VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
nan
- postuje jak opętany!
Re: VOIVOD
Nie, nie mam sił, ale naprawdę, kolego, wytaczać argumenty typu "oczywistym jest: lub "każdy dorosły" to jednak nie przystoi :(
-
535
Sam zacząłeś "przerzutnie" o papierze ściernym itd... Ja dostosowuję swój bełkot do języka rozmówcy. Gdy ktoś rzuca chujami to piszę spierdalaj, gdy ktoś stosuje wyrafinowane porównania, to staram sie nawiązać. Wiem, to było dwie godziny temu i można w tym czasie wylecieć w kosmos, ale takie jest moje tłumaczenie. Myślę, że to wystarczy.nan pisze:Nie, nie mam sił, ale naprawdę, kolego, wytaczać argumenty typu "oczywistym jest: lub "każdy dorosły" to jednak nie przystoi :(
ps co do argumentów zacytowanych przez Ciebie. Gdybyś przeczytał tych moich 11 tysięcy postów, to dobrze byś wiedział, że te sformułowania dotyczą jedynego prawdziwego fana muzyki na tym forum. Zawsze gdy używam tych słów, słów kluczy, czyli "dorosły, poważny, oczywisty, wszyscy wiedzą, wszyscy słuchali, zawsze wiedzieli, itd...", często międlac tym do przesady, myślę o Nim. Przykro mi, że przez moje pajacowanie, wyszło na to że to ja. Na rozchodniaka proponuję to. Doskonały numer kasujący w owym czasie poczynania największych, szkoda , ze marketing był chujowy, A WŁAŚCIWIE ŻADEN. Może jakby Gylve miał więcej czasu.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Voivod has had to postpone any shows for the immediate future as Snake needs 4-6 weeks rest due to a procedure for diverticulitis, a common digestive disease.
This affects the MS Benefit in Ottawa and the SXSW shows, this should not affect the Santiago, Chile MetalFest appearance in April
More tour news to be announced shortly.
this is a land of wolves now
-
535
@Skaut
O co Ci znowu chodzi? Może wrzućcie mnie grupowo do worka z ignorowanymi ,albo poproście o bana dla siebie, lub dla mnie, bo coś Wam w przełyku utknąłem. Zupełnie nie wiadomo z jakiego powodu.
O co Ci znowu chodzi? Może wrzućcie mnie grupowo do worka z ignorowanymi ,albo poproście o bana dla siebie, lub dla mnie, bo coś Wam w przełyku utknąłem. Zupełnie nie wiadomo z jakiego powodu.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Przecież wszyscy Cię tu lubimy. Dziwię się tylko do dziś, że ukrywałeś się przed nami na koncercie VOIVOD :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
535
Ja się ukrywałem? Przecież nawet Rivena, pomyliłem z Marią, pytając go o nowy Enslaved... Niestety odpowiedział, że nie słyszał nowego Enslaved nie podejmując dalej rozmowy, a przecież było jasne że pytam nie bez przyczyny. To jednak zrozumiałe, bo był w wielkiej gorączce. Wydawało mi się , że to Maria, bo brykał jak szalony. Pewnie nawet nabiłem chłopu ze dwa siniaki w ferworze walki. Szczerze mówiąc trudno mnie było nie zauważyć, ale rozumiem, że było ciemno, dziki tłum, a profesorowie lubią stanąć raczej z boku, by nie oberwać łokciem od tłuszczy i nie załapać się na rozlane piwo.Drone pisze:Przecież wszyscy Cię tu lubimy. Dziwię się tylko do dziś, że ukrywałeś się przed nami na koncercie VOIVOD :)
- Riven
- Kontakt:
Ja niestety byłem tak .... szczęśliwy, ze ledwo co kojarze te sytuacje. Zreszta z tego wlasnie powodu zrobiłem powtorke z rozrywki w wiosce obok. Kiepsko isc na koncert Voivod i zarejestrować tylko 3/4 wystepu ;)).
Ale na pewno będzie jeszcze okazja żeby się spotkać i podyskutować o Metallice, mam nadzieje ze znow w Polsce.
Ale na pewno będzie jeszcze okazja żeby się spotkać i podyskutować o Metallice, mam nadzieje ze znow w Polsce.
this is a land of wolves now
-
535
Ja opisałem dokładnie swój wygląd. Tam wyżej można to sprawdzić. Nie zauważyć ponad stu kilowego , wysokiego chłopa, obciętego na zapałkę w wieku około lat czterdziestu w bardzo charakterystycznej bluzie, poruszającego się z wdziękiem czołgu w czteroosobowym młynie z piwem w garści, kursującego na linii scena - bar, to naprawdę duża sztuka. Drone twierdził kiedyś, że się nie upija. Po raz kolejny mam duże wątpliwości. Dlaczego, żaden z Was nie podszedł. Ukrywaliście się przede mną w "tłumie"?
- Drone
Widać niczym szczególnym się nie wyróżniałeś z tłumu.
-
535
Masz rację. Przy założeniu, że czteroosobowy młyn, jest tłumem. Mniejsza o to. Następnym razem postaram się prezentować bardziej charakterystycznie. Może jakaś czapka, albo kwiat w zębach? Pomyślę nad tym.
- Drone
Wystarczy, że - zwyczajem podróżnych przybywających do stolicy - staniesz w westybulu z tabliczką "535". Na pewno podejdę.
- Harlequin
Re:
Dokładnie tak.Skaut pisze:535 odpuść, ta płyta ani nie jest jakoś specjalnie odkrywcza, ani rewelacyjna jakbyś chciał i nie jest specjalnie wymagająca, aby poświęcać jej aż tyle uwagi. To jest po prostu dobry album, którego fajnie się słucha. Tylko tyle i aż tyle.
- Drone
Re: Re:
Proponuję tym akcentem zakończyć dyskusję, bo TAK PO PROSTU JEST i choćby stawać na głowie, to nie zrobi się z tego drugie "Killing Technology", "Phobos" czy nawet "Infini".Harlequin pisze:Dokładnie tak.Skaut pisze:535 odpuść, ta płyta ani nie jest jakoś specjalnie odkrywcza, ani rewelacyjna jakbyś chciał i nie jest specjalnie wymagająca, aby poświęcać jej aż tyle uwagi. To jest po prostu dobry album, którego fajnie się słucha. Tylko tyle i aż tyle.
-
535
Re: Re:
Oczywiście ta płyta jest przynajmniej tak dobra jak Infini, a robienie z niej Killing Technology? Kto tak napisał, bo chyba coś mi umknęło?Drone pisze:Proponuję tym akcentem zakończyć dyskusję, bo TAK PO PROSTU JEST i choćby stawać na głowie, to nie zrobi się z tego drugie "Killing Technology", "Phobos" czy nawet "Infini".Harlequin pisze:Dokładnie tak.Skaut pisze:535 odpuść, ta płyta ani nie jest jakoś specjalnie odkrywcza, ani rewelacyjna jakbyś chciał i nie jest specjalnie wymagająca, aby poświęcać jej aż tyle uwagi. To jest po prostu dobry album, którego fajnie się słucha. Tylko tyle i aż tyle.
- Riven
- Kontakt:
-
est
Podobno jego problemy zrowotne zaczęły się po ostatnim koncercie w Barcelonie;)
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Naprawdę, tak to odczytałem. Kwestia niewyspania, albo nachalnej promocji dyskontu na łamach tego forum...est pisze:Podobno jego problemy zrowotne zaczęły się po ostatnim koncercie w Biedronce;)
This is where everything goes backwards.
- Nerwowy
Raczej postów Mistrza i Krafta :DDD. Those posts gave me cancer.Riven pisze:
Snake po lekturze ostatnich 5 stron tego watku.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.