MISERY INDEX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Re: MISERY INDEX
Nowy Misery Index kosi. Masa energii która do mnie przemawia. Wystarczy posłuchać "The Harrowing" aby dowiedzieć się o czym mówię. A bonusowy numer klasa.
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Otóż to. Właśnie znowu sobie słucham i aż mnie nosi. ;-)dr Kill pisze:Nowy Misery Index kosi. Masa energii która do mnie przemawia.
A mnie najbardziej robi "Gallows Humor" jednak.dr Kill pisze: Wystarczy posłuchać "The Harrowing" aby dowiedzieć się o czym mówię.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A mnie najbardziej robi "Gallows Humor" jednak.[/quote]H-K44 pisze: Wystarczy posłuchać "The Harrowing" aby dowiedzieć się o czym mówię.
Dobry numer, ale jednak nie jest moim ulubionym. Żeby takowego wskazać muszę jeszcze z kilka razy posłuchać tego albumu. Ale za każdym razem kiedy go załączę to mnie nosi. Jest melodyjnie, ale nie cukierkowo, może nie ma za brutalnie, ale jest agresja.
-
https://www.mystic.pl/plyty_cd,misery_i ... ,19878.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.mystic.pl/plyty_cd,misery_i ... ,19879.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
A tutaj nowe cd, można już zamawiać. Wersja rozszerzona wydaje mi się zbyteczna, wolę jednak regularne wydania.
https://www.mystic.pl/plyty_cd,misery_i ... ,19879.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
A tutaj nowe cd, można już zamawiać. Wersja rozszerzona wydaje mi się zbyteczna, wolę jednak regularne wydania.
- Mental
Skusiłem się jednak na edycję limitowaną dla tego bonusowego kawałka, bo reszta dodatków mi koło chuja lata :)
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
-
Co to własciwie jest ten metal pin? Przypinka jakaś?
- Mental
raczej tak.
-
Płyta już jakiś dłuższy czas na rynku, a dopiero teraz wypuszczają klip. Początek skojarzył mi się z Behemoth ( ta okultystyczno masońska symbolika), ale ogólnie mówiąc wideo jest ok.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- manieczki
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Zawsze zlewałem ten zespól bo czytałem o nich jako o odpadach po Dying Fetus ale wczoraj diabeł mnue skusił z braku pomysłów i załączyłem 'Discordia' - wow. Płytę ze zbliżoną odmianą death/grindu, która mocno mi się podoba wyłapuję raz na dwa lata, właśnie ten termin wybił po raz kolejny - na tej płycie jest wszystko, czego brak skutecznie zniechęcał mnie do takiej muzyki - jest potężny ładunek energetyczny, niesztampowe riffy, feeling i substancja no i goście są wolni również od największej bolączki tej niszy - potrafą komponować wrzynajace sie łeb kawałki zamiast wydawać kolekcję randomowych riffów. 'Masa ok robi mi ta płyta'.
Yare Yare Daze
- Mol
- zahartowany metalizator
dziwne bo generalnie Discordia jest raczej slaba plyta. Odpal pierwsze mini - Overthrow i poczuj roznice.
- hcpig
Dzięki i tak miałem bliżej się z nimi zapoznać czyli pójdę chronologicznie.
Dlaczego uważasz że ta płyta jest słaba?
Dlaczego uważasz że ta płyta jest słaba?
Yare Yare Daze
- hcpig
Posłuchałem tej epki i raczej zawód, poza świetnym coverem Terrorizer to nie dla mnie.
Yare Yare Daze
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
To w takim razie powinieneś zaatakować następne płyty po Discordia. Poza ostatnią to generalnie rozbudowanie tego konceptu z dwójki.
The madness and the damage done.
-
Heh dla mnie do numer one jeśli chodzi o Misery Index. A tytułowy kawałem to piękny deathmetalowy monolit.Mol pisze:dziwne bo generalnie Discordia jest raczej slaba plyta. Odpal pierwsze mini - Overthrow i poczuj roznice.
- manieczki
indek mizerii w tym miesiacu - DWA(2) razy. Ogorki teraz drogie, mimo ze STAC.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mental
http://www.metalsucks.net/2016/03/03/ex ... -war-torn/" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy będ dżejsona.
nowy będ dżejsona.
- domel666
- zaczyna szaleć
brzmi jak Misery Index spotkało Misery Index
- harvestman
Nowość
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- harvestman
tutaj z coverem Wasting Away Nailbomb jako bousem " onclick="window.open(this.href);return false;