CLANDESTINE BLAZE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trzeci
- zaczyna szaleć
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CLANDESTINE BLAZE
O to, to. Takie "Substitute" meets "Deliverers of Faith" mogłoby być bardzo ciekawym zabiegiem dla skołatanych uszu pracownika zakładu patologii dźwięku :)trzeci pisze:Najlepiej jakby dokonał syntezy Nicole 12 z Clandestine Blaze.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Skaut
Muszę się w końcu za Nicole 12 wziąć.Lykantrop pisze:O to, to. Takie "Substitute" meets "Deliverers of Faith" mogłoby być bardzo ciekawym zabiegiem dla skołatanych uszu pracownika zakładu patologii dźwięku :)trzeci pisze:Najlepiej jakby dokonał syntezy Nicole 12 z Clandestine Blaze.
Coś tam było! Człowiek!
-
- postuje jak opętany!
Aż się prosi o coś takiego.trzeci pisze:Najlepiej jakby dokonał syntezy Nicole 12 z Clandestine Blaze.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
winyle CLANDESTINE BLAZE "Harmony Of Struggle" zamówione. Dostane je razem z winylami Mgła.
rezerwacja -> malignantvoices@gmail.com
rezerwacja -> malignantvoices@gmail.com
- Morph
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
Świetne info. Z tej okazji zapodam sobie Falling Monuments - zdecydowanie najmniej osłuchaną płytę.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
pewnie tez ale chyba troche pozniej - bo to przeca drugoplanowa sprawaMorph pisze:CDs?
- Kingu
- weteran forumowych bitew
FLAC 192/24?Morph pisze:CDs?
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
CB - ` Harmony Of Struggle `, ciekawa, niebanalna okładka muszę przyznać jak na ten band, oby muza była konkretna.Mikko mógłby w końcu przypierdolić z nowymi matexami Stabat Mater, Creamface czy Nihilist Commando.
Destroy your life for Noisecore!
-
- postuje jak opętany!
Wiadomo, że nowe SM, Creamface czy NC byłoby dobrze przyjęte, ale mało to. Clandestine Blaze, pomieszany z Grunt i Nicole 12 to coś co mi się śni. W tej chwili najbardziej wyczekiwana płyta, rozczarowania nie zniosę.
- manieczki
Widzę, że ruskie już zapodają harmony... Ktoś słuchał, coś więcej powie czekającym na krążek?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Falling monuments dobra płyta. Może nie poziom DoF, ale niewiele jej brakuje. Stawiam na równi z Church of atrocity.White Pharaoh pisze:Świetne info. Z tej okazji zapodam sobie Falling Monuments - zdecydowanie najmniej osłuchaną płytę.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
winyle są już w Polsce - muszę je jedynie odebrać z Krakowa więc jeszcze kilka dni. cedeki dostanę trochę później.
te utwory z YT bardzo mi robią. Clandestine Blaze to jednak mój top BM.
Wings of the Archangel:
Autumn of Blood and Steel:
Face of Granite:
po tych samplach słychać że to nie tylko kontynuacja Falling Monuments. Czekam w chuj na całość.
te utwory z YT bardzo mi robią. Clandestine Blaze to jednak mój top BM.
Wings of the Archangel:
Autumn of Blood and Steel:
Face of Granite:
po tych samplach słychać że to nie tylko kontynuacja Falling Monuments. Czekam w chuj na całość.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
obadałem juz całosc - bardzo dobra płyta
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- brb
- postuje jak opętany!
dziwna plyta. malo hiciorow
-
- postuje jak opętany!
W przypadku tego projektu, mówienie o jakichś potencjalnych hitach jest dziwne. Co prawda są numery które się wybijają, jak np. Winter of White Death czy Trophy, ale czy to hity? No chyba, że Twój post to żart:)
- Riven
- Kontakt:
Jak się ten album ma do poprzedniej (która kompletnie mnie nie zachwycila) i wcześniejszych (które cholernie lubie)? Chodzi mi nie tyle o ogolna jakość, tylko zamysl stojący za caloscia
this is a land of wolves now
-
- postuje jak opętany!
Nowej, poza tym co jest na youtube, jeszcze nie słyszałem. To co słyszałem pozwala mi jednak z całym przekonaniem stwierdzić, że Harmony of Struggle jest płytą lepszą. Powiedzmy, że jest to wypadkowa wszystkich poprzednich płyt (Falling Monuments również) plus coś jeszcze. Więcej dobrego mam nadzieję napisać za kilka dni, jak już za uprzejmością Sovy, płytę będę miał u siebie:)