CANNIBAL CORPSE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

11-03-2006, 21:59

chcesz mnie zachęcić do komponowania gniotów? przestań...
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
Awatar użytkownika
Nesh
zaczyna szaleć

11-03-2006, 23:57

Jak dla mnie CC skończyło się na "The Bleeding" - najlepszym albumie w historii kanibali. Oczywiscie nie zmienia to faktu, że nadal jestem fanem ich działalności.
'Kirkebranner - er glimrende'

Anno Serpenti 2K6
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

12-03-2006, 00:16

Wysłane przez stary
wszystkie płyty cannibal corpse bardzo mi sie nie podobają.
i co manius -usuniesz mojego posta bo jest nie w temacie??
Przecież napisałeś, że znasz 50% tego co nagrali, więc jak mogą ci się nie podobać ich wszystkie płyty? Bzdura.
I co stary - napiszesz jeszcze jakieś bzdury, żeby głośno o tobie było?

Brzachwo - nie wiem po co się wtrącasz? Jakaś bzdurna solidarność... Znasz ich twórczość czy nie? Jeśli nie, to ja wysiadam...

Na przyszłość spierdalajcie sobie robić bajzel na Gadu-gadu. Tam możecie obaj kurwić do woli na wszystko.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

12-03-2006, 00:32

nie rozumiem Cię człowieku zupełnie...po pierwsze to w co się wtrącam niby ?
po drugie nie lubię badziewia i tyle, jeśli po trzech płytam stwierdzam, że to nuda jak chuj, to nikt mnie nie zmusi do słuchania czwartej i kolejnych, takie jest moje zdanie, Twoje inne i OK, tylko teraz pytanie czy to jest kurwa forum, czy pierdolone towarzystwo adoracji Ulubionego Zespołu Mańka o Wielki Cenzorze ? Spać nie możesz z tego powodu, że ktoś nie lubi kanibali ? Ja mam w dupie Twoje zdanie na temat np. Darkthrone i możesz sobie wypisywać co chcesz, a jak nie chcesz to nie wypisuj i chuj
I na przyszłość sam spierdalaj, mówię teraz takim samym językiem jak Ty, możesz teraz pokurwić na mnie do woli, albo mnie zabanować, sam się pod tym podpisujesz jak chcesz...
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

12-03-2006, 00:52

Wysłane przez Brzachwo Wój
nie rozumiem Cię człowieku zupełnie...po pierwsze to w co się wtrącam niby ?
Wyraźnie stanąłeś po stronie starego i nie odwracaj kota ogonem. To przypadek, że wypowiadasz się w tym temacie i w takim tonie dokładnie teraz? Nie wierzę.
po drugie nie lubię badziewia i tyle, jeśli po trzech płytam stwierdzam, że to nuda jak chuj, to nikt mnie nie zmusi do słuchania czwartej i kolejnych, takie jest moje zdanie, Twoje inne i OK, tylko teraz pytanie czy to jest kurwa forum, czy pierdolone towarzystwo adoracji Ulubionego Zespołu Mańka o Wielki Cenzorze ? Spać nie możesz z tego powodu, że ktoś nie lubi kanibali ? Ja mam w dupie Twoje zdanie na temat np. Darkthrone i możesz sobie wypisywać co chcesz, a jak nie chcesz to nie wypisuj i chuj
I na przyszłość sam spierdalaj, mówię teraz takim samym językiem jak Ty, możesz teraz pokurwić na mnie do woli, albo mnie zabanować, sam się pod tym podpisujesz jak chcesz...
You clearly miss the point... Nie chodzi o to czy ktoś lubi jakiś zespół czy nie, lecz o sposób w jaki to okazuje (i o kwestię czy w ogóle jest sens to okazywać, bo na dłuższą metę do czego to prowadzi?). Stary DZIESIĄTKI razy dawał wyraz swojej pogardzie dla tej grupy, ale rozwaliło mnie jego "zero poziomu.a muzycznego juz wogóle.". Szczeniacki tekst, totalne dno, to fakt, ale z jego strony. Najchętniej włączyłbym ignora na jego posty, ale skoro mam moda to powinienem te głupoty wyłapywać. Spytasz: co ci zależy? Ano zależy, bo jak zaczynam przeglądać tematy takie jak kiedyś założony o THRONEUM, gdzie było kilkanaście stron potwornego pierdolenia i offtopów to ręce opadają.
O możliwość moderowania nie poprosiłem po to, żeby fajnie wyglądało to w moim profilu, tylko dlatego, że chwilami miałem dość przedzierania się przez tematy pełne bzdur.
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

12-03-2006, 02:05

1. nie interesuje mnie specjalnie w co wierzysz, z tego co widać to w spisek starego i mnie przeciw Cannibal Corpse... śmiech pusty...
2. im bardziej chujowy temat tym więcej chujowych wypowiedzi... what else a man can expect my dear ?
over
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

12-03-2006, 02:13

1. nie interesuje mnie specjalnie w co wierzysz, z tego co widać to w spisek starego i mnie przeciw Cannibal Corpse... śmiech pusty...
2. im bardziej chujowy temat tym więcej chujowych wypowiedzi... what else a man can expect my dear ?
over
1. Tak, stary tu chyba spiskuje - przeciwko inteligencji.
2. Ty chyba fora pomyliłeś. Idź na ambitniejsze - wszystkim będzie lepiej.
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

12-03-2006, 19:36

Przez tą całą polemike z dupy odpaliłem sobie dziś "Gore Obsessed" którą swego czasu sporo wałkowałem ale nigdy mnie nie powaliła a nawet mnie nudziła. Jako, że mam kasete to odpaliłem od strony B bo mi sie przewijać nie chciało no i nawet małego szoku doznałem gdyż po pierwszym chyba od 2 lat przesłuchaniu materiał mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Narazie daje mocne 7/10 ale coś czuje, że za każdym przesłuchaniem ocena będzie wzrastać.
Awatar użytkownika
knaar
rasowy masterfulowicz

18-03-2006, 15:33

3 nowe kawałki Kanibali: http://www.metalblade.com/ecard/CCEcard3.html

...takie sobie...
Awatar użytkownika
Nesh
zaczyna szaleć

18-03-2006, 16:48

Wysłane przez knaar
3 nowe kawałki Kanibali: http://www.metalblade.com/ecard/CCEcard3.html" onclick="window.open(this.href);return false;

...takie sobie...
hmmm...a piszą, że jest to jak do tej pory najbardziej brutalny krążek kanibali od lat....

Anno Serpenti 2K6
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

18-03-2006, 16:51

Każdy zespół chce aby jego nowa płyta była najlepsza, najbrutalniejsza itd.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.

z forum fanów Metalliki
Awatar użytkownika
The Stoner King
rozkręca się

18-03-2006, 17:50

Wysłane przez Aron
Każdy zespół chce aby jego nowa płyta była najlepsza
Nie wierze!
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

18-03-2006, 19:19

Slucham tych kawalkow, slucham i dochodze do wniosku, ze CC juz sie nie podniosą...
Po ponad trzech latach wlaczylem wczoraj "Gore Obsessed" i nadal jedyny kawalek, ktory wywoluje na mnie jakiekolwiek wrazenie to "When Death Replaces Life". Maniek, nie rozumiem Cię...
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

18-03-2006, 19:33

Wysłane przez Maria Konopnicka
Przesłuchałem na razie raz te mp3 Cannibali i cholernie mnie znudziło. Szczególnie wokal beznadziejny... obawiam się ta płyta mnie rozczaruje. No ale poczekam jeszcze bo CC nie zawsze wchodziło mi za pierwszym razem
a tu akurat ci zaufam bez słuchania, bo mi CC przestało w ogóle wchodzić gdzieś tak po Bloodthirst ;)
chociaż nie wiem, przedostatniej już w ogóle nie posłuchałem nawet... hehehe
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

19-03-2006, 01:43

Wysłane przez Mental
Po ponad trzech latach wlaczylem wczoraj "Gore Obsessed" i nadal jedyny kawalek, ktory wywoluje na mnie jakiekolwiek wrazenie to "When Death Replaces Life". Maniek, nie rozumiem Cię...
To jest nas dwóch. ;)
Awatar użytkownika
Nesh
zaczyna szaleć

02-04-2006, 13:38

Kill - to nie jest żadne cudo...jak dla mnie kolejna płyta kanibali...
'The time to kill is now' trochę mnie zmiażdżył...ale po za tym...kolejny Gore Obsessed....kanibale się wypalili....przynajmniej jak narazie...

Anno Serpenti 2K6
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

02-04-2006, 14:44

Wysłane przez Nesh
kanibale się wypalili
Często to słyszę, a z głośników coś co temu przeczy. Nie wiem czy obecnie ten zespół nie jest silniejszy niż kiedykolwiek.
długopisyyyyyyyyyy

02-04-2006, 14:50

Dopiero słuchałem ów płyte "Kill" 3 razy,także w trakcie jej poznawania jestem ale.... Kurwa!!! słychać ,że nie ma Owena! Nie ma już tak wiele tych charakterystycznych gitarowych patentów,tych chorych melodyjek... choć oczywiście nadal jest potwornie technicznie :-) i bardzo dobre solówki.. No i brzmienie takie mroczne,ciemne..
Narazie mnie płyta nie "rozbroiła" ,lecz się zobaczy co czas przyniesie... jestem dobrej myśli :)
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

02-04-2006, 17:51

moim zdaniem Kaniebale swoją prawdziwą siłę pokazują na żywca. Nigdy z płyty nie sponiewerali mnie tak, jak na koncercie...
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
Set
postuje jak opętany!

02-04-2006, 17:59

wlasnie za dwa tygodnie ide na koncert
NECRO SKINS SOCIETY
ODPOWIEDZ