na jakiejś limitowanej edycji jest surowa wersja tego utworu ze studia Indigo Ranch.urywa jaja.wrzuce linacza jak znajdeNasum pisze:Eye for an eye kojarzę, chociaż całej płyty Soulfly nie słyszałem - posłucham w międzyczasie na Youdupie. Ale jeśli chodzi o Oko za oko to jest rzeczywiście kontynuacją pomysłów które znalazły się na Roots.
SOULFLY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SOULFLY
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Odpal sobie eye for an eye a potem np. Cutthroat albo Lookaway. Różnica jest kolosalna. Rozumiem o co ci chodzi, ale to nie ten poziom po prostu. Dżungla i malaria vs wizyta w ogrodzie botanicznym.[V] pisze:W Soulfly jest dużo wsi,wszystko prawda.Ale na jedynce mamy np:Eye for an Eye,First Commandment,Fire czy No Hope -No fear i to są utwory które są doskonałym uzupełnieniem tego co znalazło się na Roots,jest w nich moc.
this is a land of wolves now
-
przesadzasz.patrzysz może przez pryzmat tych chujowych i trywialnych tracków które się znalazły na debiucie Soulfly.Zgadzam sie,że Roots wygrywa w tym pojedynku,ale różnica (względem ww utworów z debiutu Soulfly) nie jest kolosalna.Riven pisze:Odpal sobie eye for an eye a potem np. Cutthroat albo Lookaway. Różnica jest kolosalna. Rozumiem o co ci chodzi, ale to nie ten poziom po prostu. Dżungla i malaria vs wizyta w ogrodzie botanicznym.[V] pisze:W Soulfly jest dużo wsi,wszystko prawda.Ale na jedynce mamy np:Eye for an Eye,First Commandment,Fire czy No Hope -No fear i to są utwory które są doskonałym uzupełnieniem tego co znalazło się na Roots,jest w nich moc.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
Nie, akurat debiut Soulfly miałem dość dobrze osluchany i ostatnio puściłem sobie z ciekawości. Parę kawałków może ujdzie ale do w/w killerow startu nie mają. Jak dla mnie, spierać mi się nie chce ;p
-
za gorąco na spory;)Bardzo dzisiaj gorący dzien w Pakistanie btw:)Pot sam sie leje po ryju.
- Riven
- Kontakt:
U mnie 23 stopnie wiaterek i napierdala grind, idealny letni relaks ;d <faja>
-
Gorąco jak w dżungli. Na zgodę puśćcie sobie Roots i walnijcie drina ewentualnie browca.
-
Riven pisze:U mnie 23 stopnie wiaterek i napierdala grind, idealny letni relaks ;d <faja>
U mnie też napierdala grind, schłodzone złociste pod ręką, pełen relaks.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
nowy klip. Bardzo słabo, męczą się przez pięć minut z okładem i nic z tego nie wynika. Jeżeli coś takiego am promować płytę to strach pomyśleć jak wygląda reszta. Szkoda, ten zespół lepiej wypadał na pierwszych płytach, ten powrót thrashu wydaje się mocno wymuszony, wychodzi im łupanie bez polotu.
- Żułek
Max powinien zrobić 2-letnią pożegnalna trase z Sepą i emerytura
cienizna ten kawałek, strasznie wymęczony
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- harvestman
Może wystarczy dłuższa przerwa pomiędzy płytami, ostatnio tłuką jedną za drugą. Inna sprawa że przy obecnym statusie zespołu pewnie nie mogą sobie na to pozwolić. Ten nowy materiał to chyba jednak wabik żeby przyciągnąć ludzi na koncerty, nie każdy ma tak jak Metallika, oni mogą się bujać dookoła świata kilka lat z rzędu grając piosenki z przed 20 i zawsze mieć komplet na stadionieŻułek pisze:Max powinien zrobić 2-letnią pożegnalna trase z Sepą i emerytura
Ostatnio zmieniony 22-05-2015, 22:23 przez harvestman, łącznie zmieniany 1 raz.
- vicek
- zahartowany metalizator
- harvestman
Nudne w chuj, pitolenie dla pitolenia.vicek pisze:http://www.metalsucks.net/2013/09/03/so ... -savagery/ nowy song
- Skaut
tak zajebiste, że nie słuchałemvicek pisze:http://www.metalsucks.net/2013/09/03/so ... -savagery/ nowy song
Coś tam było! Człowiek!
-
Przesluchałem, i no cóż.... pierwsza zwrotka, albo raczej pierwsze 50 sekund jeszcze brzmi fajnie, potem jakoś wszystko sie rozwadnia, wlecze, ciągnie jak toffi w ryju. Nie ma w tym utworze mocy, iskry, pitolenie po prostu i tyle.
- Żułek
nie dość ze kawałek cienki jak barszcz to jeszcze Max brzmi okropnie :/
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- vicek
bez przesady nie jest aż taki zły , na pewno lepszy niż jakikolwiek z primitive
- Rattlehead
- vicek
chujowy to jest nowy kreator