Koleś w żadnym zespole nie może zarzac miejsca... Szkoda, bardzo lubie jego specyficzne i precyzyjne napierdalanie.Mol pisze:Longstreth ponoc juz z nimi nie gra tak btw ;)
GORGUTS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: GORGUTS
- Mol
- zahartowany metalizator
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Bardzo byłbym rad, gdyby dołączyli do szerokiego frontu potencjalnie zajebistych premier w tym roku.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Manieczki jak zwykle sprawił, że dojszłem.

-
- w mackach Zła
Za rok pewnie napiszą to samo :)manieczki pisze:
Ciekawe czy potencja, pozwoli im przebić Target Earth.Kraft pisze:Bardzo byłbym rad, gdyby dołączyli do szerokiego frontu potencjalnie zajebistych premier w tym roku.
- Kraft
Nie wiem, nie słyszałem. Słyszałem za to koncertowe wykonania nowych wałków Gorguts, rehearsale i surowe miksy. Ciężkostrawna mikstura.
- Self
- rasowy masterfulowicz
wat. Gdzie takie cuda?Kraft pisze:rehearsale i surowe miksy
- Kraft
A choćby tu: http://www.youtube.com/watch?v=wEX5n3_p254Self pisze:wat. Gdzie takie cuda?
i tu: http://www.youtube.com/watch?v=ZGFyevUf5gE
Pewnie, lepiej marszczyć się przy "historycznej prawdzie".Kraft pisze:Nie wiem, nie słyszałem. Słyszałem za to koncertowe wykonania nowych wałków Gorguts, rehearsale i surowe miksy. Ciężkostrawna mikstura.
- Kraft
Przykro mi, po Phobos straciłem ciśnienie na ten zespół. Tam się wystrzelali. Także wybacz, ale wchłanianie popłuczyn po Piggym również nie jest dla mnie priorytetem...
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
manieczki pisze:

Oby tym razem dobre wieści się potwierdziły.
Krótko mówiąc skończyłeś się po And Justice.. To było w 1988. Powiedz, ale tak szczerze co robiłeś w 1988 miałeś już swój nocnik, czy dopiero był w projekcie. Dorwałeś go, czy raczej Twoi Opiekunowie własnie się "dorywali". Opowiedz coś o sobie, bo bardzo mnie zaintrygowałeś swą wypowiedzią. Prawie każdy kto nie zna, albo nie jest pewien poznania VOIVOD wali ten sam banał, że gdy Piggy umarł to już nie to. Patrz na MAYHEM, są więksi niż kiedykolwiek byli. Pewnie, że miernoty bredzą o kulcie, ale ja się pytam. Co z muzyką? Czy jest słabsza?Kraft pisze:Przykro mi, po Phobos straciłem ciśnienie na ten zespół. Tam się wystrzelali. Także wybacz, ale wchłanianie popłuczyn po Piggym również nie jest dla mnie priorytetem...
- Kraft
Nie ma reguły. W ogóle piszesz pod zły adres, bo ja akurat uważam Ordo Ad Chao za szczytowe osiągnięcie Mayhem.
Gubisz się w zeznaniach. Nawet się nie dziwię. Przerasta Cię więcej dźwięków i "melodii", niż w Fade To Black. To dobry numer, nawet bardzo dobry, w zależności od tego jak dobierze się słuchacza.
- Kraft
Znów zaczynasz pierdolić od rzeczy :)
- Kraft
Masz tu prężny i liczny klub onanizacji nad każdym pierdnięciem Voivod. Po kiego wała mnie tam potrzebujesz? ;)
Nikt Ciebie tu nie potrzebuje, nie przeceniaj swej roli.Kraft pisze:Masz tu prężny i liczny klub onanizacji nad każdym pierdnięciem Voivod. Po kiego wała mnie tam potrzebujesz? ;)