CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: CANNIBAL CORPSE
alez ten kawalek miazdzy
Wlasnie takiej intensywnosci mi brakuje w nowym Azarath...
Wlasnie takiej intensywnosci mi brakuje w nowym Azarath...
KVLT lizania CZASZKI
-
- rasowy masterfulowicz
Kupuj w Mysticu. W Warszawie, jeszcze wczoraj, widzialem swiezo dowieziony do MM na Ostrobramskiej egzemplarz tego albumu.Alsvartr pisze:Da się gdzieś bezproblemowo dostać "Gore Obsessed" z normalna okładką?
I AM MORBID
-
- mistrz forumowej ceremonii
nie wiem po ile teraz chodzi ostatnia płyta, ale jakby co to w fan.pl jest ze 30 zeta. i parę innych płyt tej kapeli też.
-
Jakby co to mam GO do pchnięcia w slipkejsie;)
-
- rasowy masterfulowicz
Dobra cena, taka jak w USA, tam Torture jest po niecałe 10 USD. W Polsce dystrybutorem MB jest Mysitc, wiec 6 dych lekka reka dopierdalaja.Heretyk pisze:nie wiem po ile teraz chodzi ostatnia płyta, ale jakby co to w fan.pl jest ze 30 zeta. i parę innych płyt tej kapeli też.
I AM MORBID
-
Przecież co chwilę pojawia(ła) się ta płyta na allegro za 29,30 zeta
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Nie wiem jak z Twoją orientacją muzyczną, ale ta płyta akurat już taka nowa to nie jest :)
- Zenek
- weteran forumowych bitew
-
Spostrzeżenie głębokie jak gnojówka, w której tapla nas Kvelertak.
Dziecięce marzenia. Kolorowe misie, kolorowe klocki, kolorowe okładki płyt...Maria Konopnicka pisze:
PS
Jako Ojciec powinieneś dostać jednak zjebkę.

- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
^ Może jemu o to chodzi, żeby któregoś dnia obudziła go dziwna lekkość i zapach parujących wnętrzności spoczywających pod łóżkiem. Każdy szuka jakiegoś spełnienia. Nie odbierajmy ludziom marzeń! (zakładam, że mogę się mylić)

This is where everything goes backwards.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dziecko zamiast żyraf czy innych misków które można zauważyć na tej poduszce to od małego będzie rysowało wybebeszone truposze, pentagramy i diabełki;-)
-
- w mackach Zła
I słusznie :)Nasum pisze:Dziecko zamiast żyraf czy innych misków które można zauważyć na tej poduszce to od małego będzie rysowało wybebeszone truposze, pentagramy i diabełki;-)
- dr Kill
- postuje jak opętany!
http://www.metalsucks.net/2013/12/06/ca ... new-album/
Producent nowego albumu wstępnie podany, i nie jest to Rutan! Chociaż wybór średnio mi się widzi.
Producent nowego albumu wstępnie podany, i nie jest to Rutan! Chociaż wybór średnio mi się widzi.
- Kosturr
- zaczyna szaleć
Zmiana brzmienia może im wyjść akurat na dobre, wybór faktycznie dziwny, ale może będzie okdr Kill pisze:http://www.metalsucks.net/2013/12/06/ca ... new-album/
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Link mi się nie chce otworzyć, więc uchylcie rąbka tajemnicy kto to taki? I kiedy planują nowy album?
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Mark Lewis, produkował ostatni album Deicide, "Undead" od Six Feet Under, jakieś rzeczy podchodzące pod deathcore, typu Witchchapel, The Black Dhalia Murder i inne średnio ciekawe kapele. O dacie nic nie wiadomo.Nasum pisze:Link mi się nie chce otworzyć, więc uchylcie rąbka tajemnicy kto to taki? I kiedy planują nowy album?