MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MGŁA
to wiem, ale domena byla jego.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Heh, oczywiście że nie wysłałem, chociaż chciał. tak samo nie skorzystałem z propozycji darmowego bannera.Adrian696 pisze:no ale z tego wynika ze przynajmniej kupił płyte, bo jak mu Sova gratisa do recki wysłał, to ma tytuł frajera roku :DVitriol pisze:aż przykro się robi, że takie kocmołuchy biorą się za opiniowanie czegokolwiek
Naprawdę nic nie mam (chociaż po aferze kartkowej zapewne będę zaglądał dla poprawy humoru) do blackmetal.pl, zwyczajnie są mi obojętni (jak wiele innych webzinów, for, blogów i chuj wie czego jeszcze).
MV nie po drodze z taką formą promocji / współpracy i tyle, bez zbędnej napinki.
- twoja_stara_trotzky
za te żółte to Sova pałzujesz i następną Mgłę Krycha wydaje :)))))))
- Sova
- rasowy masterfulowicz
no proooosze, Ty jako wydawca i osoba która ma własny zespół/y i niemały "staż" to powinieneś kumać.immortal93 pisze:To jest chyba prywatne studio więc w grę wchodzi koszt prądu co najwyżej. Tak mi się wydaje.0ms pisze:Mistrz :DNie znam dokładnie kosztów, nie wiem, czy w cenie płyty siedzi koszt studia.
jak sobie to wyobrażasz? że dzwoni do mnie Mgła i mówi - Sova, stary, nagrałem płytę w swoim studio, wyślę ci materiał, zrobię grafiki a ty sobie to wydaj i sprzedaj 1000 płyt po 30 zł, tak? ;/
- twoja_stara_trotzky
Nie mów tak, bo zmienię zdanie o tej płycie. :DSova pisze:Nie, 2 tyg. w spa 5* w Juracie plus Ikarusa dziwek, norweskich zresztą.Adrian696 pisze:Nie pierdol, że chciał od Ciebie kasę.Sova pisze:no proooosze, Ty jako wydawca i osoba która ma własny zespół/y i niemały "staż" to powinieneś kumać.
jak sobie to wyobrażasz? że dzwoni do mnie Mgła i mówi - Sova, stary, nagrałem płytę w swoim studio, wyślę ci materiał, zrobię grafiki a ty sobie to wydaj i sprzedaj 1000 płyt po 30 zł, tak? ;/
Ale jak SPA to tylko u Guzka. ;p
- immortal93
- rozkręca się
" no proooosze, Ty jako wydawca i osoba która ma własny zespół/y i niemały "staż" to powinieneś kumać.
jak sobie to wyobrażasz? że dzwoni do mnie Mgła i mówi - Sova, stary, nagrałem płytę w swoim studio, wyślę ci materiał, zrobię grafiki a ty sobie to wydaj i sprzedaj 1000 płyt po 30 zł, tak?"
Mr.Sova nie o ciebie mi chodziło. Mnie się akurat takie wydania podobają. Poza tym możesz te płyty sprzedawać nawet po 100 zł jeśli są chętni do kupowania. Osobiście uważam, że 30 zł fortuną nie jest za muzykę tej jakości.
Odpowiadałem gościowi, który wyśmiewa recenzenta, że nie wie ile studio kosztuje.
jak sobie to wyobrażasz? że dzwoni do mnie Mgła i mówi - Sova, stary, nagrałem płytę w swoim studio, wyślę ci materiał, zrobię grafiki a ty sobie to wydaj i sprzedaj 1000 płyt po 30 zł, tak?"
Mr.Sova nie o ciebie mi chodziło. Mnie się akurat takie wydania podobają. Poza tym możesz te płyty sprzedawać nawet po 100 zł jeśli są chętni do kupowania. Osobiście uważam, że 30 zł fortuną nie jest za muzykę tej jakości.
Odpowiadałem gościowi, który wyśmiewa recenzenta, że nie wie ile studio kosztuje.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Bardziej chodzilo mi o mentalnosc i logike tego goscia. "Studio pewnie mieli za darmo, wiec po chuj plyta taka droga?", gdzie droga=30pln. Niezaleznie od tego, czy jakis koszt byl, a domyslam sie, ze mogl, bo za darmo nic nie ma, to pusty smiech mnie bierze na widok takiego narzekania. Rozumiem, ze mozna zolte kartki za 50 wzwyz przyznawac, bo cena pejsata, no ale bez przesady.immortal93 pisze:" no proooosze, Ty jako wydawca i osoba która ma własny zespół/y i niemały "staż" to powinieneś kumać.
-
- weteran forumowych bitew
sprzęt w tudio spewnie za darmo mają.
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia