MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: MGŁA
jakaś taka przekora tylko , nic innego, mozna tej płycie "zarzucać" wszystko, zbytnia meledyjnośc, łatwośc i takie tam, ale z czasem wielu dojdzie do wniosku ,ze od lat nie było w Bolanda lepszego albumu.Scaarph pisze:chyba to właśnie to, bo już nie wiem jak inaczej to tłumaczyć.trzeci pisze:trzeba miec duze poklady zlej woli, zeby nie docenic with hearts toward none
dla mnie osobiscie nie wiem czy cos w tym roku wogóle przebije ta płytę.słucham jej na okrągło.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Malignant Voices nawiązało współpracę z Ikea...

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50216093/
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50216093/
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Silent_Sea
... i ruszyła machina ...

na deser prawdziwy hit :

na deser prawdziwy hit :

Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Zważywszy choćby na ostatnie wydawnictwa Azarath, Cultes des Ghoules, Bestial Raids, Furia, Infernal War, KSM, Seaguls Insane... czy Doombringer trzeba naprawdę złej woli, żeby dojść do takiego wniosku.kakademona pisze:jakaś taka przekora tylko , nic innego, mozna tej płycie "zarzucać" wszystko, zbytnia meledyjnośc, łatwośc i takie tam, ale z czasem wielu dojdzie do wniosku ,ze od lat nie było w Bolanda lepszego albumu.
- ultravox
A dlaczego nie? Zajebisty materiał. Nie należę do frakcji "jak nie napierdalają to chujnia" ;) Jak dla mnie mogliby dalej iść w tę stronę.vicek pisze:rozumiem ze nie chodzi tobie o infernal war z splitu z machiną wojenną
-
trzeba mieć niemałe problemy z uszami, żeby się w tym materiale doszukać szwedzkich melodyjek;)
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- vicek
Nie o takie melodyjki z arch enemy mi chodzi. :D
ja tam też lubię różnie ale im wiadomo co najlepiej wychodziultravox pisze:A dlaczego nie? Zajebisty materiał. Nie należę do frakcji "jak nie napierdalają to chujnia" ;) Jak dla mnie mogliby dalej iść w tę stronę.vicek pisze:rozumiem ze nie chodzi tobie o infernal war z splitu z machiną wojenną