KAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KAT
Licytowałem, ale poskąpiłem. :-) Takie życie. Przeszukuję regularnie ebay, ale albo cena mi nie odpowiada, albo stan tych płyt.
all the monsters will break your heart
- the_bad
- rozkręca się
Re:
o to toboroowa pisze:Wszystkie płyty KATa (z Romkiem) trzymają wysoki poziom, ale "Oddech..." zdecydowanie wybija się ponad resztę...
Daję Ci właściwy klucz, diabelskiego domu skarb.
- Kamień z procy Antychrysta.
Chcesz mieć władzę i moc?
Gromić jak mag, dusić jak wąż?
Nie wiem, czy chcesz teraz i tu powiedzieć
Bóg to mój wróg?!
heh, ile razy śpiewało się to na jabolowych popijawach w lesie
Niektórzy naukowcy twierdzą, że wodór, ponieważ jest go takie mnóstwo, jest głównym budulcem wszechświata. Nie zgadzam się z tym. Twierdzę, że głupoty jest więcej niż wodoru, i że ona jest głównym budulcem wszechświata.
— Frank Zappa
— Frank Zappa
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Od końca czerwca Metal Mind będzie wypuszczał reedycje płyt Kata. Pod uwagę brane poniższe pozycje:
- Metal and Hell
– 38 minutes of life
– Oddech wymarłych światów
– Bastrard
– Ballady
– Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach
– Szydercze zwierciadło
– Mind Cannibals AD 2016
– Acoustic – 8 Filmów
i na koniec fotka Larsa Ulricha ;) z ( chyba) tymi reedycjami. Nie wiem czy on wyciągnął wkładki, czy te płyty są powkładane w jakieś chujowe koperty, rodem z dodatków do gazet.

- Metal and Hell
– 38 minutes of life
– Oddech wymarłych światów
– Bastrard
– Ballady
– Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach
– Szydercze zwierciadło
– Mind Cannibals AD 2016
– Acoustic – 8 Filmów
i na koniec fotka Larsa Ulricha ;) z ( chyba) tymi reedycjami. Nie wiem czy on wyciągnął wkładki, czy te płyty są powkładane w jakieś chujowe koperty, rodem z dodatków do gazet.

- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Tych reedycji przecież już trochę było - najpierw MMP zrobił "Oddech" i "38 minut"... najpierw były digisracki, a jak zeszło to jeszcze partia dżewelów, w międzyczasie Mystic naprodukował tego trochę ("Bastard", "Róże..." szóstki, ballady). Chyba tylko "Zwierciadło" nie było wznawiane, reszta ma już po kilka edycji, nie pamiętam tylko jak to było z "Metal and hell", czy była jakaś redka ??
jak by na to nie patrzeć to znaczy się że popyt na płyty KATa jest.
i dobrze, bo to dobra muza jest.
jak by na to nie patrzeć to znaczy się że popyt na płyty KATa jest.
i dobrze, bo to dobra muza jest.
-
- w mackach Zła
Na powyższej focie to nie jest właśnie z tego boxu z 2007?
Tak czy siak teraz mają być osobne wydania:
Tak czy siak teraz mają być osobne wydania:
Mamy dla naszych Fanów bardzo dobrą wiadomość!
Jak zapowiadaliśmy wcześniej (luty 2016), w środę (11.05.2016 r.) Roman Kostrzewski i Irek Loth podpisali umowę z Metal Mind Productions na reedycję swoich płyt (cd, vinyl), z czego „Metal & Hell”, „38 minutes of life” i "Oddech wymarłych światów” będą miały premierę na początku czerwca b.r. , natomiast „Bastard”, „Ballady”, „Róże miłości...” i „Szydercze zwierciadło” ukażą się we wrześniu 2016.
-
Ciekawe czy Kostrzewski z Lothem będą mieli lepsze reedycje od Luczyka.Stare chłopy a a zachowują się jak dzieci zamiast takich cyrków powinni się dogadać i grać normalnie pod starym szyldem stary materiał bo na nowy dobry album już ich raczej nie stać.
-
Satanistom obce są takie terminy jak kompromis, dobro wspólne czy darowanie win.PureHate pisze:Ciekawe czy Kostrzewski z Lothem będą mieli lepsze reedycje od Luczyka.Stare chłopy a a zachowują się jak dzieci zamiast takich cyrków powinni się dogadać i grać normalnie pod starym szyldem stary materiał bo na nowy dobry album już ich raczej nie stać.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- manieczki
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=pl" onclick="window.open(this.href);return false;
hihi
hihi
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stary Metal
- w mackach Zła

No tak..
Kupiłem, bo kupuję każde wydawnictwo Kata.
Jednego, czy drugiego, nieważne.
Wychowywałem się z tym zespołem.
I tak sobie myślę, że po jaką cholerę było to znowu nagrywać? Dokładnie to samo. Tylko o kilka sekund krótsze. Bez żadnego dodatkowego utworu, bez niczego nowego, tylko z zaklejonym pyskiem paszczury na okładce.
Przecież psia mać, wygląda to tak, jakby to przegrali z płyty na płytę.
Nowy muzyk? No to po co grać tp samo raz jeszcze. Kotlet nie był najlepszy, nawet jak był świeży.
Chociaż nie.... Pierwszy Mind... z 2005 roku ma lepsze brzmienie.
Czyżby była aż taka potrzeba pieniędzy z połączoną jednocześnie impotencją twórczą, że przez 16 lat nie można było napisać choć jednego kawałka?
Smutno z tymi Katami. Nagrywają po raz kolejny stare albumy, robią składanki a nowej płyty ni cholery.
Szkoda.
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
-
Ja już przestałem ich płyty kupować w ciemno teraz mam tylko 38 minut,666,Oddech,Bastard,Szydercze i to mi w zupełności wystarczy a Szydercze zwierciadło chyba pogonie bo chodzi na aukcjach całkiem całkiem a płyta to mocno średnia.Jak mają nagrywać takie gówno jak MC to powinni zakończyć działalność bo Luczyk gwiazdor odcina już kupony.Stary Metal pisze:
No tak..
Kupiłem, bo kupuję każde wydawnictwo Kata.
Jednego, czy drugiego, nieważne.
Wychowywałem się z tym zespołem.
I tak sobie myślę, że po jaką cholerę było to znowu nagrywać? Dokładnie to samo. Tylko o kilka sekund krótsze. Bez żadnego dodatkowego utworu, bez niczego nowego, tylko z zaklejonym pyskiem paszczury na okładce.
Przecież psia mać, wygląda to tak, jakby to przegrali z płyty na płytę.
Nowy muzyk? No to po co grać tp samo raz jeszcze. Kotlet nie był najlepszy, nawet jak był świeży.
Chociaż nie.... Pierwszy Mind... z 2005 roku ma lepsze brzmienie.
Czyżby była aż taka potrzeba pieniędzy z połączoną jednocześnie impotencją twórczą, że przez 16 lat nie można było napisać choć jednego kawałka?
Smutno z tymi Katami. Nagrywają po raz kolejny stare albumy, robią składanki a nowej płyty ni cholery.
Szkoda.