VOIVOD

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
535

Re: VOIVOD

16-02-2013, 23:48

Panie Riven. Tu się nie o ten album rozchodzi, co inne jest "trąfem".
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

16-02-2013, 23:52

Mysle jednak, ze nie ma co się srac, choc doskonale Cie rozumiem. Ide poczytać science fiction i wzorem Kanadyjczykow lece na inne planety - ta jest chujowa
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

16-02-2013, 23:56

535 pisze:
Skaut pisze:
...Infini jebano z góry na dół, Katorz nazywano gównem, Negatron, czy Phobos to "nie" był Voivod...
już samo równanie nowej do tych płyt w zupełności wystarczy. To nie jest po prostu płyta tego kalibru.
Nie rozśmieszaj mnie. Czego brakuje tym numerom? Są jak Angel Rat (które sam wtedy olałem, byłem niby pełnoletnim, ale jednak gnojem), oczywiście miara i czas nie pozwalają tak stawiać tej płyty, ale... Jest tu i teraz... Zobaczmy co proponują pretendenci. Bez sensu skreślać ten album takim, żenującym z Twej strony, podsumowaniem. Brzmi to mniej więcej tak. Wczoraj poznałem, dziś wszystko się zawaliło. Tak, to można z przelotnymi panienkami, nie z trzydziestoletnią, porządną i dobrze postawioną kobietą.
Kiedy ja "Target Earth" nie skreśliłem w ogóle. Czytaj Pan czasem między wierszami i nie spinaj się tak ;] Gdyby tak było, to bym płyty w ogóle nie kupił i nie słuchał. Wytykam po prostu jej wady, ale to przecież dobra płyta jest.
Coś tam było! Człowiek!
535

17-02-2013, 00:03

Riven pisze:Mysle jednak, ze nie ma co się srac, choc doskonale Cie rozumiem. Ide poczytać science fiction i wzorem Kanadyjczykow lece na inne planety - ta jest chujowa
Ja już dzisiaj jestem po tej przyjemności, jednak wiem swoje. Abstrahując od rzeczywistej wartości Target Earth o której,na samym początku, napisałem słowami, cytuję "ciepłej wody nie wymyślili" , więc nie wiem o czym do mnie Kolega Skaut bredzi, rzucając się, tak naprawdę, o wklejanie okładek i zwykłe promocyjne zamieszanie...Wszak nie takie gówna są tu promowane i nikt nawet kijem tego nie chce wyrzucić.
Skaut pisze:Kiedy ja "Target Earth" nie skreśliłem w ogóle. Czytaj Pan czasem między wierszami i nie spinaj się tak ;] Gdyby tak było, to bym płyty w ogóle nie kupił i nie słuchał. Wytykam po prostu jej wady, ale to przecież dobra płyta jest.
Zarzucasz mi coś, czego sam nie czynisz, produkując zarzuty wobec mojego podejścia, względem tej płyty.
Awatar użytkownika
Skaut

17-02-2013, 00:08

535 pisze:więc nie wiem o czym do mnie Kolega Skaut bredzi
535 pisze:Rozumiem, że w szkole uczyli Cię prócz rozpoznawania liter, jeszcze czegoś więcej. Nie byłeś na tej lekcji?
Coś tam było! Człowiek!
535

Re:

17-02-2013, 00:11

Skaut pisze:
535 pisze:Rozumiem, że w szkole uczyli Cię prócz rozpoznawania liter, jeszcze czegoś więcej. Nie byłeś na tej lekcji?
Widzisz. Od kopa wiedziałem, że z durniem nie mam do czynienia. Brawo Jasiu, będzie promocja.
Awatar użytkownika
Skaut

17-02-2013, 00:14

535 pisze:
Skaut pisze:
Widzisz. Od kopa wiedziałem, że z durniem nie mam do czynienia. Brawo Jasiu, będzie promocja.
Nie spinaj się tak po prostu...Jasiu. Koń, browar, serial i będzie dobrze ;]
Coś tam było! Człowiek!
535

17-02-2013, 00:20

@Skaut
Kolego, od kilkunastu postów bredzisz o jakimś spięciu. Może się po prostu rozepnij. Włącz sobie ten numer, zrób co tam lubisz do picia, ale nie wmawiaj wszystkim swych racji. Ja powtórzyłem piętnaście razy, w róznych konfiguracjach, ale nigdy nie wyjeżdżając z "genialne, itp" a Ty z tym walczysz. To jest kosmos. W kestii kosmosu, nie jesteśmy nawet półpierdnięciem, więc rozluźnij się nim znikniesz bez plamy na białej bieliźnianej przestrzeni...
nan
postuje jak opętany!

17-02-2013, 00:24

535 pisze:
nan pisze:Jako półzałożyciel tego tematu muszę niestety przytaknąć, że tam, gdzie miał być papier ścierny, jest ledwie strojna papeteria :(
Weź pod uwagę fakt, że sam , zapewne się troszkę "stępiłeś", zamieniając jasne i twarde poglądy, w jednorazowe pieluszki i isofix. Proponuję podzielić "winę".
Czy możesz napisać wprost?
Awatar użytkownika
Skaut

17-02-2013, 00:27

535 pisze:@Skaut
Kolego, od kilkunastu postów bredzisz o jakimś spięciu. Może się po prostu rozepnij. Włącz sobie ten numer, zrób co tam lubisz do picia, ale nie wmawiaj wszystkim swych racji. Ja powtórzyłem piętnaście razy, w róznych konfiguracjach, ale nigdy nie wyjeżdżając z "genialne, itp" a Ty z tym walczysz. To jest kosmos. W kestii kosmosu, nie jesteśmy nawet półpierdnięciem, więc rozluźnij się nim znikniesz bez plamy na białej bieliźnianej przestrzeni...
To zapytam wprost, bo widzę, że nie dociera. Uważasz "Infini", "Negatron" albo "Phobos" za coś genialnego? Bo jeśli otrzymam odpowiedź twierdzącą, to okaże się, że jednak nie bredzę, bo, było nie było, do tych płyt porównałeś nową. I o to się rozchodziło. Nic więcej.
Coś tam było! Człowiek!
535

17-02-2013, 00:31

nan pisze:
535 pisze:
nan pisze:Jako półzałożyciel tego tematu muszę niestety przytaknąć, że tam, gdzie miał być papier ścierny, jest ledwie strojna papeteria :(
Weź pod uwagę fakt, że sam , zapewne się troszkę "stępiłeś", zamieniając jasne i twarde poglądy, w jednorazowe pieluszki i isofix. Proponuję podzielić "winę".
Bardziej wprost dla mądrego człowieka chyba się nie da.

Poza tym VOIVOD i wprost. Przerzuć się na Fade To Black, będziesz miał wprost.
535

17-02-2013, 00:35

@Skaut
Geniusz panie Kolego to jest tutaj. Ja, w związku z tym ,że jestem uczynnym i sympatycznym Użytkownikiem to zacytuję.
535 pisze:
Raf pisze:ja też mam analogię taką...

Voivod skończył się na "War And Pain"
Ja mam lepszą. Mogę podać kiedy skończyła się "rywalizacja" reszty metalowego świata z Kanadyjczykami.

Cytuję:
Recorded and mixed at "Musiclab" West Berlin, Germany from November 27th to December 14th, 1986
Koniec cytatu.
Tym miłym akcentem zakończmy ten pasjonujący niby "spór".
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

17-02-2013, 00:38

WYLUZUJCIE ALBO WAM ZAJEBIE

rrrrrroooaaarrrrr

p.s. miałem isc spac ale chyba sobie posłucham war and pain. i chuj z wami wszystkimiiiiiiiii

aaaaaa

meeeen
Awatar użytkownika
Lykantrop

17-02-2013, 00:41

Reeweelaacja na Baaałtykuuu, lody lody na paatykuu, ani wódka ani wiinooo nie da Ci tego co baaambino...
Ostatnimi czasy brak luzu i jakiś na siłę robiony fanatyzm rujnuje od środka to forum. Nie niszczmy tej wspaniałej atmosfery, to jest tylko muzyka, a nie opiniotwórcze sympozjum strategów wojennych.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

17-02-2013, 00:44

nie nie, to jest wojna i böl. internet warfare.

FUCK OFF AND DIE.
535

17-02-2013, 00:46

Zgadzam się z Kolegą Lykantropem (zwykle się z nim zgadzam). Proponuję na dwa tygodnie zawiesić, wszystkich którzy nie maja luzu i dystansu, o frustratach nie wspominając. Odetchniemy z ulgą, przy dźwiękach Target Earth.
nan
postuje jak opętany!

17-02-2013, 00:58

535 pisze:

Poza tym VOIVOD i wprost. Przerzuć się na Fade To Black, będziesz miał wprost.[/quote]

Oto właśnie włówna przywara nowej płyty VoiVoid. Choć nie tyle tej, skądinąd dobrej, płyty, co jej fanów.
535

17-02-2013, 01:29

nan pisze:
535 pisze:

Poza tym VOIVOD i wprost. Przerzuć się na Fade To Black, będziesz miał wprost.
Oto właśnie włówna przywara nowej płyty VoiVoid. Choć nie tyle tej, skądinąd dobrej, płyty, co jej fanów.[/quote]

Teraz stary Ty tłumacz, ja mam na liczniku 8-0, ale jeszcze trzymam pion i w pismie też się staram, choć nomen omen backspace, jakby częściej jest w użyciu.
nan
postuje jak opętany!

17-02-2013, 01:32

nie chce mi się, ostatecznie to tylko muzyka, mam nadzieję że nie masz za złe... Przecież fana Janerki, o którym napisałem maturę, nie będę obrażał;)
535

17-02-2013, 01:45

Jaja na tym forum się dzieją. Wszyscy pijani. Jeden zarzuca mi coś czego nigdy nie napisałem , drugi...no nie wiem. Kolego nan, chciałem się odnieść do Twej wypowiedzi, ale dalibuk (ten 25%), przeczytaj co przesłałeś. Jak mam to zrozumieć. język z kosmosu?

ps
Klausem,mimo wszystko lepiej nie szermować, choć dziwne, że są jeszcze na tym świecie buraki, które się z tego śmieją. Tego nie mogę pojąć.
ODPOWIEDZ