BLINDEAD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Re: BLINDEAD
dla kogo kogo, dla tego kogo.
Wszystko jeszcze przed nimi :)
Wszystko jeszcze przed nimi :)
-
- w mackach Zła
Miętkie, nudne kląskanie, kilka klas niżej od Panopticon.Nerwowy pisze:Doskonałe to jest ostatnie Isis
Z kolei ostatnie Neurosis bardzo dobra rzecz, ale apeluję o umiar :)
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Narażę się pewnie, ale pomimo, że bardzo cenię ostatnie NEUROSIS, to jednak ostatnie ISIS uważam za większy album. Wręcz doskonały od początku do końca. BLINDEAD nie słyszałem ani sekundy niestety, boję się.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
nie lękaj się, "Impulse" to ekstraklasa.
edit: ^o właśnie
edit: ^o właśnie
Taki właśnie ich obraz maluje mi się z pośrednich przekazów. Słuchałem bodajże jednej płyty, która jednak nie wciąga mnie w swoją orbitę. Niemniej jednak czekam na okazję, by zagrali znów w Krakowie, bo ponoć odgrywają dobre przedstawienia. Wizja kruszenia przez nich Fortu Nr 7 buja moją wyobraźnię.DCI Hunt pisze:nie ma czego. nie jest to "polskie".
-
- w mackach Zła
Koncerty dają bardzo dobre, hipnotyczne, transowe. Warto.
- Shamrock
- zaczyna szaleć
nie no sorry tyle pierdolenia o behemocie, mgle i innych polskich kapelach a ja tu czytam, ze niektorzy "nie sluchali za bardzo" blindead... bez jaj, przeciez to kapela o klasie swiatowej.
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Prawdziwi metalowcy słuchają prawdziwego metalu.Shamrock pisze:nie no sorry tyle pierdolenia o behemocie, mgle i innych polskich kapelach a ja tu czytam, ze niektorzy "nie sluchali za bardzo" blindead... bez jaj, przeciez to kapela o klasie swiatowej.
You've got nothing to lose but your lives.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
generalnie poniżej bardzo dobrego poziomu nie zeszli, każdy album inny, każdy zajebisty!!!Shamrock pisze:nie no sorry tyle pierdolenia o behemocie, mgle i innych polskich kapelach a ja tu czytam, ze niektorzy "nie sluchali za bardzo" blindead... bez jaj, przeciez to kapela o klasie swiatowej.
z niecierpliwością czekam co tam Młody zrobi na kolejnej płycie z ekipą;
... Patryk na wokalach rozdaje!
- Hellion
- w mackach Zła

1. a3
2. b6
3. s1
4. e5
5. n4
6. c7
7. e2
8. a7bsence
total time: 56:17
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
fajne tytuły :P
lubie i cenie sobie, ale posiadam tylko debiucik z TEA
lubie i cenie sobie, ale posiadam tylko debiucik z TEA
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
- Dragazes
- w mackach Zła
Ciekawe czy numerki przy literach oznaczają alternatywną kolejność utworów na albumie.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.