Nie rób tego, nie odwoływuj się od kary. Jeszcze komisja dyscyplinarna tego serwisu zdyskfalifikuje Cię do końca sezonu. Po co wpadać w jeszcze większe kłopoty...:-DSova pisze:aaaaaaaaaahahahahah, no kurwa, umarłem, jak sie pozbieram ze śmiechu to odpowiem bo na tej jego "żółte kartki"
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MGŁA
all the monsters will break your heart
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ja skumałem dopiero po murzynie w podpisie.Adrian696 pisze:który to znów zmienił nicka :) zaraz Cie zjebiemy zes neofita i tak sie to skonczy ;)DCI Hunt pisze:Po co? Myślę, że adres tego portalu sam na nie odpowiada :D
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- weteran forumowych bitew
aż przykro się robi, że takie kocmołuchy biorą się za opiniowanie czegokolwiek
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Co zrobić w dobie internetow.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Adrian696
- zahartowany metalizator
no ale z tego wynika ze przynajmniej kupił płyte, bo jak mu Sova gratisa do recki wysłał, to ma tytuł frajera roku :DVitriol pisze:aż przykro się robi, że takie kocmołuchy biorą się za opiniowanie czegokolwiek
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- immortal93
- rozkręca się
To jest chyba prywatne studio więc w grę wchodzi koszt prądu co najwyżej. Tak mi się wydaje.0ms pisze:Mistrz :DNie znam dokładnie kosztów, nie wiem, czy w cenie płyty siedzi koszt studia.
- manieczki
no sprzet za darmo sie bierze
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- immortal93
- rozkręca się
Chcesz powiedzieć, że Sova przed wydaniem płyty kupił sprzęt do studia?manieczki pisze:no sprzet za darmo sie bierze
- manieczki
che powiedziec iz ze sa to studia
- manieczki
zarobiony jestem moge jedynie obciagnac pieta
- Herezjarcha
- w mackach Zła
No jeśli 30 zł. za nową płytę topowej (bo chyba tak już można Mgłę określić) kapeli to za drogo no to chyba rzeczywiście kryzys w Polsce straszliwy. Minimalistyczna oprawa to jeden ze znaków firmowych Mgły i bardzo dobrze bo pasuje do niej jak ulał. No ale niektórym nigdy nie dogodzisz.
- Góral
- w mackach Zła
Przypomnę tylko ciecia od video "recenzji" Medico Peste, który był zawiedziony bo nie dostał bonusów do jednej taśmy. Niektórym się po prostu we łbach popierdoliło.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Naprawdę trochę siara odpowiadać na takie zarzuty, no ale skoro na łamach webzina czy czym jest blackmetal.pl (bez urazy, nie zaglądam ale domyślam się, że to prężnie działający webzin a nie jakiś blog) ktoś mnie wyróżnił i dał mi 3 żółte kartki (hahah, mocno zajebiste stwierdzenie) to czuję się mocno zobowiązany i odpowiem.
Żółta kartka dla MV i NH za wybitnie skromne wydanie w wybitnie chujowej cenie. Nie znam dokładnie kosztów, nie wiem, czy w cenie płyty siedzi koszt studia. Wiem jednak, że 30 zeta w detalu za wydawnictwo, które kosztuje w produkcji poniżej 5 zeta to przesada. Nowa płyta Kreator’a, zapowiadana na czerwiec jest tańsza!
LOL, wybitnie skromne wydanie. Widać, że to jest pierwsza płyta Mgła jaką ów recenzent miał w ręku. Wytłumaczę grzecznie, zwracając się do autora tej recki - człowieku, dajesz płycie 10/10, a nic chyba nie kumasz z konceptu jaki Mgła prezentuje od wielu lat. Wydanie jest od początku do końca takie, jakie sobie życzył zespół i co ma do tego koszt produkcji? Ja jebię. Myślisz, że 1/2 zł w tą czy w tą to jest jakiś problem? Gdyby M. chciał, żeby booklet miał 24 strony na papirusie ze złotymi literami to płyta i tak by kosztowała w detalu 30 zł. Zresztą jeśli dla Ciebie 30 zł to "wybitnie chujowa cena" jak sam piszesz numeru 1 na polskiej scenie, no to chyba nie jesteś w najlepszej intelektualnej formie. Tzn. ile ma kosztować ta płyta? 15/20 zł? Chyba dawno nie kupowałeś płyt, prawda?
Kończąc ten wątek wytłumaczę łopatologicznie - między innymi po to jest wydanie MV, żeby zamiast 12 euro płacić 30 zł, a samo wydanie jest takie, jakie powinno być.
# Druga żółta kartka za dziwną politykę cenową vinyla (40pln, 44 pln, 51 pln w oficjalnej dystrybucji).
Ha ha, nie wiem jak się za to zabrać. Podajesz jakieś kwoty i nie wiem o co ci biega. Jaka dziwna polityka cenowa? Prosta sprawa - jest od początku info na mojej stronie, na flyerach i choćby tutaj na forum, że winyl kosztuje 45 zł. Jeśli ktoś chce przez Allegro to jest za 51,90 (prowizja itd.). Proste i klarowne, każdy ma prawo wyboru. Jak ktoś chce, to może też zamówić sobie ten Lp w NH, wtedy zapłaci 15 euro + poczta.
# Trzecia, tym razem mocno żółta kartka, za wystawianie limitowanej ilości LP na allegro i windowaniu ceny przez MalignantVoices (aukcja nr 2215901403).
Tu już poległem. Sorry, że wystawiłem limitowaną ilość nie swojej płyty na Allegro i sorry, że już nie wystawiam tylko wolę ją sprzedawać chętnym, którzy jednak widzą świat poza Allegro. Co do ceny to już info jest powyżej.
Żółta kartka dla MV i NH za wybitnie skromne wydanie w wybitnie chujowej cenie. Nie znam dokładnie kosztów, nie wiem, czy w cenie płyty siedzi koszt studia. Wiem jednak, że 30 zeta w detalu za wydawnictwo, które kosztuje w produkcji poniżej 5 zeta to przesada. Nowa płyta Kreator’a, zapowiadana na czerwiec jest tańsza!
LOL, wybitnie skromne wydanie. Widać, że to jest pierwsza płyta Mgła jaką ów recenzent miał w ręku. Wytłumaczę grzecznie, zwracając się do autora tej recki - człowieku, dajesz płycie 10/10, a nic chyba nie kumasz z konceptu jaki Mgła prezentuje od wielu lat. Wydanie jest od początku do końca takie, jakie sobie życzył zespół i co ma do tego koszt produkcji? Ja jebię. Myślisz, że 1/2 zł w tą czy w tą to jest jakiś problem? Gdyby M. chciał, żeby booklet miał 24 strony na papirusie ze złotymi literami to płyta i tak by kosztowała w detalu 30 zł. Zresztą jeśli dla Ciebie 30 zł to "wybitnie chujowa cena" jak sam piszesz numeru 1 na polskiej scenie, no to chyba nie jesteś w najlepszej intelektualnej formie. Tzn. ile ma kosztować ta płyta? 15/20 zł? Chyba dawno nie kupowałeś płyt, prawda?
Kończąc ten wątek wytłumaczę łopatologicznie - między innymi po to jest wydanie MV, żeby zamiast 12 euro płacić 30 zł, a samo wydanie jest takie, jakie powinno być.
# Druga żółta kartka za dziwną politykę cenową vinyla (40pln, 44 pln, 51 pln w oficjalnej dystrybucji).
Ha ha, nie wiem jak się za to zabrać. Podajesz jakieś kwoty i nie wiem o co ci biega. Jaka dziwna polityka cenowa? Prosta sprawa - jest od początku info na mojej stronie, na flyerach i choćby tutaj na forum, że winyl kosztuje 45 zł. Jeśli ktoś chce przez Allegro to jest za 51,90 (prowizja itd.). Proste i klarowne, każdy ma prawo wyboru. Jak ktoś chce, to może też zamówić sobie ten Lp w NH, wtedy zapłaci 15 euro + poczta.
# Trzecia, tym razem mocno żółta kartka, za wystawianie limitowanej ilości LP na allegro i windowaniu ceny przez MalignantVoices (aukcja nr 2215901403).
Tu już poległem. Sorry, że wystawiłem limitowaną ilość nie swojej płyty na Allegro i sorry, że już nie wystawiam tylko wolę ją sprzedawać chętnym, którzy jednak widzą świat poza Allegro. Co do ceny to już info jest powyżej.
-
- weteran forumowych bitew
ja bym mu odpisał że jest jebanym kretynem i tyle
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Ja pójdę dalej nawet. To jedno z lepiej wydanych 30 zł w moim chuja wartym życiu, czy to jeśli chodzi o stosunek cena/jakość, czy też o przelicznik kosztów na tzw. longevity - za te niewyobrażalne 30 zł już parę ładnych setek godzin łącznie jadę. :)Herezjarcha pisze:No jeśli 30 zł. za nową płytę topowej (bo chyba tak już można Mgłę określić) kapeli to za drogo
edit: ale nawet jebiąc powyższe, ciężko mi zrozumieć te zarzuty czy inne żółte kartki, no nie kumam :)
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
sova daj spokoj i olej tego kogos :) to chyba nie BM pisze z mhouse'a? cos tam czytalem, ze kto inny domene kupil
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo