TAU CROSS (muzycy Amebix/Voivod/Misery)

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: TAU CROSS (muzycy Amebix/Voivod/Misery)

07-07-2019, 21:45

Hatefire pisze:
Pacjent pisze:Akurat Gross ma fatalny warsztat i nie jest nawet historykiem-amatorem o czym świadczy to co odwalił z Jedwabnem, ale to temat na inną dyskusję.
Miło, że zauważyłeś, że ci od "Dalej jest noc" czy „Mała zbrodnia. Polskie obozy koncentracyjne” nie mają fatalnego warsztatu.
Nie chce mi się rozwijać tego tematu, ale o warsztacie dzieła "Dalej jest noc", w tym przeinaczaniu faktów, dokonywaniu zmian w cytatach (!) i tendencyjności przeczytasz wiele jeśli chcesz. W ogóle jaranie się czymś co jest esencją dla pożytecznych idiotów żydowskich roszczeń majątkowych jest słabe.
Polecam recenzje z Glaukopisu:
https://ipn.gov.pl/pl/aktualnosci/66319 ... wanej.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Co do stalinowskich obozów koncentracyjnych zwanych tu "polskimi" to sam rozumiesz...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
RippingHeadache
weteran forumowych bitew

07-07-2019, 21:52

Triceratops pisze: Inna sprawa jest taka, ze nie wierze w ani jedno slowo tych chujkow co z nim grali w tym zespole. To nie byl jakis biznesowy all star band, dream team, jakis chlodny finansowy projekt, ktory mial przyniesc worki siana dla kazdego, tylko kapela stworzona przez paru kolesi, ktorzy sie znali, lubili i przy jakim browarze postanowili cos sobie razem pograc, bo sie lubia i znaja. I pewnie nie raz przy bimberku dyskutowali o podobnych sprawach jak to w zyciu bywa.
Masz rację. Jeden w UK, drugi w Kanadzie, trzech w USA - razem pili bimberek na spotkaniach przez Skype.
RippingHeadache
weteran forumowych bitew

07-07-2019, 21:58

ultravox pisze:Przeczytałem to oświadczenie Roba i niestety bije z niego przekonanie o własnej nieomylności. Jeśli faktycznie uważa się za "poszukiwacza prawdy" to nie tędy droga.
Typ przynajmniej od kilku lat był niezłym bufonem i w końcu mu się pogorszyło konkretnie. Nie bez przyczyny reaktywacja Amebix skończyła się na jednej płycie.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

07-07-2019, 21:59

Pacjent pisze: jest esencją dla pożytecznych idiotów żydowskich roszczeń majątkowych jest słabe.
Są też inne recenzje. Niemniej kończę rozmowę. Jasne, że się nie lubimy, niemniej zauważ, że dwukrotnie cię broniłem. Raz kiedy ci imputowali upośledzenie intelektualne, drugi gdy sugerowali homoseksualizm, mimo radykalnie odmiennych poglądów. Nie jestem niczyim pożytecznym idiotą, a to co myślę, wynika, z konsekwentnego zbierania wiedzy. Możesz się nie zgadzać, ale zachowaj kulturę.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

07-07-2019, 22:04

RippingHeadache pisze:
Triceratops pisze: Inna sprawa jest taka, ze nie wierze w ani jedno slowo tych chujkow co z nim grali w tym zespole. To nie byl jakis biznesowy all star band, dream team, jakis chlodny finansowy projekt, ktory mial przyniesc worki siana dla kazdego, tylko kapela stworzona przez paru kolesi, ktorzy sie znali, lubili i przy jakim browarze postanowili cos sobie razem pograc, bo sie lubia i znaja. I pewnie nie raz przy bimberku dyskutowali o podobnych sprawach jak to w zyciu bywa.
Masz rację. Jeden w UK, drugi w Kanadzie, trzech w USA - razem pili bimberek na spotkaniach przez Skype.
wiadomo. ale klasycznie już zeszło na Jedwabne, Grossa itp. :)
Pacjent

07-07-2019, 22:04

Hatefire pisze:
Pacjent pisze: jest esencją dla pożytecznych idiotów żydowskich roszczeń majątkowych jest słabe.
Są też inne recenzje. Niemniej kończę rozmowę. Jasne, że się nie lubimy, niemniej zauważ, że dwukrotnie cię broniłem. Raz kiedy ci imputowali upośledzenie intelektualne, drugi gdy sugerowali homoseksualizm, mimo radykalnie odmiennych poglądów. Nie jestem niczyim pożytecznym idiotą, a to co myślę, wynika, z konsekwentnego zbierania wiedzy. Możesz się nie zgadzać, ale zachowaj kulturę
Nie wymierzyłem tego epitetu w Twoją stronę i nic do Ciebie nie mam. Jednak powyższa pozycja ma swoją określoną funkcję tzn. w celu wydobycia od Polski kasy za mienie bezspadkowe należy przekonać Polaków, że są narodem sprawców. Ci którzy w to uwierzą spełnią taką funkcję, ale Ty nie dasz się nabrać.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

07-07-2019, 22:13

Triceratops pisze:Ja przy bimbrze neguje wiekszosc durnych teorii: holocaust, big bang, teoria darwina, najmniejsza mozliwa wielokrotnosc, wyzszosc overkill nad anthrax itp
super, ale wciąż jesteś tylko zwykłym cześkiem , który lubi bimber i pisze na niszowym polskim forum. neguj co chcesz, kogo to interesuje.
Awatar użytkownika
Triceratops

07-07-2019, 22:24

Szczerze mowiac chuj mnie to obchodzi, ale ci z ktorymi pija dobrze o tym wiedza.
RippingHeadache pisze:
To byla taka przenosnia, z lekka nuta ironii, ale widac niektorzy lubia siadac do kompa na trzonku od szczotki. Chuj mnie obchodzi czy pija bimber czy whisky czy tez wino polslodkie, ale na pewno sie nie spotkali na Tinderze czy innym serwisie randkowym. Jezeli kreca teledyski to znaczy, ze sie spotykaja tak czy srak. Kurwa ja pierdole, lopatologie trzeba wykladac nietrybom, niby matury pokonczone,,,,
woodpecker from space
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

07-07-2019, 22:49

to może nie brnij już w te przenośnie bo się gubisz hehe napij bimberku i będzie gitara
Awatar użytkownika
Triceratops

08-07-2019, 00:10

tak zrobie wuju dobra rada
woodpecker from space
Awatar użytkownika
ggfh
weteran forumowych bitew

09-07-2019, 10:50

A mogl plyte zadedykowac pierwszemu homoseksualiscie i ofiarze nazizmu Ernstowi Rohmi. I jeszcze by teczowa naklejke dostali na pudelko
Pacjent

09-07-2019, 10:52

ggfh pisze:A mogl plyte zadedykowac pierwszemu homoseksualiscie i ofiarze nazizmu Ernstowi Rohmi. I jeszcze by teczowa naklejke dostali na pudelko
Faktycznie. Przecież najgłośniejszym pogromem homoseksualistów była Noc Długich Noży :)
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

15-07-2019, 14:08

I to jest kurwa metal, wytwórnia zrywa z tobą kontrakt, koledzy spierdalają, serwisy z muzyką banują twoją twórczość \m/

banda obsrańców z tego relapse.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
Awatar użytkownika
Gunman
weteran forumowych bitew

01-08-2019, 07:34

Wychodzi w końcu ta płyta? Czy handlarze się pospieszyli?

https://allegro.pl/oferta/tau-cross-mes ... witemShare
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

02-09-2019, 13:30

Też bym na miejscu wytwórni ich wyjebał. Na ch. tracić tysiące $$$$ na walkę z jakimiś nawiedzonymi. Metal, metalem ale kasa się musi zgadzać.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
Awatar użytkownika
Hellion
w mackach Zła

19-10-2020, 22:24

Nowy utwór, niezły nawet :)
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

20-10-2020, 01:54

mega
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

20-10-2020, 09:15

Jest dobrze.
PENIS METAL
Awatar użytkownika
ggfh
weteran forumowych bitew

20-10-2020, 13:25

to ten material co mial byc wydany wiosna czy cos inszego?
ODPOWIEDZ