostatnim IDEALNIE brzmiacym materiale?
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Czy to nie ten sam spierdolony recenzent to dał 2/10 Umskiptar?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.