Po jednym kawalku takie wnioski?Heretyk pisze:przespałem się z tym i uważam, ze jeśli poziom zostanie utrzymany, to może być płyta na miarę Klucza. coś niewiarygodnego
NOCTURNUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: NOCTURNUS
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Świetnie się zapowiada. Bardzo się cieszę, bo The Key to jedna z moich płyt życia. Szkoda tylko, że wydanie płyty w digipaku.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Co?!knaar pisze:Świetnie się zapowiada. Bardzo się cieszę, bo The Key to jedna z moich płyt życia. Szkoda tylko, że wydanie płyty w digipaku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Pacjent pisze:Co?!knaar pisze:Świetnie się zapowiada. Bardzo się cieszę, bo The Key to jedna z moich płyt życia. Szkoda tylko, że wydanie płyty w digipaku.
" onclick="window.open(this.href);return false;Comes in a 4-panel digipack with a 12-page booklet
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Takie albumy powinny wychodzić też na kasetach, przecież to by na pniu zeszło.
Yare Yare Daze
- Block69
-
takie tam myślenie życzeniowe po prostu; jak się uda zesram się ze szczęścia. jak nie, świat się nie zawali. ale klimat jakby odtworzyliozob pisze:Po jednym kawalku takie wnioski?Heretyk pisze:przespałem się z tym i uważam, ze jeśli poziom zostanie utrzymany, to może być płyta na miarę Klucza. coś niewiarygodnego
- Harlequin
A ja myśe, że Heretyk moze prawic dobrze. Ubiegłoroczny wałek tez był swietny.Heretyk pisze:takie tam myślenie życzeniowe po prostu; jak się uda zesram się ze szczęścia. jak nie, świat się nie zawali. ale klimat jakby odtworzyliozob pisze:Po jednym kawalku takie wnioski?Heretyk pisze:przespałem się z tym i uważam, ze jeśli poziom zostanie utrzymany, to może być płyta na miarę Klucza. coś niewiarygodnego
- hcpig
Trochę dziwna jest ta wasza reakcja jakby kolesie nagle spadli z kosmosu z nową płytą a przecież przez tyle lat działał After Death, który kontynuował myśl Browninga, sam N.A.D. tworzy ten sam skład. Zespołem After Death praktycznie pies z kulawą nogą się nie interesował a jak kiedyś założyłem temat porównawczy to się dowiedziałem, że są w trzeciej lidze.
Trochę to przypomina szał z powodu 'powrotu' Autopsy w 2008 tak jak gdyby Abscess nigdy nie istniał.
edit: ale mi wyszedł buracki post a chciałem po prostu napisać - czas się przeprosić z After Death! BTW propo parapetów, słyszeliście ich genialny cover 'Chapel of Ghouls'... z klawiszami? Absolutna miazga!
Trochę to przypomina szał z powodu 'powrotu' Autopsy w 2008 tak jak gdyby Abscess nigdy nie istniał.
edit: ale mi wyszedł buracki post a chciałem po prostu napisać - czas się przeprosić z After Death! BTW propo parapetów, słyszeliście ich genialny cover 'Chapel of Ghouls'... z klawiszami? Absolutna miazga!
Yare Yare Daze
- Harlequin
After Death jak najbardziej bardzo dobre, ale nie czarujmy się - "Retronomicon" to w zasadzie kompilacja tego co nagrali na przestrzeni wielu lat, co tez troche odbija się na spójności tego składaka jako całości. Tutaj - jak zakładam, sam Browning mowi, że ma być to kontynuacja The Key.
- vicek
Gruby kawałek , i podoba mi sie miks
- Triceratops
No wez sie kurwa w garsc jester, pierdolnij pare slowek po angielsku, najeb emot i bedzie elegancki i nowoczesny post. Zreszta post jest Wielki a nie buracki, nie zapominaj.hcpig pisze:edit: ale mi wyszedł buracki post a chciałem
woodpecker from space
-
hcpig pisze: Trochę to przypomina szał z powodu 'powrotu' Autopsy w 2008 tak jak gdyby Abscess nigdy nie istniał.
lekko z dupy porównanie, bo abscess mi nigdy nie robił za bardzo, a jak Autopsy wrócili, to obsrałem i obszczałem majtasy. całkowicie inne granie przecież
-
Swoją drogą AFTER DEATH tylko połowicznie udało się oddać klimat "The Key", a w tym utworze poszło to wszystko na całość.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- weteran forumowych bitew
To bardzo dobry numer promocyjny (kropka)Pacjent pisze:[youtube][/youtube]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Triceratops
Nawet kupilbymhcpig pisze:Takie albumy powinny wychodzić też na kasetach, przecież to by na pniu zeszło.
woodpecker from space
- hcpig
Ja marzę żeby podmienić moje MC 'The Key' z MG na hamerykańskie promo-tape a demo z CD kompilacji z NWN! na oryginał kasetowy ale jak widzę ceny na ebayu to wymiękam (np. TSoH - w przeliczeniu ok 500 zł).
Yare Yare Daze
- moonfire

Dan Izzo po latach.
-
Bardzo źle odebrałem jego przejęcie wokali od Browninga.
- Najprzewielebniejszy
bardzo dobry numer, czekam niecierpliwie
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769