NECROS CHRISTOS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: NECROS CHRISTOS
dla mnie nie - gdyby kosztowała ponad 50 zł to pewnie bym się wstrzymał z zakupem, ale 38 zł to dość rozsądna cena (nie wiem czy za poprzednią w chwili premiery nie zapłaciłem trochę więcej - jeszcze u Kruszyny)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
ulegając presji otoczenia, również kliknąłem sobie ;)
presja grupy rówieśniczej :) od tego się zaczyna, później na koncercie sięgniesz po papierosy, a skończysz z kuflem piwa w ręku, albo jeszcze gorzej... u Malefico na kanapie pomiędzy stosami chlebów i jedzeń oglądając teledyski :)
-
- zaczyna szaleć
Czuje po kościach że ten krążek będzie takim swoistym Lawless Darkness na temat którego każda obiektywna ocena spotka się z odpowiedzią nie znasz się.
- Houwitser
- rozkręca się
Cena hurtowa w Sepulchral Voice to 7 euro za sztukę , więc może być jedynie drożej .Czesław pisze:Ja pierdole, 38 zł za CD, a schodzi jak pojebane....
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Wiem, wiem. Do tego koszta przesyłki, koszty allegro no i sprzedający nie jest z Caritasu (wtedy wiadomo, marżę miałby większą), ale na temat polityki wydawniczej Sepulchral Voice już się wypowiadałem w innym temacie - teraz widzę przy cenie nowego NCh koszta poszły w górę. Rzadko kiedy daję więcej niż 25 zł za CD, więc 38 to zwyczajnie jest dla mnie trochę drogo - nie mam jednak nic do sprzedającego.
Co do oceny muzycznej "Doom of the Occult" (fajnie brzmiący, ale nieco przewrotny tytuł) wstrzymam się aż do momentu posłuchania. Od jakiegoś czasu, szczególnie po ukazaniu się Ra Al Dee Experience ocena NCh nieco mi się zmienia...
Co do oceny muzycznej "Doom of the Occult" (fajnie brzmiący, ale nieco przewrotny tytuł) wstrzymam się aż do momentu posłuchania. Od jakiegoś czasu, szczególnie po ukazaniu się Ra Al Dee Experience ocena NCh nieco mi się zmienia...
-
- zaczyna szaleć
4 partia po 12 szt leci O.O
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Nakręcamy niezły hype na tym forum chyba. Split IW/KSM też jakoś błyskawicznie schodził, tylko Sova od razu wystawił 100kę.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
co bardziej aktywni użytkownicy forum powinni mieć rabaty na takie pozycje, za swój czas spędzony tutaj i ciężką pracę w promowaniu tego i owego...
-
- weteran forumowych bitew
To całe RA AL DEE EXPERIENCE nagrało jakiś pełny materiał w ogóle? Bo jeden, czy dwa numery jakie słyszałem były fajne całkiem.Czesław pisze:Od jakiegoś czasu, szczególnie po ukazaniu się Ra Al Dee Experience ocena NCh nieco mi się zmienia...
Co do Doom of the Occult, to bardzo by mi się podobała okładka, gdyby wywalić tytuł i nazwe zespołu.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- BadBlood
a obiektywna będzie taka, że ci się nie podoba? ;)koper pisze:Czuje po kościach że ten krążek będzie takim swoistym Lawless Darkness na temat którego każda obiektywna ocena spotka się z odpowiedzią nie znasz się.
btw, mi "Lawless Darkness" nie pucuje śmigła, mogłaby ta płyta nie istnieć i nawet bym nie zauważył
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
mi również, bo to jest zwyczajnie gówniana płyta, milordzieBadBlood pisze:
btw, mi "Lawless Darkness" nie pucuje śmigła, mogłaby ta płyta nie istnieć i nawet bym nie zauważył
-
- zaczyna szaleć
Jak będzie to się dowiem kiedy przyjdzie płyta. Ale przypuszczam że w wielu innych przypadkach na "merytoryczna" ocenę krążka wpłynie sam fakt że nagrał go NCh a owczy pęd jełopów nakręci sprawę do rangi OOPBadBlood pisze:a obiektywna będzie taka, że ci się nie podoba? ;)koper pisze:Czuje po kościach że ten krążek będzie takim swoistym Lawless Darkness na temat którego każda obiektywna ocena spotka się z odpowiedzią nie znasz się.
- Husar
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Grave Damnation, z moim ulubionym hitem Curse of the Necromantical Sabbath było super, Triune Impurity Rites mnie już tak nie rozwaliło, może dlatego, że wiedziałem już, co mniej więcej dostanę. W żadnym wypadku nie narzekam, to nadal bardzo dobra płyta, choć doszedłem już do tego etapu, gdy większość tych intr przeskakuję. Nową se zamówiłem, myślę, że się nie zawiodę. Co do cen - 38zł to również więcej, niż średnio daję za CD, ale tak ogólnie, to czym innym jest wydanie 40zł na płytę, którą przesłucham powiedzmy 100 razy, a czym innym jest wydanie 20zł na płytę, do której po 5 odsłuchach nie będzie mi się chciało wracać.
- Morbid Marcin
dawno nie pamietam takiej ilosci jednej plyty tak szybko schodzacej :) oczywiscie tez juz zakupilem, btw czy ktos pamieta, jak sie nazywa allegrowy drugi nick bartdeatha?
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Góral
- w mackach Zła
Hellthrasher?
Również wczoraj zakupiłem. Ciekawa sytuacja, rok temu także w marcu brałem od Barta : "Triune Impurity Rites".
Również wczoraj zakupiłem. Ciekawa sytuacja, rok temu także w marcu brałem od Barta : "Triune Impurity Rites".
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Morbid Marcin
dzieki Góral, wlasnie tak.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- BadBlood
- Sova
- rasowy masterfulowicz
oczywiście Doom of the Occult będzie u mnie dostępne w podobnym czasie co u Bartka...ale nie będę mu robił na allegro konkurencji...;)