Behemoth v.2

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

09-03-2018, 23:04

nagrobek pisze:brudasy w wywiadach na łamach magazynów dla brudasów opowiadają historyjki o piździe najświętszej panienki i nikt nie narzeka na niski poziom prowokacji i że znów nie było nic o muslimach:)
hahaha tak bardzo w punkt
Coś tam było! Człowiek!
Świerzb
świeżak

Re: Behemoth v.2

10-03-2018, 02:53

vicek pisze:
Castor pisze:
uglak pisze:tutaj bardziej adekwatne ujecie:

Obrazek
Jezu... Jaki on jest kurwa głupi.
respekt za gg alina

Szczególnie dla tego że GG nazywał sie Jezus Chrystus
Fikimiki dla Psychiki
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

10-03-2018, 03:28

nicram pisze:
Pacjent pisze:Jako zwolennik wolności słowa życzyłbym sobie by ze strony organów ścigania tow. Darskiego nic złego nie spotkało. Jednocześnie chciałbym zauważyć, że godni pożałowania są ludzie, którzy kopią leżącego. Darski korzysta z wolności i stanu bezbronności w jakim tkwi współczesne chrześcijaństwo, ale zesrałby się ze strachu gdyby zaproponowano mu wykonanie podobnej akcji wobec takich monolitów jak judaizm czy islam, choć bywa gościem na obszarach, w których te religie panują. Żałosny koleś.
Żałosny jednak bardziej jest taki katol jak Ty, który przytacza chujowy argument o islamie.
+666. Dodajmy, ze zaczerpniety od tych kurw z prawicy. Islam i heavy metal? Naprawde? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

10-03-2018, 07:38

wolff pisze:
nicram pisze:W takim katolskim kraju jednak Adaś szybciej zarobi wpierdol od polskich katolików, niż muzułmanów.
Z drugiej strony powiedz kto przy zdrowych zmysłach będzie brał na serio marnej jakości wygłupy clowna.
Nie wydaje mi się aby poważnie traktujący swa religię katolik wszczynał przepychanki z muzykantem który coraz mocniej zanurza się we własnych odchodach.
Masz oczywiście rację, nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie się zajmował marną prowokacją Adasia, ale przypominam, że na oko 90% ludzi w tym kraju to debile. Na pewno znajdzie się jakiś kibol-patriota, który odnajdzie w sobie potrzebę wyczyszczenia Świata z chwastów pokroju Nergala. :-)
Pacjent pisze:
nicram pisze:
Pacjent pisze:Jako zwolennik wolności słowa życzyłbym sobie by ze strony organów ścigania tow. Darskiego nic złego nie spotkało. Jednocześnie chciałbym zauważyć, że godni pożałowania są ludzie, którzy kopią leżącego. Darski korzysta z wolności i stanu bezbronności w jakim tkwi współczesne chrześcijaństwo, ale zesrałby się ze strachu gdyby zaproponowano mu wykonanie podobnej akcji wobec takich monolitów jak judaizm czy islam, choć bywa gościem na obszarach, w których te religie panują. Żałosny koleś.
Żałosny jednak bardziej jest taki katol jak Ty, który przytacza chujowy argument o islamie.
Ty jesteś po prostu głupi, a sposób w jaki argumentujesz i wywyższasz się za każdym razem sprawia, że pasujesz bardziej do roli Filipa z "Konopielki", bo koło Kaziuka to ty nie stałeś, niż do roli adwersarza na forum. Jeśli dalej masz zamiar polemizować ze mną obrażając mnie to daj sobie spokój, bo ja dyskusje z tobą zakończyłem.
To kto jest głupi widać jak na dłoni, czytając twoje debilne posty, z których wyłania się ograniczone spojrzenie na otaczającą cię rzeczywistość. Ograniczone, bo przez ograniczoną jednostkę poczynione. Spokojnie, takie indywidua też pełnią jakąś funkcję w społeczeństwie. Co prawda najlepiej sprawdzają się jako nawóz, ale skoro musisz pobyć jeszcze z nami w roli forumowego Korka, to dla mnie też będzie to ok. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

10-03-2018, 07:53

byrgh pisze: Bardzo wygodna postawa. Ale rozumiem, bo nie rozeznaję się w jego muzyce, odkąd porzucił metal bez ambicji dla zmanierowanej poezji śpiewanej dla umysłowych inwalidów, że kolesiowi leży sytuacja islamskiej konkwisty w Europie, skoro nie skłania go do żadnych refleksji? :)
Nie wygodna postawa, tylko stwierdzenie faktów - będziesz z nimi polemizował? :) Naprawdę nie rozumiałbym kogoś, kto atakuje totalnie mu obcą religię w sytuacji, gdy na własnym podwórku na każdym kroku widzi przejawy działalności innej, znacznie mu bliższej, z którą mu bardzo nie po drodze. Inna sprawa to forma ataku...
uglak pisze:nie chodzi o ich sile w Polsce tylko o kontrowersyjnosc. przy obecnej slabosci chrzescijan obrazanie ich jest co najwyzej dziecinne. jak Adas chce byc kontrowersyjny to musi obrazac muzulmanow.
Rozumiem o co Ci chodzi, ale autorowi raczej chodziło o kolejnego pstryczka w stronę religii, która go otaczała ze wszystkich stron, więc to ją atakuje i jest to (obiekt ataku, nie jego forma) dla mnie jak najbardziej logiczne. Po co ma być kontrowersyjny atakując Islam?
O samej formie "ataku" nie będę się wypowiadał, bo głupie to było i infantylne jak nigdy dotąd...
wolff pisze:Z drugiej strony powiedz kto przy zdrowych zmysłach będzie brał na serio marnej jakości wygłupy clowna.
Nie wydaje mi się aby poważnie traktujący swa religię katolik wszczynał przepychanki z muzykantem który coraz mocniej zanurza się we własnych odchodach.
Zawsze mówiłem, że im słabsza religia, tym większy kult przedmiotów i obraza majestatu związana z ich profanacją. Człowiek silnej wiary popatrzy jedynie na Nergala z politowaniem, popuka się w czoło i przejdzie obojętnie nad "problemem".
ozob pisze: Islam i heavy metal? Naprawde? (:
Narjahanam z Bahrajnu słyszałeś? Bardzo dobre granie, polecam. I - żeby nie było - pisze to jak najbardziej na poważnie. :)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
535

10-03-2018, 08:18

Plagueis pisze:
wolff pisze:Z drugiej strony powiedz kto przy zdrowych zmysłach będzie brał na serio marnej jakości wygłupy clowna.
Zawsze mówiłem, że im słabsza religia, tym większy kult przedmiotów i obraza majestatu związana z ich profanacją. Człowiek silnej wiary popatrzy jedynie na Nergala z politowaniem, popuka się w czoło i przejdzie obojętnie nad "problemem".
Panowie, widzę, że bardzo odważne są wasze założenia. Kto wie, czy Adam nie popełnia tego samego błędu. Świadomie bądź też nie.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

10-03-2018, 08:32

można typa nie trawić z różnych powodów ale od czasu do czasu potrafi bardzo ładnie podkurwić ludzi "silnej wiary" z wąsem. jest piana i płacz oburzonych? jest. hajs się zgadza a polactwo znów tak bardzo obrażone:)
535

10-03-2018, 09:28

nagrobek pisze:można typa nie trawić z różnych powodów ale od czasu do czasu potrafi bardzo ładnie podkurwić ludzi "silnej wiary" z wąsem. jest piana i płacz oburzonych? jest. hajs się zgadza a polactwo znów tak bardzo obrażone:)
Tych z wąsem? Pewnie też. Najbardziej jednak cieszą głosy oburzonych panienek. Pozwoliłem sobie rzucić okiem na kilka komentarzy. I leciało to mniej więcej tak.

Bardzo szanowałam cię jako muzyka i przystojnego mężczyznę, szanowałam twoją twórczość ale tym razem przegiąłeś. Spierdalaj.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

10-03-2018, 10:40

Narjahanam z Bahrajnu słyszałeś? Bardzo dobre granie, polecam. I - żeby nie było - pisze to jak najbardziej na poważnie. :)
Nie, ale sprawdze z ciekawosci. W samym pytaniu chodzilo mi bardziej o aspekt kulturowo-religijny lezacy u podstaw tej prowokacji.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Heretyk

10-03-2018, 15:43

wolff pisze:
nicram pisze:W takim katolskim kraju jednak Adaś szybciej zarobi wpierdol od polskich katolików, niż muzułmanów.
Z drugiej strony powiedz kto przy zdrowych zmysłach będzie brał na serio marnej jakości wygłupy clowna.
Można grać black metal, być kontrowersyjnym ale to ostatnie foto to jest skrajna bieda i zjebizm umysłowy. Lubię kilka płyt Behemoth, śledząc jednak pocyznania lidera odechciewa mi się do nich wracać i to nie przez muzykę nań zawartą.
Gość po 40tce, podobno inteligentny hahahaha.
jak prawie zawsze - sedno "problemu"
Pacjent

10-03-2018, 16:16

Heretyk pisze:
wolff pisze:
Można grać black metal, być kontrowersyjnym ale to ostatnie foto to jest skrajna bieda i zjebizm umysłowy. Lubię kilka płyt Behemoth, śledząc jednak pocyznania lidera odechciewa mi się do nich wracać i to nie przez muzykę nań zawartą.
Gość po 40tce, podobno inteligentny hahahaha.
jak prawie zawsze - sedno "problemu"
Czy 40-letni facet, który upublicznia swoje zdjęcie z wibratorem jest normalny?
PS. Jeśli to prawda, że Darski już się obsrał (po użyciu takiego sprzętu musiało pójść łatwiej) i wysłał swojego menago do Tarczyńskiego by załagodzić sprawę to będzie jeszcze sporo śmiechu wokół tej sprawy.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Heretyk

10-03-2018, 16:21

no nie jest i chyba właśnie o tym pisał wolf? czy ja coś źle zrozumiałem?
Pacjent

10-03-2018, 20:16

Heretyk pisze:no nie jest i chyba właśnie o tym pisał wolf? czy ja coś źle zrozumiałem?
Zgadzam się generalnie :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Witek
świeżak

10-03-2018, 20:32

" onclick="window.open(this.href);return false; już się obsrał
Pacjent

10-03-2018, 20:48

Witek pisze: już się obsrał
"Dlatego pragnę zaznaczyć, że jedynym moim zamiarem było rozbawienie żeńskiej części mojej publiczności."
Facet jest znany ze swojego wybitnego poczucia humoru i honoru. Każdy kto oglądał słynne DVD zespołu wie, że potrafi wleźć z kamerą niemal do wyra kolegów i nagrać jak dymają groupies. To takie śmieszne i honorowe.
535

10-03-2018, 21:14

Znakomita akcja. Trzeba zaprosić barberiana do nas na forum. Tego drugiego mistrzunia od rispektu także. Tutaj takie akcje to chleb powszedni, ktoś popije, albo mu się cukier puder rozsypie po stole, inny ma gorszy dzień, bo mu się kobita puszcza z motorniczym linii siedem, kogoś wyleją z pracy, komuś się najzwyczajniej nudzi. Różnie bywa. Każdy powód jest dobry, by wywołać ferment i nawrzucać "całemu światu". Zapraszamy serdecznie. Wymienimy doświadczenia na temat diet oraz maseczek do twarzy. Przyjemne z pożytecznym.
Karkasonne

10-03-2018, 21:17

Przecież Nergal tutaj jest i to nawet dość aktywny, ale nie wdaje się w dyskusje na własny temat. I ma racje w sumie.
535

10-03-2018, 21:23

No tak, zapomniałem, że sytuacja dawno wymknęła się spod kontroli. Tymczasem forum dojrzewa do założenia tematu. Kto jest kim i w ilu wcieleniach?
Pacjent

10-03-2018, 21:34

Karkasonne pisze:Przecież Nergal tutaj jest i to nawet dość aktywny, ale nie wdaje się w dyskusje na własny temat. I ma racje w sumie.
To oczywiste.
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

11-03-2018, 03:53

Serio wierzycie że Reinhard to ta suchoklata ciocia? xD
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
ODPOWIEDZ