I w ramach zadośćuczynienia pakować po 2 CD do jednego opakowania. Do odwołania!Racja, chuj z niego. Sova, powinieneś być trzeźwy i przeprosić za chorą cenę. Wyrównać do 20ki kuponami rabatowymi do wykorzystania w sieci sklepów Malignant Voices Markt.
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- świeżak
Re: MGŁA
- Realista
- weteran forumowych bitew
to i tak dwie dają czerwoną , ni chuja, musi pauzować :)maciek z klanu pisze:blackmetalpl pisze:40 zeta u L. na koncercie, 45 zeta mailorder, 51 z groszkiem allegro (jakieś duże te prowizje płacisz...) i masa niższych od 45 pln cen w różnych sklepach i na allegro. Dziwne, że nad tym nie panujecie, choć slowa te kierowane są bardziej do NH. Dla mnie tego typu sytuacje to syf.# Druga żółta kartka za dziwną politykę cenową vinyla (40pln, 44 pln, 51 pln w oficjalnej dystrybucji).
haha, nie wiem jak się za to zabrać, podajesz jakieś kwoty i nie wiem o co ci biega. jaka dziwna polityka cenowa? prosta sprawa . jest od poczatku info na mojej stronie, na flyerach i choćby tutaj na forum, że winyl kosztuje 45 zł. Jeśli ktoś chce przez allegro to jest za 51,90 ( prowizja itd ). proste i klarowne, każdy ma prawo wyboru. jak ktoś chce, to może też zamówić sobie ten Lp w NH, wtedy zapłaci 15 eur + poczta.kurwa, tym razem miało być bez ofiar...# Trzecia, tym razem mocno żółta kartka, za wystawianie limitowanej ilości LP na allegro i windowaniu ceny przez MalignantVoices (aukcja nr 2215901403).
tu juz poległem,Tutaj dałem ciała z numerem aukcji, który miał dotyczyć kartki nr 2, ale chuj. Po pijaku zawsze coś się nie uda.sorry, że wystawiłem limitowną ilość nie swojej płyty na allegro i sorry, że już nie wystawiam tylko wolę ją sprzedawać chętnym, którzy jednak widzą świat poza allegro. co do ceny to już info jest powyżej.
To, że wystawiasz płytę doliczając dziwne prowizje do ceny podstawowej to Twoja broszka.
...
edytowane:
Wycinam kawałek dotyczący dystrybucji pewnego vinyla na allegro. Wrócę do tematu, gdy potwierdzą to inni. Moje słowo vs Twoje słowo, wiadomo...
...
Czyli Sova ma 2 kartki tylko? Sova ulzylo?
-
- świeżak
No reca dziabnięta po kilku... Ale jak już wlazłem na grabie to zbiorę grzecznie baty, poskarżę się na ceny podziemia wyższe od komercyjnych i wrócę jako syn marnotrawny ;)Efowski pisze:Aleś się kurwa wypuścił;]
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Wlasnie - wymien 10 plyt tanszych komercyjnych z muzyka black metal.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
pewnie i by mogla tyle kosztowac. ale 30 zł moim zdaniem to jest idealna cena za plyte. gdyby wszystkie plyty kosztowaly 30 zl to mialbym kolekcje conajmniej 2 razy wieksza.
- Morph
- Kontakt:
Wbrew pozorom uważam, że to przede wszystkim muzyka dla dorosłychaginsiak pisze:Wbrew pozorom małolaci mają coraz mniej hajcu na płyty ,a rozumiem ,że to podstawowy target?
O właśnie.maciek z klanu pisze:pewnie i by mogla tyle kosztowac. ale 30 zł moim zdaniem to jest idealna cena za plyte. gdyby wszystkie plyty kosztowaly 30 zl to mialbym kolekcje conajmniej 2 razy wieksza.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Sova
- rasowy masterfulowicz
blackmetal.pl, oczy mnie bolą jak czytam te twoje mądrości. jak ty prowadzisz ten swoj webzin to nie mam pojęcia.
przecież to będą klasyki:
"płyta jak na wydawnictwo podziemne jest w chuj droga. I nie mam na myśli, że za droga. Po prostu mogłaby być tańsza"
"Mieliśmy o tym okazję pogadać na koncercie w Kraku, ale najebany byłeś i wzruszyłeś ramionami :)"
"Dziwne, że nad tym nie panujecie, choć slowa te kierowane są bardziej do NH"
"Zarówno recenzja jak i PostScriptum zrodzone są z czarnego humoru ;)"
przecież to będą klasyki:
"płyta jak na wydawnictwo podziemne jest w chuj droga. I nie mam na myśli, że za droga. Po prostu mogłaby być tańsza"
"Mieliśmy o tym okazję pogadać na koncercie w Kraku, ale najebany byłeś i wzruszyłeś ramionami :)"
"Dziwne, że nad tym nie panujecie, choć slowa te kierowane są bardziej do NH"
"Zarówno recenzja jak i PostScriptum zrodzone są z czarnego humoru ;)"
- krz63
- weteran forumowych bitew
Ty to jednak debil jesteś. Wolny rynek polega na tym, że sprzedający ustala cenę tak jak chce i w miarę możliwości finansowych kupujących. Jeśli ma taką fantazję by dziś sprzedawać w jednej cenie, jutro w innej, pojutrze jeszcze w innej, to jest tylko jego sprawa. Jeśli cena ci pasuje to kupujesz, jeśli nie to nie jęczysz. Nie przypominam sobie, by ktoś płakał, że na stacjach benzynowych tego samego koncernu są różne ceny, albo ten sam model samochodu kosztował jednego dnia tyle, a drugiego tyle.blackmetal.pl pisze:40 zeta u L. na koncercie, 45 zeta mailorder, 51 z groszkiem allegro (jakieś duże te prowizje płacisz...) i masa niższych od 45 pln cen w różnych sklepach i na allegro. Dziwne, że nad tym nie panujecie, choć slowa te kierowane są bardziej do NH. Dla mnie tego typu sytuacje to syf.
Chleb mógłby kosztować zeta, iPhone 3 stówki, metr kwadratowy mieszkania 2 tysie, a Posrche Panamera sto tysi, ale nie kosztuje. Tylko na powyższych producenci mogą zarabiać i dowolnie kształtować politykę cenową. Płyty to jakiś wyjątek, rzecz święta, tu cena ma być jak za komuny odgórnie kształtowana przez jakiś samozwańczy Komitet Centralny pod wodzą jurnalisty z blackmetal.pl.blackmetal.pl pisze: a mogłoby kosztować 20 zeta i byłoby lepiej niż powinno być
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- COFFIN
Musiałeś przepłacić, bo o ile dobrze pamietam, to 'Groza' była sprzedawana w tej samej cenie. Poza tym:blackmetalpl pisze:A gdzie tam pierwsza... na półce mam jeszcze "Presence" i "Groza" - o zgrozo, droższą od WHTN!!!

'Come the Blessed Madness'
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Lubię takie akcje.
Zwiększają oglądalność Masterfula..
podnoszą nam statystki, które później prezentujemy z dumą reklamodawcom
i podnosimy podnosimy podnosimy cenyyyy!!!
aaaaaaaach taaaaaaaaaaaaak!!!!!!!
Zwiększają oglądalność Masterfula..
podnoszą nam statystki, które później prezentujemy z dumą reklamodawcom
i podnosimy podnosimy podnosimy cenyyyy!!!
aaaaaaaach taaaaaaaaaaaaak!!!!!!!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- maciek z klanu
analriper zacierasz raczki ? :)) wpadnie sporo kasiory na piwa?
- immortal93
- rozkręca się
Mgła wzbudza ogromne emocje od kwietnia 2010. Zobaczycie co tu się będzie działo jak ludzie Antoniego M. dowiedzą się ,że tu rozmawiamy o Mgle
-
- świeżak
Szczęście w nieszczęściu, ze to nie ja go prowadzę :)Sova pisze:blackmetal.pl, oczy mnie bolą jak czytam te twoje mądrości. jak ty prowadzisz ten swoj webzin to nie mam pojęcia.
Ty masz wolny rynek, ja mam wolność wypowiedzi. Oby takie krążki za pare lat nie trafiły do empik'u ;)
Temat traktuję jako zamknięty, życząc Ci jak najlepiej...
No offence