ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Untergang
- rozkręca się
Re: ULVER
Ot to... Co do płyty. Rozwój rozwojem, ale pokochałem innego Ulvera. Niemniej...twoja_stara_trotzky pisze:magia niestety nie wróciła.
Po pierwszym przesłuchaniu stwierdziłem, że do kosza, ale jak to się mówi, album zyskuje przy bliższym poznaniu... ba, nawet przy gdańsku.
- grot
- weteran forumowych bitew
a już myślałem, że ten materiał poszedł do śmieci
http://sputnikmusic.com/news.php?newsid=22366
http://sputnikmusic.com/news.php?newsid=22366
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
-
Plasfodeur
Jakaż to jest jednak wspaniała płyta i ile tutaj smaczków. Są momenty, w których autentycznie się rozpływam (końcówka "Today", cały "I Had too much...", refren w "The Trap", "66-5-4-3-2-1".
Coś wspaniałego, jestem w pełni usatysfakcjonowany :)
Coś wspaniałego, jestem w pełni usatysfakcjonowany :)
Grrrówno!
- Random Apex
Jeśli będą koncertować z tym albumem, to wykupię bilety na wszystkie koncerty w promieniu 600 kilometrów ode mnie.
You've got nothing to lose but your lives.
- grot
W wywiadach mówią, że w tym roku koncertów niet, ale kto wie co będzie jak ceny w Norwegii wzrosną :)
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- O, czym się zajmuje?
- Random Apex
I jak tam, Herr Morph?Morph pisze:Wziąłem ten nowy krążek w ciemno dzisiaj. Jak się okaże chujnią to macie wpierdul po całości.
You've got nothing to lose but your lives.
- Random Apex
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Słucham na razie, bo wczoraj usnąłem po trzech kawałkach (ze zmęczenia, nie z nudów). Nie jest źle jak na razie. Ba, w porównaniu do Wars of the Roses jest wręcz niewiarygodny skok jakościowy.Random Apex pisze:I jak tam, Herr Morph?Morph pisze:Wziąłem ten nowy krążek w ciemno dzisiaj. Jak się okaże chujnią to macie wpierdul po całości.
Nikomu nic nie zrobię, tyle że oczywiście wszyscy znowu jarają się jak pojebani co najwyżej dobrą płytą (jak na razie).
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Co już jakiś czas temu stwierdziłem... :-DMorph pisze:Nikomu nic nie zrobię, tyle że oczywiście wszyscy znowu jarają się jak pojebani co najwyżej dobrą płytą.
all the monsters will break your heart
- Zenek
conajwyżej dobra płyta to w sumie eufemizm, numery są dobre, bo ktoś dawno temu zarzucał odpowiednią ilość kwasa żeby takie były...a Ulver spija niezasłużenie śmietankę...brakuje tam szaleństwa, psychodelicznego pierdolnięcia...jest spokojne pitolenie na gitarce...w sumie nie słucha się tego źle...ale trochę cierpi ten album na syndrom Wars Of The Roses...senne pitolenie, niestety.
Daleko temu do zajebistości Perdition City albo Blood Inside....
takiego Ulvera mi brakuje...
Daleko temu do zajebistości Perdition City albo Blood Inside....
takiego Ulvera mi brakuje...