Co Ty wiesz o zabijaniu?:)Maria Konopnicka pisze: Jak byłem małolatem to pracowałem w wakacje za 3 zł na godzinę. Dziś poniżej 10 zł nikt nie płaci
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Realista
- weteran forumowych bitew
Re: MGŁA
Raborym niszczy rynek Black metalowy swoimi niskimi cenami! No Solace, No trends, No money, No No :)Ihasan pisze:dobrze, że jeszcze Raboryma nikt nie zjebał :)))DCI Hunt pisze:Swego czasu ktoś mi wysłał linka do dyskusji na temat gościa z Moontower, gdzie kilka osób miało pretensje, że sprzedaje black metal zbyt tanio. Jak żyć? No solace.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
dokładnie -10 zeta chyba brutto, skurwysyństwo jest na rynku teraz jak nigdy, zajebańce co rusz gadają-KRYZYS, KRYZYS KURWA!!!est pisze:Co Ty wiesz o zabijaniu?:)Maria Konopnicka pisze: Jak byłem małolatem to pracowałem w wakacje za 3 zł na godzinę. Dziś poniżej 10 zł nikt nie płaci
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
i znow pan z bialego stoku mial racyje :) nie bedize juz nic !Realista pisze:Raborym niszczy rynek Black metalowy swoimi niskimi cenami! No Solace, No trends, No money, No No :)Ihasan pisze:dobrze, że jeszcze Raboryma nikt nie zjebał :)))DCI Hunt pisze:Swego czasu ktoś mi wysłał linka do dyskusji na temat gościa z Moontower, gdzie kilka osób miało pretensje, że sprzedaje black metal zbyt tanio. Jak żyć? No solace.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
a Maria? Maria ma wyjebane na tę sytuację teraz, życzę mu jak najlepiej.
- maciek z klanu
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Odpisałem ale już mnie to znudziło, wiec wzruszam ramionami i idę posłuchać płyt droższych niż 3 dychy.blackmetalpl pisze:pierwotnie i szerzej odpisałem na pw, znikającego posta już nie odzyskam, ale sens wypowiedzi zdążyłeś zapamiętać
- maciek z klanu
a sa takie? czy sam je wydales ? :)))
zółta kartka !!!
zółta kartka !!!
-
- w mackach Zła
To fakt, poza tym dobrze dobiera kapele ...Realista pisze:trzeba przyznać że Sova jest bardzo dobrym biznesmenem i wie jak rozkręcić zainteresowanie swoimi produktami :D
Sova...co jeszcze w tym roku jak można spytać będziesz miał w planie wydawniczym oprócz mini Voidhanger ?
- maciek z klanu
Z tego co slyszalem to bedzie to The Owl - Yellow Card. Czy jakos tak, bedzie to na pewno zawyzone cenowo wydawnictwo majace na celu okradnac black metalowcow!!
- maciek z klanu
i zestaw żółtych kartek gratis !!!
- maciek z klanu
Holi pisze:a to ta kapela co maciek z klanu wywija na basie stopami ?
i łokciami