BATHORY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Re: BATHORY
a weź, jedyny true tribute to ten projekt co gość z Primordial tam śpiewa
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
Sadeness lives after we die.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Tego jestem ciekaw. Na You Tube się posłucha.manieczki pisze:taki trybut sie szykuje, cwele
tribute to BATHORY
(...)
RAVENS CREED
(...)
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
Karkasonne
MAEL MУRDHA? Godnie. Ale jak pomyślę co mogą zrobić Meads of Asphodel, to łuk mi się sam napina w ich stronę.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re:
Jezus Maria, ale Ty człowiecze pierdolisz głupoty, jest to płyta ponadabsolutna.Morph pisze:"Under the Sign". Płyta prawie idealna.
BTW - temat o Bathory ma 9 stron. O zjebanym wiadrze dyskutujemy na 117, nudnym CC na 66, przereklamowanych Immolation i Nile odpowiednio na 43 i 39 stron, hipisowski Mastodon ma 37, a nawet nie zajrzałem na 2gą stronę najpopularniejszych tematów. No kurwa

Give birth to something dead
Give birth to something old
- Husar
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: Re:
Ile więcej stron zawierających same oczywistości takie jak: "Pierwsze 6 płyt kult absolutny" szanowny Pan by sobie życzył żeby temat nabrał stosownej, szanowanej przez Pana objętości?Morph pisze:BTW - temat o Bathory ma 9 stron.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Duvelor
To jak Ty najebałeś ponad 11 tysięcy postów? Ja się pytam! :)Morph pisze:temat o Bathory ma 9 stron. O zjebanym wiadrze dyskutujemy na 117, nudnym CC na 66, przereklamowanych Immolation i Nile odpowiednio na 43 i 39 stron, hipisowski Mastodon ma 37, a nawet nie zajrzałem na 2gą stronę najpopularniejszych tematów.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Morph
- Kontakt:
Takie są fakty, Immolation nie wydał nawet jednej płyty, która spowodowałaby u mnie szybsze rośnięcie paznokci. Bathory nagrało trzy ciosy podrywające mą pałę i 2 (o ile nie więcej) krążki, które mą mosznę w drgania wprawiły. DEAL WITH IT!Self pisze:aha.Morph pisze:przereklamowanych Immolation
W dycho Bathory są 3 kulty absolutne - 3ka, 4ka i 5ka ;)Alsvartr pisze: Ile więcej stron zawierających same oczywistości takie jak: "Pierwsze 6 płyt kult absolutny" szanowny Pan by sobie życzył zeby temat nabrał stosownej, szanowanej przez Pana objętości?
Jak każdy zdrowy bóg jestem w trzech osobach, Daje to jeno ~1 posta dziennie per osoba, nie jest to chyba dużo?Duvelor pisze: To jak Ty najebałeś ponad 11 tysięcy postów? Ja się pytam! :)
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
A co sie stao? Bedzie nowa plyta Bathory? Tak to jest, ze tematy o zespolach, ktore juz nie graja sa malo zywotne.Morph pisze:BTW - temat o Bathory ma 9 stron. O zjebanym wiadrze dyskutujemy na 117, nudnym CC na 66, przereklamowanych Immolation i Nile odpowiednio na 43 i 39 stron, hipisowski Mastodon ma 37
I AM MORBID
- Morph
- Kontakt:
O RLY?? Metallica ostatni album nagrała w 1995, a temat ma 99 stron. :DMort pisze:Tak to jest, ze tematy o zespolach ktore juz nie graja sa malo zywotne.
- Maleficio
- Kontakt:
Nie pogardził bym jak by Boss wydał wielki box, z cała dyskografią Bathory (inc Jubileumy) na winylu + masywny book. Uważam, ze coś takiego by było naprawdę warte swojej żydowskiej ceny.
- Maleficio
- Kontakt:
- koreaniec
- w mackach Zła
Już myślałam, że wydali jakiś nowy matex. A propos z czym się je ten Bathory? Co byście polecali na początek?
Lefthandpathyoga
- Morph
- Kontakt:
- Self
- rasowy masterfulowicz
-
535
Mógłbym się z tym zgodzić, gdyby nie jeden tytuł: "Dawn Of Possession". Stawiany, w swoim czasie, na równi z wiadomym krążkiem, wiadomo czyjego autorstwa.Morph pisze:przereklamowanych Immolation
Co do BATHORY. Z pierwszej szóstki lubię wszystkie. Najbardziej, z racji swej niewątpliwej przebojowości, Under the Sign of the Black Mark. Może też dlatego tą, że była pierwszą pozycją BATHORY jaką zakupiłem. Tu mógłby nastąpić krótki opis tego zdarzenia, ze szkołą podstawową w tle i zajęciami ZPT, na których sprzątaliśmy suche liście z trawników, ale tym razem Wam podaruję.
- Duban
A tam, dajesz, dajesz. Od historii z ZPT lepsze są tylko te z lekcji muzyki lub plastyki. No i PO. Ale kto dziś o tym pamięta.
Żeby było w temacie. Wpadł mi w ręce węgierski trybut dla B. Jeśli będzie o czym pisać, to niezwłocznie poinformuję.
Żeby było w temacie. Wpadł mi w ręce węgierski trybut dla B. Jeśli będzie o czym pisać, to niezwłocznie poinformuję.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.

???