AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: AZARATH
bardzo fajny kawałek, nie wiem co wam nie pasuje
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mental
kolory na okładce.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
To, że jest fajny.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Kawałek jest poprawny, bardzo przyjemny dla ucha ale jednak ciut odstaje od dokonań na ostatnim albumie. Spokojnie- jestem pewien ,że całość da radę:)
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
czemu anima nie?Sybir pisze:
na Anima Damnata to bym się jednak tak nie napalał, psze pana. Natomiast Stillborn i Bestial Raids - jak najbardziej,
throneum to jest metal, azarath przy tym brzmi wrecz jak karykatura
niech to miejsce niebawem zniknie
- SATYROS
- w mackach Zła
Ale ten gostek na wokalu męczy się przeokrutnie. Tak przeokrutnie, że aż sam się zmęczyłem słuchając.
Perkusja trochę zbyt nachalna.
Reszta ok.
Perkusja trochę zbyt nachalna.
Reszta ok.
- Sybir
A bo jakoś w nich już nie wierzę - co może zwiastować dobry album.pr0metheus pisze:czemu anima nie?
Jak ten ostatni Throneum?
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- vicek
czekam na post pana Plastka
- pr0metheus
probki animy mi sie podobaly.Sybir pisze:A bo jakoś w nich już nie wierzę - co może zwiastować dobry album.pr0metheus pisze:czemu anima nie?
Jak ten ostatni Throneum?
throneum obskurna, brudna old skulowa jazda. drugi biegun w odniesieniu do kapel pokroju azarath.
mowie o morbid death tales.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie wiem może dupą słuchałem a nie uszami ale dla mnie ten kawałek nie ma siły przebicia
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- dzik
Pan Plastek już powiedział co myśli o tym kawałku w temate NP. Oczywiście w samych superlatywach :)vicek pisze:czekam na post pana Plastka
dobry kościół to kościół spalony
- Najprzewielebniejszy
ale wiecie, że pół fejsbuczka się z was już nabija?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Hahah, argument nie do podważenia, w takim wypadku każdy komu się nie podoba zmiana stylu Azarath niech się teraz tutaj kaja i niech leci czym prędzej na FB przepraszać. Pieprzeni malkontenci ;DNajprzewielebniejszy pisze:ale wiecie, że pół fejsbuczka się z was już nabija?
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- Sybir
No żeby Papież przejmował się tym, że jakieś fejsbuczkowe kółko wzajemnej pene... adoracji z czegoś/kogoś się nabija, to koniec świata musi być blisko :DNajprzewielebniejszy pisze:ale wiecie, że pół fejsbuczka się z was już nabija?
-
- świeżak
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz. ;-)
- Rumburak
Tylko nie to... a jak odszczekamy to co napisaliśmy to odpuszczą?, jeśli hipsterska blogosfera zaczyna szydzić na FEJSBUKU to chyba czas zmienić poglądy a najlepiej orientacje seksualną, może wtedy dadzą żyć.Najprzewielebniejszy pisze:ale wiecie, że pół fejsbuczka się z was już nabija?
-
przejebane :DNajprzewielebniejszy pisze:ale wiecie, że pół fejsbuczka się z was już nabija?
- Sybir
Jak już pisałem - serious business :D Ej, ale niech ktoś podlinkuje, chętnie poczytam :D
-
Taki se ten numer, ani dobry, ani nie dobry. Leci. Potem się kończy. Fajne, ale na razie nic z tego nie wynika. Ani to bezkompromisowy wpierdol piłą motorową, jak było na początku, ani jakieś intrygujące, bardziej klimatyczne, kombinowane granie. Na razie mnie to nie bierze.
I?Najprzewielebniejszy pisze:ale wiecie, że pół fejsbuczka się z was już nabija?
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
też sie pośmiejemy ;)Sybir pisze:Jak już pisałem - serious business :D Ej, ale niech ktoś podlinkuje, chętnie poczytam :D
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.